Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Καιρός: για Παρασκευή 2-10-2015



Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες στα δυτικά, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ανατολικά παράκτια ηπειρωτικά και τη Βόρεια Κρήτη και ενισχυμένους βοριάδες στο Αιγαίο περιμένουμε την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα.... ( ΟΚΤΩΒΡΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ )


Ελληνική ταινία:Ορατότης μηδέν


Ξέρετε γιατί στις φυλακές του Αλκατράζ είχαν μόνο ζεστό νερό;

Το διαβόητο σωφρονιστικό κατάστημα του Αλκατράζ, ο φοβερός και τρομερός «Βράχος», ήταν η μόνη αμερικανική φυλακή που φιλοξενούσε μια έξτρα άνεση στους κρατουμένους 
της: είχε ζεστό νερό στα ντους.

Παρά το γεγονός ότι οι ομοσπονδιακές φυλακές της Νήσου Αλκατράζ ήταν υψίστης ασφαλείας και δυστύχησαν να δουν στις εγκαταστάσεις τους τα μεγαλύτερα ονόματα του οργανωμένου εγκλήματος

Βότανα,δοσολογία, τρόπος παρασκευής κι ενδείξεις.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgEXtYQW2nJqKRPydRMjrbZ_HTlCFUgfenWF4auKouDeoABhJ-rXta1R3EaXtKfp7jWyezPLBkPndJE5R-k7faf70PZbrTnMHWsG3mAEj3NiA_yi1_0oZ54pbG1hAfGkhQjZ1oZ9ur5dpOG/s1600/11.jpgΠολλά από τα φάρμακα που χρησιμοποιεί η ιατρική προέρχονται από βότανα από τα όποια έχει εξαχθεί η δρώσα ουσία. Στην θεραπευτική ιδιότητα των βοτάνων ο λαός έχει ιδιαίτερη εκτίμηση και δικαίως, διότι περιέχουν συστατικά τα οποία δύνανται να ωφελήσουν. Τα συστατικά αυτά είναι αιθέρια έλαια, αλλά και αλκαλοειδή, τα όποια είναι δηλητηριώδεις ουσίες, και εδώ είναι ο κίνδυνος.

Απίστευτοι γαμπρός και νύφη: Εστειλαν… ραβασάκι για να πληρώσουν σε όσους καλεσμένους δεν πήγαν στη δεξίωση χωρίς να ειδοποιήσουν [εικόνες]


Απίστευτοι γαμπρός και νύφη: Εστειλαν... ραβασάκι για να πληρώσουν σε όσους καλεσμένους δεν πήγαν στη δεξίωση χωρίς να ειδοποιήσουν [εικόνες]

Ακόμη απορεί μια γυναίκα από τη Μινεσότα από το σημείωμα που έλαβε από φίλη της, μετά το γάμο της. 
Σύμφωνα με τη Daily Mail, η γυναίκα είναι άκρως εξοργισμένη από το… ραβασάκι με το λογαριασμό των 67 ευρώ που έλαβε για να πληρώσει επειδή δεν πήγε στο γάμο της φίλης της.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Κρητικός πηγαίνει στο αεροδρόμιο


Ένας Κρητικός πηγαίνει στο αεροδρόμιο , περνά από τον ανιχνευτή μετάλλων και ακούγεται " Ντιννν " . 
Υπάλληλος στον κρητικό : " Αφαιρέστε όλα τα μεταλλικά αντικείμενά σας " . Βγάζει ο κρητικός κέρματα , ζώνες κλπ , περνά ξανά από το μηχάνημα και ακούγεται ξανά " Ντιννν " . 
Υπάλληλος : Τα βγάλατε όλα ; 

Μόλις διέλυσες το παιδί σου! Συγχαρητήρια!

Artist: Jeffrey Smart
Μπαμπάδες σταματήστε να διαλύετε τα παιδιά σας!
Αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω αυτό το κείμενο μετά από αυτό που είδα στο εμπορικό κέντρο Costco χθες. Συγχωρέστε με που το κείμενο είναι  γραμμένο με απόγνωση και θυμό. Παρακαλώ όμως να το διαβάσετε ως το τέλος! Ξέρω ότι είναι μεγάλο αλλά είναι κάτι που πρέπει να ειπωθεί να ακουστεί και να μοιραστεί.

