Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Μουσικό πανόραμα...


Ελληνική ταινία :Η δε Γυνή Να φοβείται τον Άντρα


9 πράγματα που δεν γνωρίζατε για το όνομα Γιώργος

Ότι πρόκειται για το δημοφιλέστερο ανδρικό όνομα στην Ελλάδα το γνωρίζετε.
Ξέρετε όμως για τις αρχαιοελληνικές καταβολές του ονόματος; Γνωρίζετε την μοναδική παροιμία που περιέχει το όνομα ή πόσο δημοφιλές είναι σε άλλες χώρες; Αφού ευχηθούμε τα χρόνια μας πολλά στους εκατοντάδες χιλιάδες Γιώργηδες αυτής της χώρας, σας παραθέτουμε δέκα ενδιαφέροντα ευρήματα που βρήκαμε για το μικρό τους όνομα.

Εντυπωσιακό! Δείτε πως μπορείτε να φάτε απλά και εύκολα ένα καρπούζι! (VIDEO) -

5Ένα απίστευτο βίντεο κάνει το γύρω του διαδικτύου και σαρώνει!
Στο βίντεο παρουσιάζεται ίσως ο πλέον εύκολος, γρήγορος και συνάμα εντυπωσιακός τρόπος για να απολαύσει κάποιος ένα καρπούζι

Διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις για να γίνεις βουλευτής στην Αρχαία Ελλάδα, καταλαβαίνει κάποιος το μεγαλείο της Αθηναϊκής Δημοκρατίας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgXzFen4ZQ7PZ7EJUk0npNWEcEVXyiteZxDLEYJER2IqfPNLYuN-tpaBbPw5jFz0_4kwHumIdu7_03UbaZ0LSitX0r5ZM20rkdm5SQfyASdfEBHSSClS5R9XUiDvImHe1fHcJeHaa4IszCf/s1600/democracy1.jpgΤους όρους και τις προϋποθέσεις για να γίνεις βουλευτής στην Αρχαία Ελλάδα, καταλαβαίνει κάποιος το μεγαλείο της Αθηναϊκής Δημοκρατίας και πόσο έντιμοι ήσαν οι προγόνοι μας.
Άραγε γιατί οι σημερινοί βουλευτές δεν θέλουν να ισχύουν σήμερα καμμία από αυτές τις προϋποθέσεις ;

Παράταση φορολογικών δηλώσεων έως 26 Αυγούστου για φυσικά πρόσωπα

forologikes_diloseis
Παρατείνεται έως τις 26 Αυγούστου η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων από τα φυσικά πρόσωπα (λήγει στις 27 Ιουλίου) και έως τις 20 Αυγούστου για τις επιχειρήσεις (λήγει στις 20 Ιουλίου).
Η σχετική απόφαση, που φέρει την υπογραφή της έως σήμερα αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών, Νάντιας Βαλαβάνη, δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (Αρ. Φύλλου 1500, 17 Ιουλίου 2015).

H oμάδα Ζεύς σε εντυπωσιακή επίδειξη ικανοτήτων! (ΒΙΝΤΕΟ)

H Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς»
(F-16 Demo Team) αποτελεί ένα φιλόδοξοπρόγραμμα εκτέλεσης αεροπορικών επιδείξεων, που σκοπό έχει να διαδώσει την καλλιέργεια της αεροπορικής ιδέας και την τόνωση του ηθικού τόσο των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων όσο και της Ελληνικής κοινωνίας ενώ παράλληλα προβάλλει την μαχητική ικανότητα και το γενικότερο έργο της Πολεμικής Αεροπορίας.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΩΝ 80 ΔΙΣ.


Αποτέλεσμα εικόνας για χρεωκοπησαμε

ΕΔΕΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ - ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΖΕΙ Η ΧΩΡΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ VIDEOS
---ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ....

Συνταξιούχος από …χρυσάφι! Υπάλληλος της Βουλής πήρε εφάπαξ 550.000 ευρώ!

Τα προκλητικά προνόμια των συγκεκριμένων υπαλλήλων αποδεικνύουν
πως η ισότητα των
πολιτών ισχύει μόνο όταν δε θίγονται τα συμφέροντα των «ημετέρων»…
Την ώρα που ο μέσος Έλληνας παλεύει για την επιβίωσή του, κάποιες συντεχνίες συνεχίζουν να απολαμβάνουν των νόμιμων μεν, ανήθικων δε προνομίων που «γέννησε» και εξέθρεψε αποκλειστικά και μόνο το πολιτικό σύστημα.

Πώς μετατρέπουν την Ελλάδα σε αποικία χρέους - 88,5 δισ. δάνειο αλλά ούτε ένα ευρώ στην πραγματική οικονομία

ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Η συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση με τους δανειστές μετατρέπει την Ελλάδα σε «αποικία χρέους». Μπορεί οι δύο αυτές λέξεις να έχουν γραφτεί αρκετές φορές, αλλά αν δει κανείς που θα πάνε τα 88,5 δισ. ευρώ του δανείου αντιλαμβάνεται πώς αυτός ο τόπος δεν έχει κανένα μέλλον όσο οι πολιτικοί του βάζουν την υπογραφή τους σε μνημόνια αφενός θνησιγενή και αφετέρου όμως ταφόπλακα στην ελληνική κοινωνία.

Νέα ωράρια στην θαλάσσια αστική συγκοινωνία Θεσσαλονίκης - Τι ισχύει με τις στάσεις



Μικροπροβλήματα προκύπτουν  στη θαλασσιά αστική συγκοινωνία της Θεσσαλονίκης, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του επιβατικού κοινού.
Τα νέα ωράρια είναι :
Από Θεσσαλονίκη προς Περαία - Νέους Επιβάτες: 10.00 - 11.00 - 13.00 - 14.00 - 16.00 - 17.00 - 18.00 - 19.00 - 20.00 - 21.00
Από Περαία - Νέους Επιβάτες προς Θεσσαλονίκη: 09.00 - 11.00 - 12.00 - 14.00 - 15.00 - 17.00 - 18.00 - 19.00 - 20.00 - 21.00

Οι πολιτικές εφημερίδες 18/7/2015



                Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων:

Καιρός (Σάββατο 18-7-2015)





Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο και ζέστη στα δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα Σάββατο 18 Ιουλίου 2015.