Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Μουσικό πανόραμα...


Ελληνική ταινία :Οι Γαμπροί Της Ευτυχίας


Βαρέθηκα...

Βαρέθηκα να ξυπνάω το πρωί με το μυαλό μου γεμάτο σκέψεις, σκέψεις που δεν τις κάλεσε κανείς, μα θρονιάστηκαν για τα καλά...

Βαρέθηκα να κοιτάω στον καθρέφτη και να μην βλέπω πια εκείνο το παιδί, γιατί ξέρω πολύ καλά, ότι είναι εκεί μέσα, κρυμμένο πίσω από όλα αυτά που μου φορέσανε.

Όχι δεν είναι πλάκα: Δείτε πόσο κοστίζουν πλέον διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας!



Κοστίζει όσο τρία smartphone I phone 6 και δεν είναι πλάκα! Με 3,000€, όσο είναι το κόστος τριών νέων έξυπνων τηλεφώνων της αμερικάνικης εταιρίας, αγοράζει κάποιος διαμέρισμα στην Κυψέλη, στην Αλκαμένους, στο Παγκράτι ή το Νέο Κόσμο. Μπορεί να ακούγεται παράδοξο αλλά είναι η «νέα» αλήθεια στο χώρο του real estate. Μια αλήθεια που αντικατοπτρίζει την πικρή πραγματικότητα της οικονομικής κρίσης και της ασφυκτικής στενότητας που έχουν περιέλθει πολλοί συμπολίτες μας, οι οποίοι για λίγα ευρώ, βγάζουν στο σφυρί τις περιουσίες τους.

Δείτε γιατί δεν πρέπει ποτέ να κολυμπάτε όταν είστε μεθυσμένοι [βίντεο]



Αναρίθμητα περιστατικά πνιγμών καταγράφονται κάθε χρόνο σε τουριστικές περιοχές σε Ελλάδα και Κύπρο.
 
Χιλιάδες τουρίστες επιχειρούν καθημερινά να κολυμπούσαν ενώ είναι μεθυσμένοι αδιαφορώντας για τον κίνδυνο στον οποίο εκθέτουν τον εαυτό τους. Επί της ουσίας αγνοούν πόσο επικίνδυνο είναι αυτό…

Τι να κάνετε αν πατήσετε αχινό...

Μπορεί να συμβεί στο καθένα είτε μέσα στην θάλασσα είτε και στην παραλία...
Πολλές φορές δεν βλέπουμε τουςαχινούς που είναι συνήθως κολλημένοι σε μεγάλες πέτρες και βράχους και τους πατάμε με γυμνό πέλμα.

Aγνοείται "βαλιτσάκι" υποκλοπών της ΕΥΠ - Το πήραν οι "σαμαρικοί" όταν έφυγαν (vid)



TΙ ΕΙΠΕ Η Ν.ΒΑΛΑΒΑΝΗ 

"Βόμβα" από την πρώην Αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομικών Ν.Βαλαβάνη "έσκασε" πριν από λιγο: Η πρώην υπουργός αποκάλυψε ότι έχει χαθεί "βαλιστσάκι" υποκλοπών της ΕΥΠ καθώς βρέθηκαν λιγότερα στην καταμέτρηση όταν ανέλαβε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Πράσινο φως» από την ΕΚΤ για τη διασφάλιση καταθέσεων έως 100.000 ευρώ


«Πράσινο φως» από την ΕΚΤ για τη διασφάλιση καταθέσεων έως 100.000 ευρώ

Το οριστικό «οκ» έδωσε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στο σχέδιο Νόμου για την εξυγίανση του Τραπεζικού συστήματος που κατατέθηκε την Δευτέρα το βράδυ στη Βουλή των Ελλήνων από την Κυβέρνηση.
Το σχέδιο Νόμου βασίζεται στην Κοινοτική Οδηγία BRRD και διασφαλίζει τις καταθέσεις μέχρι του ποσού των 100.000 ευρώ.

«Φαγοπότι» 13 εκατ. ευρώ από τη ΓΓ Ενημέρωσης καταγγέλλει η Γεροβασίλη


«Φαγοπότι» 13 εκατ. ευρώ από τη ΓΓ Ενημέρωσης καταγγέλλει η Γεροβασίλη

Στοιχεία που αποκαλύπτουν φαινόμενα κακοδιοίκησης, έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
Η Γ.Γ. Ενημέρωσης καταγγέλλει πως παρέλαβε «μαύρη προίκα χρέους ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ», από την προηγούμενη διοίκηση.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ – Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ISIS ( ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ )

Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ISIS Eνα βίντεο που πραγματικά αξίζει να δείτε και εξηγεί πως δημιουργήθηκε αλλά και πως γιγαντώθηκε o ISIS.
Το βίντεο το έχει φτιάξει ο δημοσιογράφος Benn Swann και είναι διάρκειας 12 λεπτών τα οποία νομίζω είναι αρκετά για να σας διαφωτίσουν .

Δείτε πώς αυγάτισε η περιουσία του Βενιζέλου μέσα σε 13 χρόνια!

11996: 3 γραφεία, 1 εξοχικό, 2 οικόπεδα, περίπου 130.000 ευρώ καταθέσεις και… εισόδημα 55.000 ευρώ Ο υπουργός δικαιοσύνης έχει ένα γραφείο και ένα οικόπεδο στη Θεσσαλονίκη, και ένα αγροτεμάχιο στη Χαλκιδική καθώς και ένα Ι.Χ. 1.400 κυβικά. Από κοινού με τη σύζυγό του έχουν 12 εκατομμύρια δρχ. 1.500 δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών και 2.000 γαλλικά φράγκα…
Η σύζυγος του κ. Βενιζέλου έχει δύο γραφεία και μία εξοχική κατοικία και σε κοινό
λογαριασμό με την κόρη της 6,5 εκατομμύρια δρχ. και 142.000 γερμανικά μάρκα. Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε εισόδημα 18.788.190 δρχ.

Ελλάδα και Ισραήλ μια γροθιά! Δείτε τι υπέγραψε ο Καμμένος – Συμμαχία Υπερδύναμη


Ελλάδα και Ισραήλ μια γροθιά! Δείτε τι υπέγραψε ο Καμμένος – Συμμαχία Υπερδύναμη

Συμφωνία που προβλέπει τη στάθμευση στην Ελλάδα των ισραηλινών στρατιωτικών δυνάμεων που λαμβάνουν μέρος σε ασκήσεις υπέγραψε με τον ισραηλινό ομόλογό του κ. Μοσέ Γιαλόν ο υπουργός Αμυνας κ. Πάνος Καμμένος, ο οποίος επισκέφθηκε το Ισραήλ.

ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ 2014 (ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΘΕΣΗ)



Συνεχίζεται η κακοδιαχείριση και η διαφθορά στο Δημόσιο όπως προέκυψε από την ετήσια έκθεση για το έτος 2014 που υπέβαλε ο Γενικός Επιθεωρητής ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής, στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Οι πολιτικές εφημερίδες ( Τετάρτη 22/7/2015)



Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων:

Καιρός (Τετάρτη 22-7-2015)





Αρκετή ζέστη σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα βορειοδυτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, περιμένουμε σήμερα Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015.