Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΣΤΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΑ… ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ !!!


ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ !!!

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΘΝΟΥΣ…
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΕΠΙΤΙΜΟΣ Α΄ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ Γ.Ε.Σ.

Αντιστρ. Ν. Τουμαρίδης .““Έστ” ΑΝ ήλιος την αυτήν οδόν ίη, τήπερ και νυν έρχεται, μήκοτε ομολογήσειν ημέας Ξέρξη. Αλλά θεοίσι τε και ήρωσι επέξιμεν αμυνόμενοι…

Μουσικό πανόραμα...

MANOLIS MHTSIAS -- AYTA TA XERIA

Ελληνική ταινία :Το Κοροϊδάκι Της Πριγκηπέσσας


Πώς να φτιάξετε μία καλοκαιρινή φρουτοσαλάτα σε χρόνο dt...

Ο χρήστης του YouTube DaveHax προετοιμάζει μία καλοκαιρινή φρουτοσαλάτα σε χρόνο dt και μας δείχνει έξυπνους, γρήγορους και πρακτικούς τρόπους για να προετοιμάσουμε τα φρούτα που θα χρησιμοποιήσουμε...

μη γκρινιάζεις…

Γράφει ο Δημήτρης Τσίχλας 

Γεννήθηκες σ ένα θαυμαστό κόσμο, σ ένα πλανήτη από τα δισεκατομμύρια που υπάρχουν σ ένα από τα ηλιακά συστήματα αυτού του άπειρου σύμπαντος. Γεννήθηκες κάποια στιγμή και θα πεθάνεις κάποια στιγμή όπως όλοι σου οι φίλοι, η οικογένεια σου, τα παιδιά σου, η γη σου, ο πλανήτης σου…

Γαλλία: 15χρονη κάνει εντυπωσιακά κόλπα με την μπάλα...

Κινεζική εταιρεία κατασκευάζει σπίτια σε 3 ώρες

Κινεζική εταιρεία κατασκευάζει σπίτια σε 3 ώρες (1)
Η κινεζική εταιρεία ZhuoDa αποκάλυψε πρόσφατα ένα διώροφο 3D εκτυπωμένο σπίτι το οποίο αποτελείται από 6 κομμάτια που μπορούν να εγκατασταθούν με την βοήθεια ενός γερανού μέσα σε 3 ώρες!

Το βίντεο αυτό μπορεί να σας σώσει τη ζωή: Δείτε πως θα σωθείτε αν πνίγεστε από φαγητό και είστε μόνοι σας! (vid)



Οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν πώς να αντιδράσουν στη θέα ενός ανθρώπου που πνίγεται, με απλές κινήσεις που είναι γνωστές τόσο από μαθήματα στο σχολείο όσο και από την τηλεόραση.
Τι πρέπει όμως να κάνει κάποιος που είναι μόνος στο σπίτι και έχει σταθεί κάτι στο λαιμό του; Σίγουρα δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που έχουν γνώσεις πάνω σε αυτό. Το παρακάτω βίντεο μπορεί να σώσει τη ζωή σας.

Βρετανία: Με φυλάκιση έως και 5 ετών απειλούνται όσοι ενοικιάζουν κατάλυμα σε παράτυπους μετανάστες


Βρετανία: Με φυλάκιση έως και 5 ετών απειλούνται όσοι ενοικιάζουν κατάλυμα σε παράτυπους μετανάστες

Η ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Οι ιδιοκτήτες που ενοικιάζουν καταλύματα σε παράτυπους μετανάστες θα υπόκεινται σε ποινές φυλάκισης, σύμφωνα με μια νέα πρόταση της βρετανικής κυβέρνησης, η οποία επιδιώκει να επιδείξει αυστηρότητα στο ζήτημα της μετανάστευσης.

50 χρόνια νυφικών χτενισμάτων σε 2 λεπτά (video)


Πως εξελίχθηκε το νυφικό χτένισμα από το 1960 έως και σήμερα;
Ένα ξεχωριστό βίντεο του Buzzfeed συγκεντρώνει μέσα σε 2 λεπτά όλα τα χτενίσματα που μεσουράνησαν τις προηγούμενες πέντε δεκαετίες. Από τα απλά αλλά εκθαμβωτικά χτενίσματα των '60s μέχρι τα ανέμελα των '70s και τα... κακόγουστα και των '80s.

