Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Πύρινος εφιάλτης στη χώρα - Δείτε όλα τα μέτωπα - Συγκλονιστικές ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ


Πύρινος εφιάλτης στη χώρα - Δείτε όλα τα μέτωπα - Συγκλονιστικές ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ


Εφιαλτική ημέρα ξημέρωσε για την Ελλάδα καθώς πολλές περιοχές τυλίχτηκαν στις φλόγες. Αυτή τη στιγμή τα πύρινα μέτωπα είναι πάνω από 40 και συγκεκριμένα σε Υμηττό, Λακωνία, Μαλακάσα, Χαλκίδα, Μενίδι, Γιάννενα, Μεσσηνία, Λάρισα, Αργολίδα, Κορινθία και Αχαϊα.

Αυτό είναι το νέο κυβερνητικό σχήμα - Όλα τα ονόματα


Αυτό είναι το νέο κυβερνητικό σχήμα - Όλα τα ονόματα

Ανακοινώθηκαν από το Μέγαρο Μαξίμου τα νέα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.
Δέκα αλλαγές έχουμε στην νέα κυβέρνηση, στην οποία συμμετέχουν πλέον έξι στελέχη των ΑΝΕΛ.
Στην κυβέρνηση μπαίνουν οκτώ νέα πρόσωπα, εκ των οποίων δύο δεν είναι βουλευτές.

Μουσικό πανόραμα...


Ελληνική ταινία :ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ


Οι πιο τεμπέληδες της Ευρώπης ζουν στη…..!



Ποιος να το περίμενε ότι στη Γερμανία, στη χώρα όπου ζει η Μέρκελ και ο Σόιμπλε, θα ζούσαν οι πιο τεμπέληδες της Ευρώπης!
Τι κι αν η Γερμανία είναι μια από τος πιο οργανωμένες και αποδοτικές χώρες, αυτό μάλλον δεν οφείλεται στην… εργατικότητα των Γερμανών.

Τι είναι η Συνθήκη των Βερσαλλιών που όλοι επικαλούνται

Η συνθήκη των Βερσαλλιών, την οποία χρησιμοποίησε ξανά στη σημερινή του ομιλία ο Γιάνης Βαρουφάκης, είναι η συνθήκη ειρήνης, η οποία τερμάτισε τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο ανάμεσα σε Γαλλία και Γερμανία, δημιουργώντας όμως κατά την άποψη πολλών 
ιστορικών το έδαφος για να ακολουθήσει ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος λόγω των τεράστιων οικονομικών αποζημιώσεων που απαιτήθηκαν από τους Γερμανούς.

Δείτε πώς να φτιάξετε μόνοι σας επιθέματα αποτοξίνωσης - Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος!!!!



Τα επιθέματα αποτοξίνωσης έχουν διπλή δράση στο σώμα μας:
– Τονώνουν τα σημεία ρεφλεξολογίας

– Απορροφούν τις τοξίνες από τον οργανισμό.
Είναι πολύ ακριβά για να αγοραστούν, έτσι σας παρουσιάζουμε πώς να κάνετε μόνοι σας στο σπίτι.

Άψυχη επικοινωνία!


epikoinonia

του Γιάννη Αραχωβίτη
Τα μάτια είναι η ψυχή του ανθρώπου. Αλλά στις μέρες μας σπανίως έχουμε την ευκαιρία να τα δούμε. Γιατί όλοι, ακόμα και όταν σου μιλούν ζωντανά, κοιτάζουν (παίζουν με) το κινητό τους, το tablet κ.λ.π. Είμαστε 24 /7 «θαμμένοι» στα social media.
Οι εκφράσεις του προσώπου δείχνουν την έκπληξη, την αγωνία, το φόβο, την ευθυμία του ομιλητή , αλλά σήμερα αυτό απεικονίζεται με τις περίεργες «φατσούλες» τα emoticon.
Το φλερτ γίνεται με like. Τα λουλούδια είναι άοσμα, πλαστικά ή ηλεκτρονικά.