Σκέψου "έξω από το κουτί"


Σκέψου "έξω από το κουτί"


Ακονίστε το μυαλό σας, την φαντασία και την δημιουργικότητά σας με τα παρακάτω (από απλοϊκά μέχρι πανέξυπνα) quiz, δείτε στην συνέχεια τις λύσεις και πείτε μας αν τα καταφέρατε, σχολιάζοντας στο κάτω μέρος του δημοσιεύματος.

1.Πρέπει να επιλέξεις να μπεις σε ένα από τα τρία παρακάτω δωμάτια: Στο πρώτο υπάρχει πυρκαγιά. Στο δεύτερο υπάρχουν τίγρεις που έχουν τρία χρόνια να φάνε. Στο τρίτο υπάρχουν δολοφόνοι με γεμάτα όπλα. Ποιο δωμάτιο επιλέγεις;

Μειώθηκε ο πληθυσμός της Ελλάδας το 2014

Μείωση γεννήσεων και αύξηση των θανάτων αποτυπώθηκε στα δημογραφικά μεγέθη της χώρας και το 2014, με αποτέλεσμα ο φυσικός πληθυσμός να μειωθεί κατά 21.592 άτομα.

Παράλληλα, λόγω και των περικοπών στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς, οι πολιτικοί γάμοι ήταν περισσότεροι σε σχέση με τους θρησκευτικούς, ενώ τεράστια αύξηση σημείωσαν τα σύμφωνα συμβίωσης.

Το Σάββατο ορκίζονται οι βουλευτές, την Κυριακή ο πρόεδρος της Βουλής



  • Το πρωί του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των 300 βουλευτών που εξελέγησαν από τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την Ημερήσια Διάταξη που...  υπογράφεται από τον Δ' Αντιπρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη, η τελετή θα διεξαχθεί στις 11 το πρωί.

ΟΑΕΔ: Από σήμερα το ειδικό εποχικό βοήθημα


ΟΑΕΔ: Από σήμερα το ειδικό εποχικό βοήθημα

Από σήμερα, 1η Οκτωβρίου, ξεκινά η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους δικαιούχους στον ΟΑΕΔ με στόχο την καταβολή του ειδικού εποχικούβοηθήματος.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 30 Νοεμβρίου το μεσημέρι για αυτούς που θα υποβάλουν την αίτηση μέσω των ΚΠΑ 2 και στις 23:59 για όσους υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά. Η παραλαβή τωνδικαιολογητικών θα ολοκληρωθεί την επόμενη μέρα (1/12/2015).

Είδες άστεγο έξω στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη; Δες τι μπορείς να κάνεις...

Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ…

01 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1960… Η Κύπρος κηρύσσει και επισήμως την ανεξαρτησία της από τη Μεγάλη Βρετανία
Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ
(Videos)

Παράταση - ανάσα για τα ΚΤΕΟ έως τις 20 Οκτωβρίου


 Παράταση - ανάσα για τα ΚΤΕΟ έως τις 20 Οκτωβρίου

Του Γιώργου Κ. Ανδρή 
Παράταση μέχρι 20 Οκτωβρίου δόθηκε τελικά αργά το βράδυ της Τετάρτης από τον Υπουργό Μεταφορών κ. Χρ. Σπίρτζη στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ έως τις 30/06/2014 με την καταβολή του 50% του προστίμου εκπρόθεσμου ελέγχου επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Enikonomia.

Ποιοι δικαιούνται το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα - Τα κριτήρια



Σε καθολική εφαρμογή από τον Απρίλιο προχωρά η κυβέρνηση για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.
Συγκεκριμένα, το μέτρο θα προβλέπει ότι κάθε οικογένεια θα λαμβάνει 200 ευρώ, επιπλέον 100 ευρώ για κάθε ενήλικο της οικογένειας και ακόμη 50 ευρώ για κάθε ανήλικο.

Καιρός:Πέμπτη 1-10-2015



Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη Βόρεια Κρήτη και μετά το μεσημέρι πιθανόν στα Δωδεκάνησα και ενισχυμένους βοριάδες στο Αιγαίο περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015.

Καλό Μήνα !

                              Αποτέλεσμα εικόνας για μηνας οκτωβριος