Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Καιρός: για Δευτέρα 2-11-2015






Παροδικές νεφώσεις στην ανατολική και νότια χώρα με πρόσκαιρες ασθενείς βροχές στην Εύβοια και στη Βόρεια Κρήτη και βελτιωμένο καιρό στην υπόλοιπη χώρα, περιμένουμε τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015.

Οι 8 μαθητές που «παλεύουν» με τη θάλασσα στο Ιόνιο για να πάνε στο σχολείο - Φεύγουν νύχτα με καΐκι και γυρίζουν το απόγευμα [εικόνες]

Οι 8 μαθητές που «παλεύουν» με τη θάλασσα στο Ιόνιο για να πάνε στο σχολείο - Φεύγουν νύχτα με καΐκι και γυρίζουν το απόγευμα [εικόνες]Για να πάνε στο σχολείο μπαίνουν καθημερινά στο καΐκι. Φεύγουν από τα σπίτια τους στις 6:30 και με τα πόδια φτάνουν στο λιμάνι. Λίγο πριν τις 7:00 σαλπάρουν για την απέναντι ακτή, όπου θα φτάσουν 45 λεπτά αργότερα.

Τι ζούμε Θεέ μου!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhmxqWiytKL4HUfPlPUkjWQimJyI3FFOry6vnPefNACF6ow-mGB8E5TVcGGc3GMha6xSMEeo0ceM0v9p-1LW7kXlGvd8-2VSNtfdnqgKblzeBGdV8uldCv_8JkWip_Rhmi_oKLceQYJZ9ge/s1600/12108945_10207962740085989_7380504048431524189_n.jpgΉταν μια συγκλονιστική εβδομάδα από κάθε άποψη, αφού τα είχε όλα.

Παρελάσεις σέξι μαθητριών, ανδροπρεπών κομάντο, δημάρχων ντυμένων τσολιάδες, και μπόλικες πολιτικές εξελίξεις, με έμφαση στα φορολογικά. Εκεί δηλαδή που η κυβέρνηση της Ελπίδας αποδεικνύεται ικανότατη.

Θεσσαλονίκη: Έτσι ζουν οι κάτοικοι του πρώτου ελληνικού οικοχωριού



Περίπου 50 χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη, κοντά στο Ζαγκλιβέρι, στις παρυφές ενός δάσους από βελανιδιές, βρίσκεται το οικοχωριό «Σκάλα».
Πρόκειται για έναν χώρο στον οποίο ζουν μόνιμα επτά ενήλικες και τέσσερα παιδιά, σε δύο σπιτάκια και δύο τροχόσπιτα. Όσο για τις ομαδικές συγκεντρώσεις τους, οι κάτοικοι χρησιμοποιούν ένα τρίτο σπίτι - πυρήνα, όπου μαγειρεύουν σε κοινή κουζίνα και τρώνε, συνήθως, όλοι μαζί.

Τρεις τρόποι να “διαβάζετε” ανθρώπους

Τρεις τρόποι να «διαβάζετε» ανθρώπουςΓια να μπορέσετε να διαβάσετε τους ανθρώπους γύρω σας, θα πρέπει να αρχίσετε να παρατηρείτε τα λεκτικά και μη λεκτικά μηνύματα που σας στέλνουν ασυνείδητα. Το μυστικό είναι να εγκαταλείψετε οποιαδήποτε προκατάληψη, συναισθηματική φόρτιση ή προσωπικές φιλονικίες έχετε με το άλλο άτομο και να δείτε με ένα πιο αντικειμενικό φίλτρο και να προσλάβετε τα μηνύματα που σας στέλνει.

Πώς ακριβώς ακουγόταν η αρχαία ελληνική μουσική; Ακούστε κι εσείς!

http://www.lifo.gr/uploads/image/905068/R0045.jpgΑκούστε μια εξαιρετική ανακατασκευή αρχαιοελληνικού κομματιού που είναι '100% ακριβής'.

Μεταξύ 750 π.Χ. και 400 π.Χ., οι Αρχαίοι Έλληνες συνέθεταν τραγούδια συνοδεύονταν από λύρα, αυλό και διάφορα κρουστά όργανα. Περισσότερο από 2.000 χρόνια μετά, οι σύγχρονοι μελετητές βρήκαν τελικά τον τρόπο να ανακατασκευάσουν και να παρουσιάσουν αυτά τα τραγούδια με (όπως υποστηρίζουν) 100% ακρίβεια.

