Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Καιρός:για Παρασκευή 23-10-2015






Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με βελτίωση από το μεσημέρι και μετά στα βορειοδυτικά, περιμένουμε την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα...ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΝΑΡΑΣ


Ελληνική ταινία:Κάνε Με Πρωθυπουργό


Ιδανικό βάρος: Πόσα κιλά πρέπει να είστε ανάλογα με το ύψος σας

Ιδανικό βάρος: Πόσα κιλά πρέπει να είστε ανάλογα με το ύψος σαςΙδανικό βάρος: Πόσα κιλά πρέπει να είστε ανάλογα με το ύψος σας

Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις που απασχολούν τους ανθρώπους είναι το “πόσο θα πρέπει να ζυγίζω για το ύψος και την ηλικία μου;”.
Για να προσδιορίσετε πόσο θα πρέπει να είναι το ιδανικό σωματικό σας βάρος θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας πολλούς παράγοντες, όπως η ηλικία, η αναλογία μυών-λίπους, το ύψος, το φύλο και η πυκνότητα των οστών σας.

Φτιάξτε μόνοι το δικό σας κολλαγόνο…

kollagonoΗ μαγική συνταγή που θα θεραπεύσει τους πόνους στην μέση, στις αρθρώσεις και στα πόδια σε μόλις 7 ημέρες 
.
Η συνταγή έχει ως εξής:
– Σε Κάθε κατάστημα μπορείτε να αγοράσετε 150 γρ βρώσιμη ζελατίνη (150γρ – για θεραπεία ενός μήνα.
– Το βράδυ, ρίξτε 5 γρ ζελατίνη (σε δύο επίπεδα κουταλάκια του γλυκού) και ένα τέταρτο φλιτζάνι κρύο (από το ψυγείο) νερό.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Ο αριθμός του κινητού σου «μαρτυρά» την ηλικία σου!


kinhto


Και όμως συμβαίνει και αυτό!
Απίστευτο και όμως αληθινό; Πάρτε μολύβι και χαρτί και θα το διαπιστώσετε! Το τελευταίο ψηφίο του κινητού σας μαρτυρά την ηλικία σας…Η διαδικασία είναι απλή:
1) Γράψε το τελευταίο ψηφίο του κινητού τηλεφώνου σου

Πώς να εκπαιδεύσετε τα παιδιά να αποφεύγουν τους τραυματισμούς

Πώς να εκπαιδεύσετε τα παιδιά να αποφεύγουν τους τραυματισμούς

Νέα έρευνα αναφέρει ότι μετά από έναν τραυματισμό παιδιού, η συζήτηση με τους γονείς για το γεγονός, το βοηθά να αποφύγει μελλοντικούς κινδύνους.

Οι συζητήσεις που κάνουν οι γονείς με τα παιδιά τους μετά από έναν τραυματισμό των δεύτερων, τα βοηθά να αποφύγουν μελλοντικούς κινδύνους, αναφέρει έρευνα του University of Iowa.
“Να μην το ξανακάνεις’’, είναι η συνήθης συμβουλή που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι γονείς όταν το παιδί τους βρεθεί στα επείγοντα, ανακάλυψε η έρευνα.

ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ: ΝΑΙ, ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

...ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ...
Ο ηλικίας 72 ετών πρώην μάνατζερ της Krauss-Maffei Wegmann (KMW) λογοδοτεί από το Σάββατο σε δικαστήριο...
του Μονάχου. Κατηγορείται για φοροδιαφυγή, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και απόπειρα απάτης. Η εισαγγελία εκτιμά ότι για την προμήθεια 24 οβιδοβόλων συνολικής αξίας 188 εκατομμυρίων ευρώ το 2001 είχαν πληρωθεί «μίζες» ύψους 7,9 εκατομμυρίων ευρώ, ενδεχομένως και στον τότε υπουργό Άμυνας στην Ελλάδα.

"Capital controls τουλάχιστον μέχρι τον Ιούλιο του 2016"



  • Την διατήρηση των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων (capital controls) τουλάχιστον μέχρι τον Ιούλιο του 2016 προβλέπει η πλειοψηφία των οικονομολόγων που συμμετείχαν σε έρευνα του Bloomberg.

Προειδοποίηση-σοκ από ESM: έρχονται αυξήσεις επιτοκίων στα ελληνικά δάνεια.


  • Το πακέτο διάσωσης της Ελλάδας μοιάζει με το καλό κρασί: Όσο περνά ο χρόνος, γίνεται καλύτερο (ή σωστότερα ακριβότερο), παρατηρεί ειρωνιά το πρακτορείο Bloomberg. Και εξηγεί παρουσιάζοντας την προειδοποίηση-σοκ από τον ESM ότι έρχονται αυξήσεις επιτοκίων στα δάνεια.

Tρομακτική πρόβλεψη για το μέλλον της Ελλάδος!


Tρομακτική πρόβλεψη για το μέλλον της Ελλάδος!

Αποκαρδιωτικά είναι τα στοιχεία της Eurostat για το μέλλον της Ελλάδος. Η χώρα μας αναμένεται να αντιμετωπίσει τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα τα επόμενα 50 χρόνια.
Σύμφωνα με την έκθεση η Ελλάδα μέχρι το 2080 η Ελλάδα θα καταγράψει μια τρομακτική μείωση πληθυσμού. Υπολογίζεται, σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης, ότι ο πληθυσμός της χώρας θα μειωθεί στα 7,7 εκατομμύρια!

Πότε θα αλλάξει η ώρα για τον χειμώνα


Πότε θα αλλάξει η ώρα για τον χειμώνα

Μία επιπλέον ώρα ύπνου θα κερδίσουμε το πρωινό της Κυριακής 25 Οκτωβρίου, οπότε θα αρχίσει να ισχύει η χειμερινή ώρα.
Η ώρα για το χειμώνα αλλάζει πάντα την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου. Φέτος η ώρα θα αλλάξει στις 25 Οκτωβρίου και ώρα 4:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, γυρνώντας τα ρολόγια μία ώρα πίσω, δηλαδή να δείχνουν 3:00.

Εκτυπώστε το εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ 2015. Τι γίνεται με τις εκπτώσεις;

Tα νέα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ θα μπορούν να τα βρουν  οι φορολογούμενοι στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο TAXISnet με στόχο η πρώτη δόση να καταβληθεί έως και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015.

Ο ΕΝΦΙΑ θα πρέπει να εξοφληθεί είτε εφάπαξ στο τέλος του Οκτωβρίου 2015 είτε σε 5 μηνιαίες δόσεις έως και το τέλος Φεβρουαρίου 2016.

Ο ΕΝΦΙΑ είναι επί της ουσίας ίδιος με πέρυσι με εξαίρεση τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που θα πληρώσουν περισσότερα.

Προς επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες οι φαρμακοποιοί

farmakeia-rodou
Σε επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες προσανατολίζονται οι φαρμακοποιοί, αντιδρώντας στην αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος που προωθεί η κυβέρνηση. 
Σε ανακοίνωσή του, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος επισημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής του συνεδρίασης, «ενημερώθηκε αιφνιδιαστικά για τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας, κ. Σταθάκη, σχετικά με τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό των φαρμακείων. Διέκοψε την συνεδρίαση και επειγόντως μετέβη στο υπουργείο Υγείας.

Οι πολιτικές εφημερίδες 22/10/2015


                                
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.