Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

18 Αυγούστου: Γιορτή του Αγίου Αγαπίου Γαλατίστης

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος αγαπιος


Ιερομόναχος Βενέδικτος Νεοσκητιώτης:
Ὁ ἅγιος ἱερομάρτυς Ἀγάπιος
ὁ ἐκ Γαλατίστης (1997)
Εκκλησία Παναγίας Γαλάτιστα 

Στο β΄ κεφάλαιο του Περὶ τῶν Ἁγίων τοῦ Θεοῦ(1904)έργου του ο άγιος Νεκτάριος σημειώνει χαρακτηριστικά: «Κατὰ τὴν ὀρθόδοξον ἄρα ἔννοιαν τὴν διδομένην τῇ Ἐκκλησίᾳ οἱ ἐν Κυρίῳ ἀποθνήσκοντες ὡς ἅγια τῆς Ἐκκλησίας μέλη, ὡς μέλη τοῦ σώματος τοῦ Χριστοῦ, εὐρίσκονται ἐν ἀδιαρρήκτω μετὰ τῆς Ἐκκλησίας ἑνότητι. Ὡς μέλη τῆς Ἐκκλησίας εὑρίσκονται ἐν συναισθήσει τῶν λειτουργιῶν τῆς Ἐκκλησίας καὶ συναινοῦσι καὶ συνδοξάζουσι μετὰ τῆς ὅλης Ἐκκλησίας τὸν Σωτήρα ...». Και καταλήγει:

Μουσικό πανόραμα...


                                                                                         Μανώλης Μητσιάς - Αλήτης


Ελληνική ταινία :Οἰκογένεια Χωραφᾶ


OΞΥΖΕΝΕ: Η άγνωστη θαυματουργή θεραπεία που μας κρύβουν οι επιστήμονες και οι φαρμακευτικές εταιρείες!

Το γνωστό οξυζενέ φαίνεται να συμβάλλει σημαντικά στην αποτελεσματική αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος ασθενειών. Παρόλο όμως, που αρκετοί επιστήμονες πραγματοποιούν αποκαλυπτικές μελέτες για τις ιαματικές του ιδιότητες, τα συμπεράσματά τους υποβαθμίζονται συστηματικά από το ιατροφαρμακευτικό σύστημα ...

Πες ευχαριστώ!

Να είσαι ευγνώμων γι’ αυτό που έχεις. Θα καταλήξεις να έχεις περισσότερα. Αν επικεντρώνεσαι σε ό,τι δεν έχεις, ποτέ δεν θα έχεις αρκετά. - OprahWinfrey.
Η ευγνωμοσύνη είναι το κλειδί της αφθονίας. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και πολλοί δεν έχουν αυτά που εμείς μπορούμε να απολαύσουμε καθημερινά.

Μας έδωσαν μόνο 500 εκατ. ευρώ και όχι 26 δις!!! Το επικοινωνιακό θαύμα της κυβέρνησης

http://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2015/08/8f6f2fdfa3ce569a213f6976b6c9cc1d9854ba09.jpgH Kαθημερινή λέει τα πράγματα με το όνομά τους και αποκαλύπτει το επικοινωνιακό ψέμμα της κυβέρνησης.

Η οποία έκανε τα 500 εκατ. ευρώ της πρώτης δόσης-26 δις.
Πρόκειται για το πρώτο θαύμα της Παναγίας του Μαξίμου που είναι η αμαρτωλή εξαδέλφη της Παναγίας της Τήνου, αλλά την κάνει τη δουλειά της!

Πώς να αφαιρέσετε γρήγορα τις μικροσκοπικές ελιές από το δέρμα σας με μόνο ένα συστατικό!!!


Τα μικρά κονδυλώματα είναι καλοήθεις όγκοι του δέρματος που μοιάζουν με μικρά, μαλακά μπαλόνια που κρέμονται από το δέρμα.

Αν και ακίνδυνα, οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να τα αφαιρέσουμε επειδή εμφανίζονται συνήθως στο λαιμό.

Το καλό  είναι ότι μπορείτε να τα αφαιρέσετε στο σπίτι σας χωρίς να πάτε στο γιατρό.

Το 8,6% του πληθυσμού ελέγχει το 85% του πλούτου..



  • 164 τρισ. δολάρια βρίσκονται σε χέρια ιδιωτών!

 Έντεκα Έλληνες φιγουράρουν στις λίστες με τους δισεκατομμυριούχους ενώ στην ιεράρχηση των χωρών με τους περισσότερους θνητούς αυτή της κατηγορίας, η Ελλάδα έρχεται...38η.Σύμφωνα δε με το Wealth -X ο ιδιωτικός πλούτος αυξήθηκε στα 164 τρισ. δολάρια ενώ το 8,6% του παγκόσμιου πληθυσμού ελέγχει το 85,3% του πλούτου και το 69,8% του πληθυσμού αναγκάζεται αν μοιραστεί το 2,9% του πλούτου.