Που πήγαν τα λεφτά και δεν έχουμε λεφτά; (αξίζει τον κόπο να το διαβάσετε!!!)




Η απάντηση είναι απλή και ήταν και είναι μπροστά στα μάτια μας. Ακούσαμε πολλά, μάθαμε και άλλα, πολλά μας τα απέκρυψαν, αν και τα υποψιαστήκαμε.
Και εμείς όχι μόνο αδιαφορήσαμε, όχι μόνο δεν αντιδράσαμε στην λεηλασία του έθνους και του Ελληνικού λαού, αλλά τους υπεύθυνους τους επιβραβεύσαμε με την ψήφο μας, δίδοντας έτσι πολιτικό συγχωροχάρτι, για τα οικονομικά εγκλήματα που διέπραξαν και έφεραν την χώρα στην σημερινή κατάσταση.
Την πατρίδα να συγκρούεται με το Ευρωπαικό ιερατείο, που αρνείται να παραχωρήσει το παραμικρό από αυτά που λάθρα και με την βοήθεια των Πήλιο Γούσηδων και Νενέκων απέκτησε, καθιστώντας την Ελλάδα μια σύγχρονη αποικία χρέους και καταδικασμένη σε βέβαιο και αργό θάνατο. Δεν πρέπει να φοβόμαστε την οικονομική κρίση, αλλά την ηθική και εθνική κρίση.

Ποιοι θα πληρώσουν έως και 40% μειωμένο ΕΝΦΙΑ

Ποιοι θα πληρώσουν έως και 40% μειωμένο ΕΝΦΙΑ
Η κυβέρνηση επιθυμεί να προχωρήσει σε αναδιανομή βαρών στον ΕΝΦΙΑ από τη φετινή χρονιά – Θα επιβαρυνθούν περισσότερο οι ιδιοκτήτες ακίνητης αξίας άνω των 300.000 ευρώ.
Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχει «πέσει» ο ΕΝΦΙΑ, με την ελληνική κυβέρνηση και τους δανειστές να έχουν συμφωνήσει πως τα επόμενα δυο χρόνια δεν θα υπάρξει καμία έκπτωση στο στόχο των εσόδων από το φόρο στα ακίνητα, ο οποίος θα παραμείνει στα 2,65 δισ. ευρώ.

Τι θα δούμε στα θέατρα της Θεσσαλονίκης τον Αύγουστο



Καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη και οι θεατρικές παραστάσεις, παρά ορισμένες ακυρώσεις και αναβολές λόγω της οικονομικής συγκυρίας, καλά κρατούν.
Δείτε τι μπορείτε να παρακολουθήσετε στα θέατρα της πόλης ολόκληρο τον Αύγουστο, με την βοήθεια της ''kulturosupa'':

Ανοίγουν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί των φοροφυγάδων


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Προωθείται διαδικασία fast track για άρση του τραπεζικού απορρήτουΈλεγχοι σε τέσσερα στάδιαΜε απλή εισαγγελική παραγγελία, η Εφορία θα έχει άμεση πρόσβαση σε λογαριασμούς«Ξεσκόνισμα» σε βάθος 10ετίαςΣε τελικό στάδιο θα δημεύονται καταθέσεις και ακίνηταΣτο στόχαστρο 1,4 εκατ. ΑΦΜ...

Οι πολιτικές εφημερίδες 4/8/2015

                                     Οι πολιτικές εφημερίδες 1/8/2015

            Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Καιρός Τρίτη 4-8-2015



Σποραδικές καταιγίδες τις πρώτες πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας με σταδιακή βελτίωση και στη συνέχεια λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα θα πυκνώσουν δίνοντας βροχές και καταιγίδες με κατά τόπους έντονα φαινόμενα που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, περιμένουμε σήμερα Τρίτη 4 Αυγούστου 2015.