Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων ο Φίλης… των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας!

filis_nikos
Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλασσε ο Αλέξης Τσίπρας προς τη συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού που δεν αρέσκονται να δηλώνουν άθεοι, αλλά αντιθέτως βαπτίζουν τα παιδιά τους Χριστιανούς Ορθόδοξους και θέλουν αυτά να μαθαίνουν Θρησκευτικά στα σχολεία, αφού έδωσε το χαρτοφυλάκιο της Παιδείας και των Θρησκευμάτων στον Νίκο Φίλη.

Με λεωφορεία αύριο η πόλη


Κανονικά θα διεξαχθεί αύριο η αστική συγκοινωνία στη Θεσσαλονίκη και το νομό, ύστερα από την απόφαση των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, να λύσουν την απεργιακή τους κινητοποίηση.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ, η απεργιακή τους κινητοποίηση, ήταν προειδοποιητικού χαρακτήρα, και έχει ως σκοπό την αφύπνιση των αρμοδίων, ώστε να εισακουστούν οι εκκλήσεις τους, και να βρεθεί λύση στα οικονομικά ζητήματα του Οργανισμού.

Μουσικό πανόραμα...

Δημητρης Μητροπανος - Στα νταμάρια

Ελληνική ταινία:Η Βουλευτίνα


Έμαθα πως..

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjzv_23I6V1RxOw9l8yk5ik_y8xEm7E_vYpjJXD686_FB34Wf8cUh8lzBdCNmA-zvAss0o49A0xfkWn92M3v9gORXtp9Ce38vsb99LknRuHW828ghDh_4sAM0vIdjWoP-RDUudCRckbOdI/s1600/12.jpgΈμαθα:
Πως να μεγαλώνεις
δεν σημαίνει μονάχα να «κλείνεις» χρόνια.
.
Πως η σιωπή
είναι η καλύτερη απάντηση όταν ακούς ανοησίες.
.
Πως να δουλεύεις
δεν σημαίνει μονάχα να κερδίζεις χρήματα.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προειδοποιεί: Όσοι έχετε i-phone μην ανοίξετε αυτό το sms!

http://www.any-news.gr/media/k2/items/cache/e2acd849d365015ef08ef5b696dc9e31_XL.jpgΝέο τρόπο απάτης εις βάρος χρηστών έξυπνων τηλεφώνων και ιδίως iphone ανακάλυψαν τα «λαγωνικά» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού επιτήδειων οι οποίοι υποκλέπτουν στοιχεία χρηστών i-phone με το πρόσχημα εντοπισμού κλεμμένων/χαμένων συσκευών, μέσω παραπλανητικών sms.

Αγοράστε Γερμανική «τεχνολογία» κορόιδα: Η Volkswagen εξαπατούσε με τις εκπομπές ρύπων των αυτοκινήτων – Απάτη δισεκατομμυρίων



Βαρύ πρόστιμο συνολικού ύψους 18 δισ. ευρώ θα κληθεί να πληρώσει στο αμερικανικό Δημόσιο η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen (VW), επειδή παραπλάνησε στις ΗΠΑ τους ελεγκτές καυσαερίων σχετικά με τις εκπομπές ρύπων στο περιβάλλον, με τη μετοχή της ήδη να σημειώνει limit down στις διεθνείς χρηματαγορές.

Τι είναι η ολιβίνη - Βρέθηκε μεγάλο κοίτασμα στη Χαλκιδική


Ενδείξεις για μεγάλο κοίτασμα ορυκτού ολιβίνη στο Βάβδο Χαλκιδικής Με τον όρο ολιβίνης (αγγλ. olivine) εννοείται ισόμορφη παράμιξη που προκύπτει από τα ορυκτά φορστερίτη (Mg2SiO4) και Φαϋαλίτη (Fe+22SiO4) και, επισήμως, δεν αποτελεί, ως παράμιξη, αυτοτελές ορυκτό.

Θεσσαλονίκη: μια πόλη κάτω από την πόλη (vid)

http://i.ytimg.com/vi/kyzGt2hFwF4/hqdefault.jpgΈνα βίντεο με τον τίτλο αυτόν από την εκπομπή Αληθινά Σενάρια της ΕΤ3.

Το απόσπασμα του βίντεο αφορά τις ανασκαφές που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της κατασκευής του Μετρό.

Κι όμως, οι υπολογιστές στο σχολείο «μεγαλώνουν» κακούς μαθητές (έκθεση του ΟΟΣΑ)



Μπορεί να αποτελεί εργαλείο για την εκπαίδευση των παιδιών, καθώς διευρύνει το επίπεδο των γνώσεών τους και τους ανοίγει μπροστά τους νέους ορίζοντες για τον κόσμο που ζουν και μεγαλώνουν, ωστόσο η τεχνολογία δεν λειτουργεί πάντα προς όφελός τους.

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΦΡΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ...

Επιστήμονες στην Ιαπωνία πραγματοποίησαν ένα ακόμη σημαντικό βήμα προόδου στον δρόμο ...
για την ανάπτυξη πλήρως λειτουργικών νεφρών στο εργαστήριο. Οι ερευνητές μεταμόσχευσαν σε πειραματόζωα -χοίρους και αρουραίους- νεφρούς εργαστηρίου, οι οποίοι δούλεψαν σαν τους φυσιολογικούς, περνώντας ακόμη και το «τεστ της ούρησης».

Οι όμορφοι καναπέδες όμορφα κατάσχονται!..

Κι αν όσοι πήγαμε να ψηφίσουμε βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας
,

..οι άλλοι,
..οι »οπαδοί» της αποχής,
..βγάλανε τα δικά τους (μαζί με όσα δεν καταφέραμε να βγάλουμε εμείς) χωρίς ούτε να
κουνήσουν το δαχτυλάκι τους, από τον καναπέ τους!

Οι πολιτικές εφημερίδες 23/9/2015


                                 
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Καιρός:Τετάρτη 23-9-2015



Βροχές και καταιγίδες, στο Αιγαίο, στα ανατολικά ηπειρωτικά, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και βαθμιαία σε αρκετές περιοχές του Ιονίου και της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας, περιμένουμε σήμερα Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



Η ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Ανακοινώθηκε το νέο κυβερνητικό σχήμα. Η ορκωμοσία των μελών του υπουργικού συμβουλίου θα γίνει την Τετάρτη στις 10:30 πμ, καθώς ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να αναχωρήσει στη συνέχεια για τις Βρυξέλλες, όπου λαμβάνει χώρα η έκτακτη σύνοδος Κορυφής για το Μεταναστευτικό. 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...