ΠΟΙΟΣ είναι ο πραγματικός λόγος που η Δραχμή μπορεί να ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ το ευρώ

http://www.naftemporiki.gr/fu/p/921836/638/399/0x0000000000d4d52c/2/draxmi-ellada-oikonomia-grexit.jpgΤου Στρατή Μαζίδη

Τα πέτρινα χρόνια του Μνημονίου ακούμε αρκετούς να ισχυρίζονται πως πρέπει να επιστρέψουμε στη Δραχμή, να αφήσουμε τα χρέη απλήρωτα και με τον τρόπο αυτό να γίνουν όλα άνω κάτω.

Σάλος στο διαδίκτυο με παλαιά ομιλία του Τσίπρα που περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια πως παίζεται το μνημονιακό παιγνίδι

Το βίντεο αυτό αποδεικνύει πως ο Αλέξης Τσίπρας ήξερε από την αρχή τους
επικοινωνιακούς όρους ΤΟΥ παιχνιδιού και πολυακουσμένα έπαιξε ακριβώς ίδια όπως οι προηγούμενοι

Φούσκα όλα τα «δεν γνώριζα, δεν φανταζόμουν, στριμώχτηκα», φούσκα και οι σκληρές διαπραγματεύσεις.

Η Ελλάδα σε 12 λεπτά - ΒΙΝΤΕΟ


Η Ελλάδα σε 12 λεπτά - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα 12λεπτο ταξίδι "πετώντας" πάνω από τη χώρα μας ... Λευκό και μπλε, απέραντη θάλασσα και μαγευτικές παραλίες, λιτή αρχιτεκτονική και επιβλητικά ερείπια αρχαίων ναών, πολύχρωμα λιβάδια και άγρια ​​ομορφιά παρθένας φύσης ...

Τα 5 ραβασάκια της εφορίας που περιμένουν τους εκδρομείς του καλοκαιριού


Τα 5 ραβασάκια της εφορίας που περιμένουν τους εκδρομείς του καλοκαιριού

Η επιστροφή των εκδρομέων του καλοκαιρού πλησιάζει, καθώς έχει ήδη φύγει ο μισός Αύγουστος και οι περισσότεροι θα αρχίσουν σιγά – σιγά να επανέρχονται στις έδρες τους.
Η Τροχαία προβλέπει ότι η επιστροφή του Δεκαπενταύγουστου θα είναι ομαλή, όπως αναμένεται να είναι ομαλή και η επιστροφή όσων έχουν φύγει για καλοκαιρινές διακοπές.

Αλεξιάδης για περιουσιολόγιο: Όποιος δεν δηλώσει περιουσιακά στοιχεία, τα έχασε



«Όποιος δεν το δηλώσει, το έχασε» είναι το μήνυμα που στέλνει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης σε όσους «ξεχάσουν» να συμπεριλάβουν στο νέο Περιουσιολόγιο ακίνητα, αυτοκίνητα, σκάφη αναψυχής, καταθέσεις και άλλα περιουσιακά στοιχεία που διαθέτουν είτε στη Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.
Όπως δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Βήμα» ο κ. Αλεξιάδης, για πρώτη φορά το υπουργείο Οικονομικών θα είναι σε θέση να γνωρίζει με ακρίβεια ενός ευρώ την περιουσία όλων των πολιτών.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYf107QE4LpPUIoEP1BzTnPy0aHqE91Vv2EKDaIvWCRY99BmmHA9iOJsdsjA59geJfcAFirUxO8ZtNpFIAvXUOt0fNCNNKD-x3R8OyCbHguG1mzUvbJyhnneyDEvrFTlpH1GGgmJAblu8/s1600/11863251_987004511363373_3520152340068776912_n.jpgΚαλά πάμε...πρόσφυγες οικονομικοί μετανάστες με κινητά των 600&700€ και με 5.000€ πληρωμή στους λαθρέμπορους να τους μεταφέρουν, από χώρες με 2€ μεροκάματο....κάπου δεν βγαίνει η πράξη...

Οι πολιτικές εφημερίδες 17/8/2015


             Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Καιρός Δευτέρα 17-8-2015




Βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα με τα φαινόμενα μετά το μεσημέρι να περιορίζονται στην Ανατολική Μακεδονία και στην Θράκη όπου μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν και καλές καιρικές συνθήκες στην υπόλοιπη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις, περιμένουμε σήμερα Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015.