Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Καιρός: για Παρασκευή 9-10-2015






Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίες κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα είναι πυκνότερες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, περιμένουμε την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα....Φυσάει Αύγουστος ξανά-Γιώργος Φανάρας


Ελληνική ταινία:ΕΝΑ ΓΕΛΑΣΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ


Το ξερες; Γνωστές φράσεις – Γιατί το λέμε έτσι;



Στον καθημερινό μας λόγο χρησιμοποιούμε διαχρονικές φράσεις λαϊκής σοφίας, την προέλευση των οποίων οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε.

Οι φράσεις αυτές κρύβουν μία μικρή ιστορία, με άγνωστους σε εμάς πρωταγωνιστές, η οποία αφενός έχει κάτι να μας διδάξει, και αφετέρου απεικονίζει γλαφυρά τον τρόπο ζωής και δράσης των ανθρώπων μίας άλλης εποχής.

Πονοκέφαλος: Που να κάνετε μασάζ για να σας περάσει πιο γρήγορα (φωτό)

Ένα από τα πιο κοινά είδη πονοκεφάλου είναι αυτό που αναφέρεται ως “κεφαλαλγία τάσεως”. Τα συμπτώματα ποικίλλουν από ήπιο έως μέτριο πόνο στο κεφάλι με μια αίσθηση σαν να υπάρχει σφιχτά δεμένο ένα σχοινί γύρω από τα μηνίγγια σας.

Το αυξημένο στρες σε συνδυασμό με την κακή στάση του σώματος με το κεφάλι προς τα εμπρός, είναι συνήθεις παράγοντες που προκαλούν πονοκέφαλο τάσεως.

ΠΩΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ" ΙΣΟΒΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ

http://www.businesslife.gr/wp-content/uploads/2014/09/Bitcoin-vs-dollars.jpgΗ παράνοια της προπαγάνδας υπέρ του "πλαστικού" χρήματος της κατάργησης των μετρητών και της ελευθερίας των πολιτών (vid)

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
  
Μια αληθινή παράνοια επικρατεί τον τελευταίο καιρό στην μαζική ενημέρωση όπου όλα τα κανάλια εν χορώ προσπαθούν να πείσουν τον Έλληνα να καταργήσει τα μετρητά,

Τι ώρα πρέπει να πηγαίνει ένα παιδί για ύπνο; Δείτε τον πίνακα ανά ηλικία

Όλοι οι γονείς κάποια στιγμή σκέφτονται αν η ώρα που βάζουν το παιδί τους για ύπνο είναι η σωστή ή όχι. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι το βάζουν νωρίς και κάποιοι άλλοι ότι το βάζουν αργά.

Αυτό που δεν γνωρίζουν οι γονείς είναι ότι σημαντικό ρόλο στην ώρα του ύπνου παίζει τόσο η ηλικία του παιδιού όσο και το τι ώρα θα πάει για ύπνο. Κάποια παιδιά χρειάζονται περισσότερο ύπνο και κάποια άλλα λιγότερο.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΣΥΠΑ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ FRAPORT: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ !

Δήλωση- βόμβα του πρόεδρου της Ομοσπονδίας Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ) Βασίλη Αλεβιζόπουλου ο οποίος αποκαλύπτει στο newsbomb.gr, άγνωστες λεπτομέρειες της σύμβασης με τους Γερμανούς
– Όλο το κρίσιμο παρασκήνιο της συνάντησης με τα στελέχη της γερμανικής εταιρείας Fraport στη Θεσσαλονίκη.

Αναγνωρίστηκε η μαστίχα Χίου ως φυσικό φάρμακο.





Συγκεκριμένα, η Επιτροπή για τα Φυτικά Φαρμακευτικά Προϊόντα (HPMC) του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τη φαρμακευτική «μονογραφία» της Μαστίχας Χίου στην κατηγορία των παραδοσιακών φαρμάκων φυτικής προέλευσης, με δύο θεραπευτικές ενδείξεις: δυσπεπτικά προβλήματα, καθώς και δερματικές φλεγμονές και επούλωση δερματικών πληγών.

