Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Μουσικό πανόραμα...

ΕΡΩΤΑΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ

Ελληνική ταινία:Ο γεροντοκόρος..


Η ΥΨΗΛΗ «ΤΕΧΝΗ» ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ… ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ

votes_fraud
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σε κάθε άλλη σοβαρή χώρα οι εταιρείες δημοσκοπήσεων θα είχαν εξαφανιστεί μετά τις σκανδαλώδεις αποτυχίες τους να προβλέψουν κάποιο εκλογικό αποτέλεσμα, με αποκορύφωμα τις δημοσκοπήσεις του τελευταίου δημοψηφίσματος όπου λίγες ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες έδιναν το λιγότερο ισοπαλία μεταξύ του ΝΑΙ και του ΟΧΙ.

Αυτό δεν το έχετε ξαναδεί – Το απίστευτο κόλπο με το καρπούζι που έχει σπάσει το ίντερνετ (ΒΙΝΤΕΟ)

1
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε το απίστευτο κόλπο που σκαρφίστηκε ένας χρήστης του Youtube με τον ξεφλούδισμα του καρπουζιού για να μας θυμίσει ότι το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αν θέλετε και εσείς να ενθουσιάσετε την παρέα σας δεν έχετε παρά να πάρετε δύο καρπούζια και να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες. Στο τέλος, καλέστε την παρέα σας και απολαύστε μαζί το μοναδικό αυτό φρούτο του καλοκαιριού. 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: αυτάααα!!!!

Πρέπει να το διαβάσεις: Η καλύτερη δικαιολογία για κέρατο που δόθηκε ποτέ!Η γυναίκα φτάνει ξαφνικά στο σπίτι και βρίσκει τον άντρα της με μια νεαρή κοπέλα…σκέτη μπόμπα!


– Ανήθικε!, πως μπορείς να το κάνεις αυτό σε εμένα, τη μητέρα των παιδιών σου, την πιστή γυναίκα σου;;; Θέλω διαζύγιο τώωωρααα!

Κλειδωμένη σε συρτάρι δικογραφία «φωτιά» για το σκάνδαλο των υποβρυχίων – Η απελθούσα κυβέρνηση οφείλει να δώσει εξηγήσεις

http://www.altsantiri.gr/wp-content/uploads/2015/09/9d8d355ea171a4b7a7f7c68883c53165-696x464.jpgΕυθύνες σε τέσσερις υπουργούς Εθνικής Άμυνας αναζητά δικογραφία, που αφορά στην παραλαβή τριών υποβρυχίων από γερμανική εταιρεία. Η σχετική δικογραφία, 3.249 σελίδων, παρέμεινε αναξιοποίητη.
Σύμφωνα με έγγραφα που διαθέτει το altsantiri.gr, η ογκωδέστατη δικογραφία παρελήφθη από το γραφείο της Προέδρου της Βουλής στις 11 Φεβρουαρίου του 2015 (αριθμ. πρωτοκόλλου 88) και ήταν επίσης σε γνώση και του υπουργού Δικαιοσύνης.

Λίστα με πάνω από 1.100 δωρεάν μαθήματα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου

Λίστα με πάνω από 1.100 δωρεάν μαθήματα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου
  
Η ιστοσελίδα openculture.com συγκέντρωσε μια λίστα με πάνω από 1.100 διαλέξεις από κορυφαία πανεπιστήμια ανά τον κόσμο, μεταξύ αυτών είναι τα Stanford, Yale, MIT, Oxford and Harvard.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ






Αναστέλλονται από τις 16 έως και τις 25 Σεπτεμβρίου οι εργασίες όλων των δικαστηρίων εν όψει των βουλευτικών εκλογών. Σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, ποινικές δίκες... 
που θα αρχίσουν στο ακροατήριο πριν από τις 16 Σεπτεμβρίου και δεν θα ολοκληρωθούν την ίδια ημέρα συνεχίζονται και μετά τις 25 Σεπτεμβρίου 2015.

Ποιος ελέγχει τα θαλάσσια σύνορα της χώρας;



Στους Ελληνες πολιτικούς αρέσει να λένε ότι τα σύνορα της Ελλάδας είναι και ευρωπαϊκά. Όμως, δεν υπάρχει ευρωπαϊκός στρατός για να περιφρουρήσει τα ελληνικά σύνορα.

Πώς να σταματήσετε την ημικρανία σε μόλις 5 λεπτά!

how-to-stop-the-ημικρανία πόνος-in-ακριβώς-3-λεπτά
Εάν πάσχετε από ημικρανίες, τότε μάλλον θα χρησιμοποιείται ακριβά και φορτωμένα με χημικά παυσίπονα. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε αυτή την ανέξοδη, φυσική και σπιτική θεραπεία. Θα σας δώσει μια καταπληκτική ανακούφιση μέσα σε μόλις 5 λεπτά.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...

Η εικόνα με τον διασώστη που κουβαλάει το άψυχο σώμα ενός μικρού παιδιού από τη Συρία, στην παραλία...
της Αλικαρνασσού στην Τουρκία, εξακολουθεί να προκαλεί σοκ στην Ευρώπη, με τον παγκόσμιο Τύπο να την προβάλει προκειμένου οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι μόνο, να αντιληφθούν το μέγεθος του προβλήματος και να εγκαταλείψουν την τακτική του στρουθοκαμηλισμού.

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτές τις ημέρες θα είναι κλειστά τα σχολεία λόγω εκλογών

Οριστικό: Αυτές τις ημέρες θα είναι κλειστά τα σχολεία λόγω εκλογώνΚλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία λόγω της διεξαγωγής των εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου.


Οι ημερομηνίες που δεν θα γίνουν μαθήματα είναι:

Οι πολιτικές εφημερίδες 4/9/2015


                                                                                                              
                                   
                       Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Καιρός:Παρασκευή 4-9-2015





Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο νεφώσεις και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, περιμένουμε σήμερα Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015.