Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Μουσικό πανόραμα...

ΚΑΘΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ

Ελληνική ταινία:Η κυρία του κυρίου


Αυτά είναι τα… ισόβια προνόμια της Ζωής Κωνσταντοπούλου!

Γενναιόδωρες είναι οι παροχές που προσφέρει το Ελληνικό κράτος σε όλους τους πολιτικούς που έχουν διατελέσει πρόεδροι της Βουλής.

Βάσει εθιμικού δικαίου, σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα τους Έθνους της Κυριακής, όταν αποχωρούν από την προεδρία παίρνουν ως δώρο ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Γραικός το άλλο όνομα των Ελλήνων;

1Διαβάστε τι λέει ο Αριστοτέλης, ο οποίος αναφέρει πως αυτό ήταν το πιο παλιό όνομα των Ελλήνων. Σύμφωνα με τον Αριστοτέλη, κατά τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα οι Γραικοί κατοικούσαν κοντά στη Δωδώνη. Κι όχι μόνο!..
ΕΙΝΑΙ γνωστό, πώς όταν εμείς οι Έλληνες ακούμε τη λέξη «Γραικός» (1), θα λεγαμε χωρίς περιστροφές … κουμπωνόμαστε, χωρίς ίσως να γνωρίζουμε το ιστορικό της λέξεως!

Στον κόσμο υπάρχουν περίπου 7000 άτομα με μπλε αίμα!

Στον κόσμο υπάρχουν περίπου 7000 άτομα με μπλε αίμα!Η Αγγλίδα Polly Neti (12 χρονών) είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι, μόνο που το αίμα της είναι στο χρώμα μελιτζάνας. Κατά τη γέννηση της το αιματολογικό κέντρο διαβεβαίωσε τους γονείς ότι το παιδί θα αναπτυχθεί φυσιολογικά.
Όταν ρώτησαν γιατί το αίμα είναι μπλε ; Η απάντηση ήταν απρόσμενη: υπεύθυνο για αυτήν την κατάσταση ήταν το αντισυλληπτικό που έπερνε η μητέρα του κοριτσιού αρκετά χρόνια πρωτού μείνει έγκυος.
Ο γιατρός της Πόλλυ, καθηγητής στο Κέντρο Αιματολογίας του Λονδίνου Efresi Robert, εξήγησε:
“Στον κόσμο υπάρχουν περίπου 7000 άτομα των οποίων το αίμα έχει μια μπλε απόχρωση. Αποκαλούνται κυανητικοί από το cyanea (Λατινικά – μπλε)

Ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ : «ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ»

ΠάπαςΚοράνι Αγ. ΓραφήΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Για άλλη μια φορά ο Πάπας της Ρώμης, ο Πάπας Francis στο Λευκό Οίκο επανέλαβε ότι έχουν πεί και έχουν κάνει οι προηγούμενοι Οικουμενιστές Πάπες και Πατριάρχες! –«Κοράνι και Αγία Γραφή είναι το ίδιο»!!!

Συγκεκριμένα ανέφερε ενώπιων του προέδρου Ομπάμα και άλλων αξιωματούχων και επισήμων του Λευκού Οίκου τα ακόλουθα :

ΕΥΚΛΕΙΔΗ, ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ…ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ! “Ετσι «καθαρίζει» ο Πούτιν στις διαπραγματεύσεις

Η απίθανη «διαπραγμάτευση» του πανίσχυρου Ρώσου ηγέτη με βιομήχανους
, προκειμένου οι τελευταίοι να πειστούν να επαναλειτουργήσουν ένα εργοστάσιο.
Το βίντεο, που αποτελεί μέρος αφιερώματος του βρετανικού BBC με τίτλο «Ο Πούτιν, η Ρωσία και η Δύση: “Νέα αρχή’» (2012) δείχνει τον Βλαντιμίρ Πούτιν να επισκέπτεται ένα εργοστάσιο.

Σε παίρνουν και σένα τηλέφωνο;

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση αγαπητοί ψηφοφόροι των εθελόδουλων ,του λευκού και της αποχής....

Η Ελλάδα πρώτη στην υπερβολική χρήση του διαδικτύου


Η Ελλάδα πρώτη στην υπερβολική χρήση του διαδικτύου

Η προστασία του online απορρήτου καθώς και τα κρούσματα διαδικτυακού εκφοβισμού αποτελούν εξίσου σημαντικά προβλήματα για τη χώρα μας.
Η Ελλάδα, με ποσοστό 31% έναντι 5% του ευρωπαϊκού μέσου όρου, εμφανίζεται να κατέχει την πρώτη θέση στην υπερβολική χρήση του διαδικτύου, σε σχέση με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες και τη Ρωσία.

ΘΡΑΚΗ: Το ελληνικό «υπερόπλο» έναντι της Τουρκίας στο γραφείο του Καμμένου


www.onalert

Το εκλογικό αποτέλεσμα στη Θράκη με την εκλογή μόνο μουσουλμάνων βουλευτών στην Κομοτηνή πρέπει να προκαλεί προβληματισμό στην Αθήνα.
Όχι επειδή οι άνθρωποι είναι μουσουλμάνοι αλλά επειδή έχουν προσχωρήσει στη διχαστική “λογική” του τουρκικού προξενείου που επιμένει να διαχωρίζει τον πληθυσμό της Θράκης σε “Τούρκους” κι Έλληνες.

Το νέο…


                           ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ !
12049159_10207044237439744_8209448228061309636_n
http://www.triklopodia.gr/

......... για να πάει καλά η μέρα !!!

Λίγο πριν τελειώσει το σχολείο όλη η τάξη έχει βγει φωτογραφία και η δασκάλα προσπαθεί να πείσει
τα παιδάκια να αγοράσουν την ομαδική φωτογραφία:

Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Οκτωβρίου


Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Οκτωβρίου

Στις 29 Σεπτεμβρίου ημέρα Τρίτη θα πληρωθούν οι συντάξεις του Δημοσίου και του ΙΚΑ στους δικαιούχους συνταξιούχους. Την Πέμπτη 1/10 θα πληρωθούν οι συντάξεις του ΟΓΑ και του ΟΑΕΕ.
Επίσης σύμφωνα με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με την Σύνταξη μηνός Οκτωβρίου 2015 (κατάθεση την προτελευταία εργάσιμη ημέρα του μηνός Σεπτεμβρίου 2015 «Τρίτη 29/9») θα πληρωθούν:

Οι πολιτικές εφημερίδες 26/9/2015


                                 
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Καιρός:Σάββατο 26-9-2015



Βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και ιδιαίτερα στο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, στη Στερεά, στη Θεσσαλία, στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στα δυτικά και βόρεια τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη, περιμένουμε σήμερα Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015.