BOMBA με τον ΕΝΦΙΑ! Τι μας περιμένει από εδώ και πέρα...

Επισημοποιήθηκε: Χαράτσι και στα ακίνητα εξωτερικού! Πολλές ειδήσεις έβγαλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης μιλώντας σε συνέδριο για την αγορά ακινήτων.
Ο κ. Αλεξιάδης, είπε ότι θα πληρώσουν ΕΝΦΙΑ και όσοι έχουν ακίνητα στο εξωτερικό. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι από το 2016 όλες οι μεταβιβάσεις ακινήτων θα γίνονται ηλεκτρονικά, ενώ τοποθέτησε χρονικά στο Σεπτέμβριο του 2016 το νέο σύστημα αντικειμενικών τιμών των ακινήτων οι οποίες θα προσεγγίζουν τις εμπορικές τιμές.

Σε ποιον ελπίζεις;

Πληρώνονται με 5.705 ευρώ τον μήνα και ψηφίζουν να ζεις με 500, 400 ή και
καθόλου ευρώ τον μήνα.

Παίρνουν επίδομα οργάνωσης γραφείου και ψηφίζουν νόμους που οδηγούν στο κλείσιμο του δικού σου γραφείου ή μαγαζιού.
Παίρνουν οικογενειακό επίδομα και ψηφίζουν νόμους που καταργούν κάθε δικό σου επίδομα.

Έρχονται προσλήψεις στο Δημόσιο

    Αποτέλεσμα εικόνας για προσληψειςΣε ποιές υπηρεσίες «ανοίγουν» 1759 θέσεις εργασίας

Νέες θέσεις εργασίες θα δημιουργήσει το Δημόσιο καθώς θα προχωρήσει μέσα στον τρέχον μήνα σε...προσλήψεις μόνιμου και εποχικού προσωπικού σε Νοσοκομεία, Λιμενικό, Δήμους, ΕΛΤΑ, μουσεία κλπ

Ποιοι γονείς μπορούν να λάβουν επιπλέον μηνιαίο επίδομα παιδιού



Απαραίτητη προϋπόθεση για την καταβολή τους εν λόγω επιδόματος είναι το εισόδημα της οικογένειας να μην υπερβαίνει τα 235 ευρώ μηνιαίως, ενώ για κάθε ανήλικο επιπλέον μέλος της οικογένειας προσαυξάνεται κατά 20 ευρώ το ποσό του βοηθήματος.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να απευθύνονται στο αρμόδιο τμήμα επιδοματικής πολιτικής των δήμων στους οποίους κατοικούν, υποβάλλοντας τη σχετική αίτηση προκειμένου να τους αποδοθεί το χρηματικό βοήθημα.

Δοξάστε τους!!!-Μπανανία:Ισόβιοι προνομιούχοι με τα λεφτά των άλλων.


Αποτέλεσμα εικόνας για βουλη

Του Γιώργου Λακόπουλου
Νέα Βουλή, νέος πρόεδρος, νέα αρχή. Αλλά στην παρθενική ομιλία του ο Νίκος Βούτσης  έχασε την ευκαιρία να γράψει ιστορία από την πρώτη ώρα της θητείας του. Να εξηγούμαστε. Σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς τους κρίσης -που κλαίνε μάνες και παιδιά και κόβονται συντάξεις- το ένδοξο ελληνικό Κοινοβούλιο υποχρεώνει τον κρατικό προϋπολογισμό να συντηρεί πολυπληθείς… ιδιωτικούς στρατούς  σε πρόσωπα που δεν είναι καν μέλη του: στους πρώην προέδρους του και σε έτερους Καππαδόκες.

Οι πολιτικές εφημερίδες 8/10/2015

                                
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.