Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Μουσικό πανόραμα...


ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ - Αχ! Μαρία


Ελληνική ταινία :Ο ΑΤΣΙΔΑΣ


Στα έντερά σας έχετε 15 κιλά τοξίνες! Λοιπόν, ήρθε η ώρα να λύσετε το πρόβλημα!

http://www.justhealthylifestyle.com/wp-content/uploads/2015/07/You-may-have-even-15-kilograms-of-toxins-in-your-intestines-Well-it%E2%80%99s-time-to-solve-that-problem.jpgΕίναι γνωστό ότι όσον αφορά την πρόληψη πολλών ασθενειών, είναι αρκετό να καθαρίσετε τα έντερα σας από τις βλέννες, τις στρώσεις κοπράνων και άλλων παρασίτων.

Washington Post: Πώς το ελαιόλαδο εξηγεί τα προβλήματα της Ελλάδας


(EUROKINISSI/ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)

Στους λόφους της Καλαμάτας, παράγονται κάποιες από τις καλύτερες ελιές στον κόσμο. Αυτές δίνουν ένα λάδι τόσο λαμπερά πράσινο, που κάποιες φορές περιγράφεται ως «υγρός χρυσός».
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διεθνής τύπος υμνεί το ελληνικό ελαιόλαδο. Αυτή τη φορά όμως η Washington Post το χρησιμοποιεί για να δείξει πώς εξηγούνται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.

Χαλαρά!...


Αποτέλεσμα εικόνας για γελιο

Στη μέση της σχολικής περιόδου ένας πατέρας αποφασίζει να πάει στο σχολείο για να ρωτήσει για την πρόοδο του γιου του.

Πρώτα βρίσκει τον καθηγητή των μαθηματικών.

– Χάλια αδιόρθωτα. Ακόμη δεν ξέρει πόσο κάνουν ένα και ένα.

Απελπισμένος ο πατέρας, ρωτάει τον καθηγητή της γεωγραφίας.

Φωτογραφίες από τις Σκουριές: Δεν είναι η Σαχάρα. Είναι το κομμένο δάσος της Χαλκιδικής

Σοκαριστικές φωτογραφίες που απεικονίζουν το πώς μετατρέπονται χιλιάδες στρέμματα δάσους σε σεληνιακό τοπίο (Pics)

Τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιείται "10ήμερο αντίστασης" στις Σκουριές με πρωτοβουλίες κατοίκων που εναντιώνονται στη δραστηριοποίηση της Eldorado Gold στην περιοχή.

Ο δρόμος για την “αγροτική ανάπτυξη” στα χέρια τεσσάρων εταιρειών!

Αν σας έλεγαν, ότι σε δέκα χρόνια από τώρα θα υπάρχουν μόνο
τέσσερις εταιρείες, που θα αναλαμβάνουν την καλλιέργεια, παραγωγή, επεξεργασία των αγροτικών προϊόντων, τα οποία θα διοχετεύουν σε μία μόνο εταιρεία, με σκοπό να τα εξάγει,
εξουδετερώνοντας κάθε παραγωγό ή αγρότη, που δεν συνεργαζόταν, τι θα λέγατε;

Μπλόγκερς: Η μοναδική "γραμμή άμυνας" εναντίον του ξεπουλήματος της Χώρας (vid)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEizMm03hFp-uL2iOA_ga1qUJzdLYIZA1uULapUsJ5Sm2k3TmsBPusJUITMADj999HM_gdk7oJcTNAC7gJEohIrV1OAuUzEgwkQNg6PcYVUrv_TrI0ARU904sxWgz5JED-IPPp9z7FMyB9Na/s1600/RAFAIL.ORG.jpgΟι πολιτικοί ξεπουλούν την Χώρα, όχι τώρα εδώ και χρόνια!

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ελέγχονται πλήρως από το σύστημα και τις προσταγές της Νέας Τάξης!

Η Εκκλησία περιορίζεται μόνο στο να μοιράζει φασολάδες σε εξαθλιωμένους ενώ έχει απαρνηθεί τον αληθινό πνευματικό της ρόλο!
τι απέμεινε; Οι μπλόγκερς!

Δείτε τις δέκα χώρες που δεν ξέρουν…τι θα πει εφορία! (εικόνες)

1«Στη ζωή δύο πράγματα είναι απόλυτα σίγουρα: ο θάνατος και οι… φόροι». Αυτό υποστήριζε ο Βενιαμίν Φραγκλίνος. Στις περισσότερες χώρες του κόσμου, η παραπάνω ρήση όχι μόνο ισχύει, αλλά οι φόροι που επιβάλλονται στα προσωπικά εισοδήματα αποτελούν τη μεγαλύτερη πηγή κρατικών εσόδων.

10 πράγματα που θα ήθελαν να πουν ο παππούς και η γιαγιά στα εγγόνια τους


Αποτέλεσμα εικόνας για γιαγια παππους



Το καλοκαίρι είναι η περίοδος που πολλά παιδιά πάνε να μείνουν με τον παππού και την γιαγιά, όσο οι γονείς τους δουλεύουν ακόμα. Όσο και να χαίρονται που θα περάσουν χρόνο με τα αγαπημένα τους εγγόνια, ειδικά όσοι μένουν μακριά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ήθελαν να μοιραστούν μερικά πράγματα μαζί τους, πριν καταφτάσουν!

Ανάληψη 420 ευρώ κάθε ημέρα της εβδομάδας - Χαλαρώνουν κι άλλο τα capital controls για τις επιχειρήσεις

Nέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου θα επιτρέπει στους καταθέτες να «σηκώσουν» οποιαδήποτε μέρα επιθυμούν τα 420 ευρώ, που είναι το εβδομαδιαίο όριο ανάληψης.
Tα 420 ευρω ανά επταήμερο, θα μπορεί να τα πάρει κάποιος οποιαδήποτε στιγμή επιλέξει, αλλά θα πρέπει να υπολογίζει ποια μέρα ξεκινάει η επόμενη εβδομάδα για να ανανεωθεί το όριο και να μπορεί να κάνει νέα ανάληψη.

τα παιδιά είναι το μέλλον μας

Αποτέλεσμα εικόνας για παιδια
Γράφει η Έλια Κωνσταντινίδη
Ζούμε περίεργες στιγμές. Στιγμές δύσκολες. Αυτές οι στιγμές όμως βγάζουν μια αλήθεια. Ξεσκεπάζουν πρόσωπα και καταστάσεις με τον πιο τραχύ, ωμό τρόπο.
Ερχόμαστε αντιμέτωποι με την σκληρή αλήθεια, που άγαρμπα και βάναυσα έπιασε απ’ τα μαλλιά και τους τελευταίους που στρογγύλευαν συνειδητά ή μη την πραγματικότητα.

Αύγουστος… μήνας Προσευχής… Αυτή τη φορά ας ευχηθούμε όλα να γίνουν γρήγορα…

Ο Αύγουστος για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς είναι ο μήνας της Παναγίας. Τη Μητέρας του Θεού, με τα αμέτρητα ονόματα.

Φέτος εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί ας προσευχηθούμε όλα τα γεγονότα που ξεκάθαρα έχουν ξεκινήσει να τρέχουν πιο γρήγορα από το τρεχούμενο νερό, ας ευχηθούμε να μας δώσει τη δύναμη να αντέξουμε…

Οι πολιτικές εφημερίδες 2/8/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 1/8/2015

Καιρός (Κυριακή 2-7-2015)




Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Ηπειρωτικής Ελλάδας θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες, περιμένουμε σήμερα Κυριακή 2 Αυγούστου 2015.