Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Μουσικό πανόραμα...

                                                                           ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ - ΜΗ ΧΤΥΠΑΣ Σ'ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΛΕΙΣΤΟ


Ελληνική ταινία :Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ


Μεγαλείο! Στη Σπάρτη η μεγαλύτερη ελληνική σημαία του κόσμου (ΒΙΝΤΕΟ)

6177654280

Η μεγαλύτερη Ελληνική σημαία στον κόσμο ξεδιπλώθηκε στο Διοικητήριο Λακωνίας!

Με την ευκαιρία της διεξαγωγής του Συνεδρίου της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας ΗΠΑ – Καναδά, η Σπάρτη φιλοξένησε για λίγο τη μεγαλύτερη σημαία ιστού στον κόσμο, που κρατά το ρεκόρ Γκίνες από το 2008.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Δείτε τι κάνουν στα κοτόπουλα για να τα πουλήσουν ακριβότερα – Βίντεο ντοκουμέντο…

1Υπάλληλοι σε εταιρία πτηνοτροφίας φουσκώνουν τα κοτόπουλα με…
αλατόνερο. Αυτή η τακτική που είναι επίσης γνωστή και ως «ενίσχυση» ή «ένεση», είναι μια διαδικασία κατά την οποία ορισμένες εταιρείες παγκοσμίως κάνουν ένεση στο ωμό κρέας κοτόπουλου με αλατόνερο, ζωμό κοτόπουλου ή κάποιο συνδυασμό αυτών.

Κατεβάστε δωρεάν 129 παλιά σχολικά βιβλία (pdf) Έτσι για να μην ξεχνάμε …

book

129 Νεοελληνικά Αναγνώσματα, 3.390 έργα 480 συγγραφέων, τα οποία συγκροτούν το διασωσμένο και προσωπικό, πλήρες κατά το δυνατόν, Αρχείο της Δρ. Χρυσάνθης Κουμπάρου-Χανιώτη.

Πρόκειται για τα σχολικά εγχειρίδια που διδάσκονταν στην Ελλάδα για το μάθημα των «Νέων Ελληνικών» (Λογοτεχνίας) από το 1884 έως το 1977 στους κύκλους εκπαίδευσης που αντιστοιχούν στη σημερινή Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Όταν ο Χριστόδουλος προφήτευε όλα όσα θα περάσουμε στην Ελλάδα του σήμερα…

http://paradrasi.gr/wp-content/uploads/2015/08/xristodoylos.jpgΟ μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστούδουλος είχε προβλέψει ότι θα έρθουν δύσκολα χρόνια για τους Έλληνες και θα υποστούν τέτοια δεινά που μόνο αν έχουν πίστη στην πατρίδα και στη…

ανέκδοτο ...(χαλαρά!!!)


Κάποιος έχει πάει διακοπές μόνος του και αφού αφήνει στο δωμάτιο τα πράγματα του, κατεβαίνει 
στην πισίνα να γνωρίσει κόσμο.
Βλέπει στις ξαπλώστρες ένα τύπο και αφού κάθετε δίπλα του και συστήνεται τον ρωτάει:
– Θέλετε να παίξουμε ένα τάβλι;
– Μια φορά έπαιξα και δεν μου άρεσε..
Ο ήρωας μας επιμένει:

Δεν ονειρευόμαστε πια για αυτή την πόλη



Της Βούλας Πατουλίδου
(Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης)
«…Ενθυμήσεις περπατούν στους άδειους δρόμους από ανθρώπους που είχαν ζήσει με πάθος κι ορμή» έγραψε η Θεσσαλονικιά ποιήτρια, Ζωή Καρέλλη.
Η Θεσσαλονίκη είναι ένα σύνολο από πρόσωπα, ιδέες και μνήμες του παρελθόντος και ίσως θα πρέπει να αναζητήσουμε τις λύσεις και τις διεξόδους  πίσω στο χρόνο. Ποιοι από εμάς που γεννηθήκαμε ή έστω μεγαλώσαμε σε αυτή την πόλη, γνωρίζουν την ιστορία της;

ΚΕΔΕ: Ίσες αποδοχές δημάρχων με αυτές των βουλευτών


ΚΕΔΕ: Ίσες αποδοχές δημάρχων με αυτές των βουλευτών

Ίσες αποδοχές των δημάρχων με αυτές των βουλευτών ζητάει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, με επιστολή που έστειλε ο επικεφαλής Γιώργος Πατούλης προς τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Ο Γιώργος Πατούλης χαρακτηρίζει «απολύτως ορθή» την απόφαση για μείωση μισθών των υπουργών και περικοπή φοροαπαλλαγών των βουλευτών,

Η Σαντορίνη από ψηλά: Ένα βίντεο που κόβει την ανάσα


Σαντορίνη από κηφήνας




Η Σαντορίνη, ένα από τα πιο διάσημα νησιά του πλανήτη, φημίζεται για τα γραφικά σπιτάκια που έχουν χτιστεί πάνω στην καλδέρα, το ηφαίστειο και φυσικά την μοναδική ομορφιά του ηλιοβασιλέματος.Εκατομμύρια τουρίστες έχουν περπατήσει στα σοκάκια της, ωστόσο το βίντεο που ακολουθεί μας δίνει μια διαφορετική εναέρια εικόνα του νησιού που κόβει την ανάσα!

Πτώση της βιομηχανικής παραγωγής και των εξαγωγών στη Γερμανία





Απρόσμενη πτώση παρουσίασαν τόσο η βιομηχανική παραγωγή όσο και οι εξαγωγές της Γερμανίας τον Ιούνιο, υποδηλώνοντας ότι η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης δεν κατάφερε να αποκτήσει δυναμική στο δεύτερο τρίμηνο.

Ανακοινώνονται οι ημερομηνίες του διαγωνισμού για την απόκτηση του 67% του ΟΛΘ



Οχτώ επενδυτικά σχήματα έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 67% του μετοχικού κεφαλαίου της Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε
Πρόκειται για τις εταιρίες
1. APM Terminals, B.V.
2. Deutsche Invest Equity Partners, GmbH
3. Duferco Participations Holding S.A.

Ο ηλεκτρονικός "ρουφιάνος" που σας επιτρέπει να ελέγξετε τη νομιμότητα της απόδειξης που πήρατε!



Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, έθεσε σε λειτουργία φόρμα ελέγχου της νομιμότητας των ταμειακών μηχανών μέσω του Διαδικτύου. Με λίγα λόγια έναν ηλεκτρονικό "ρουφιάνο" που θα σας επιτρέπει με το πάτημα ενός κουμπιού να ελέγχετε τις αποδείξεις που πήρατε από τα καταστήματα.
Με λίγα κλικ από τον υπολογιστή τους θα μπορούν να ελέγχουν πλέον οι πολίτες αν ο καταστηματάρχης που τους πουλάει κάτι φοροδιαφεύγει ή όχι!

Οι πολιτικές εφημερίδες 12/8/2015


             Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Καιρός Τετάρτη 12-8-2015



Βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους στο Ιόνιο και σταδιακά κατά τόπους στα δυτικά καθώς και σε ορεινά κυρίως τμήματα της Κεντρικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου, περιμένουμε σήμερα Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015.