Οργανωμένο σχέδιο τα επεισόδια. 4 Γερμανοί πράκτορες συνελήφθησαν ως πρωταγωνιστές στις χθεσινές ταραχές στο Σύνταγμα. Τι δεν καταλαβαίνεις;;;


http://www.thetoc.gr/images/articles/2/article_77370/organwmeno-sxedio-ta-epeisodia-sto-suntagma.w_l.jpg

Τέσσερις Γερμανοί συνελήφθησαν χθες κατά την διάρκεια των επεισοδίων στην Αθήνα δημιουργώντας υποψίες ότι η BND (οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες) είχε συμμετοχή σε αυτά, διαλύοντας έτσι τις αντιμνημονιακές πορέιες των Ελλήνων πολιτών την στιγμή που η Βουλή ψήφιζε τα νέα αιματηρά μέτρα που περιλαμβάνει η εθνοκτόνα «συμφωνία» με τους δανειστές.

Πνιγμός: Πρόληψη – Διάσωση – Φροντίδα



Ο λαός μας από τα πανάρχαια χρόνια είναι σε συνεχή επαφή με το νερό. Ωστόσο, κάθε καλοκαίρι μετράμε εκατοντάδες θύματα πνιγμού. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να γνωρίζουμε και να εφαρμόζουμε βασικά μέτρα ασφάλειας για την αποτροπή του πνιγμού, για τη διάσωση κάποιου που κινδυνεύει και για την παροχή περαιτέρω φροντίδας στο θύμα μετά τη διάσωση.

Τρελό γέλιο! Περίμεναν για ώρα στην ουρά του ΑΤΜ και αποφάσισαν να "σπάσουν" την βαρεμάρα! Δεν φαντάζεστε τι έκαναν! (Βίντεο)

Την ανία τους από την πολύωρη αναμονή στην ουρά του ΑΤΜ για τα πολυπόθητα 60 ευρώ θέλησαν να σπάσουν κάποιοι νεαροί και σκαρφίστηκαν μια ιδιαίτερα ευφάνταστη ιδέα για να το πετύχουν.

Να μειωθούν 50% μισθοί και επιδόματα και άλλα προνόμια των βουλευτών

dump_4«Πιστεύω, ότι θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε στον Πρωθυπουργό της χώρας, ότι προχωρούμε σε αναθεώρηση του Συντάγματος ή σε Συντακτική Εθνοσυνέλευση.
Να απαιτήσουμε να μειωθεί ο αριθμός των βουλευτών στο ελάχιστο που ορίζει ο νόμος.
Να αλλάζουμε τον εκλογικό νόμο, γκρεμίζοντας το εκλογικό σύστημα με σπάσιμο των μεγάλων περιφερειών, με υποψήφιους σε κοινές λίστες, και με ό,τι άλλο δημιουργικό θα προταθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ...6 ΚΑΡΔΙΕΣ.

Αποτέλεσμα εικόνας για jacob rothschild

ΜΕ ΛΕΝΕ JACOB ROTHCHILD ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ… ο επικεφαλής μιας δυναστείας που εδώ και αιώνες σταθερά και με απόλυτη μυστικότητα σχεδιάζει να αποκτήσει απόλυτη κυριαρχία πάνω στην ανθρωπότητα. Είμαι αρχηγός της λέσχης Μπίλντεμπεργκ που μαζί με έξι μεγιστάνες Τραπεζίτες και πέντε βασιλικές οικογένειες το 1953 σχεδιάσαμε την δημιουργία της Ευρωπαικής Ένωσης για να ελέγχουμε τα έθνη της Ευρώπης και στο τέλος να τα καταργήσουμε με το να κατασκευάζουμε και να ελέγχουμε τους πολιτικούς σας σε κάθε πολιτικό κόμμα άσχετα από ιδεολογίες.

Το «μνημόνιο Τσίπρα» ΔΕΝ ξεπλένει νομικά τα δύο προηγούμενα. Όποιος το υποστηρίζει είναι αδιάβαστος ή δόλιος.

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. Ο ΑΛΕΞΗΣ, ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
Οι δόλιοι της διαπλοκής έχουν κάθε λόγο να διαδίδουν αυτή την αθλιότητα. Οι υπόλοιποι όμως θα πρέπει να κατανοήσουν ακριβώς το έγκλημα Παπανδρέου – Παπαδήμου.

Προς σωρευτικό 60 ευρω από Δευτέρα.


  • Με άνοιγμα των θυρίδων και σωρευτική απόδοση του ημερήσιου 60ευρου από τα ΑΤΜ, θα ανοίξουν οι τράπεζες, το πιθανότερο την ερχόμενη Δευτέρα 20 Ιουλίου, αντί για αύριο Παρασκευή.

Οι πολιτικές εφημερίδες 17/7/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 16/7/2015
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων:


Καιρός (Παρασκευή 17-7-2015)






Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015.