Επιδοτήσεις έως 40.000 ευρώ σε νέους που θέλουν να ασχοληθούν με την αγροτική παραγωγή – Ανοίγει νέο πρόγραμμα – Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν

Το νέο πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης λαμβάνει πλέον σάρκα και οστά και σύντομα έρχεται νέα χρηματοδοτική «ένεση» με στόχο την ανάπτυξη της νεανικής αγροτικής επιχειρηματικότητας στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, προβλέπεται η παροχή πριμ έως 40.000 ευρώ σε 16.000 νέους. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ.

Τι θα ισχύει για την εισαγωγή αποφοίτων Λυκείου προηγουμένων ετών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

    Αποτέλεσμα εικόνας για πανεπιστημιο ιωαννινων
  • Η σχετική τροπολογία που κατατέθηκε στο κατεπείγον νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για τη δόση, δίνει τις εξής τρεις δυνατότητες  στους υποψηφίους που επιθυμούν να συμμετάσχουν ξανά στη διαδικασία εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση :

Πρεμιέρα εκπτώσεων και ανοιχτά την Κυριακή τα εμπορικά


Πρεμιέρα εκπτώσεων και ανοιχτά την Κυριακή τα εμπορικά

Ανάσα προσδοκά ο εμπορικός κόσμος από το δεκαήμερο ενδιάμεσων εκπτώσεωνπου ξεκινά τη Κυριακή 1η Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 10 Νοεμβρίου.
Το λιανεμπόριο μετρά σημαντικές απώλειες εξαιτίας των ελέγχων στην κίνηση των κεφαλαίων, ενώ η ολοένα και αυξανόμενη φορολογική επιβάρυνση των καταναλωτών επιδεινώνει την κατάσταση στην αγορά.

Κρίση Πανικού: Ποια είναι τα συμπτώματα;

ΚΡΙΣΗ
Όλα τα σημάδια για να καταλάβετε πότε έχετε κρίση πανικού.
Δείτε ποια είναι Ο καθένας βιώνει συναισθήματα άγχους και πανικού σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές κατά τη διάρκεια της ζωής του. Είναι μια φυσική αντίδραση σε αγχωτικές ή επικίνδυνες καταστάσεις. Ωστόσο, για κάποιον με διαταραχή πανικού, τα συναισθήματα του άγχους, του στρες και του πανικού συμβαίνουν τακτικά και ανά πάσα στιγμή.

Θα μας «πνίξουν» στα γενόσημα – Τι προβλέπει η υπουργική απόφαση για τα φάρμακα


Θα μας «πνίξουν» στα γενόσημα – Τι προβλέπει η υπουργική απόφαση για τα φάρμακα

Την κατακόρυφη αύξηση της συνταγογράφησης για γενόσημα φάρμακαπροβλέπει η νέα υπουργική απόφαση που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή στο ΦΕΚ και αποτελούσε ένα από τα 49 προαπαιτούμενα που μας έχουν επιβάλει οι δανειστές.
Σύμφωνα με την απόφαση που υπογράφει ο υπουργός υγείας Ανδρέας Ξανθός προβλέπεται η καθιέρωση νέων ελάχιστων ποσοστιαίων στόχων συνταγογράφησης γενοσήμων φαρμάκων κατά όγκο αλλά και η θέσπιση ορίων

Ποια ακίνητα δεν βγαίνουν σε πλειστηριασμό από Δευτέρα


Ποια ακίνητα δεν βγαίνουν σε πλειστηριασμό από Δευτέρα




Στην απελευθέρωση από την προσεχή Δευτέρα 2 Νοεμβρίου όλων των πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης όπως οι πλειστηριασμοί προχώρησε η κυβέρνηση.

Αυξημένη από 30 έως 200 ευρώ η «λυπητερή» με τα τέλη κυκλοφορίας

Αυξημένη από 30 έως 200 ευρώ η «λυπητερή» με τα τέλη κυκλοφορίας



Οι αυξήσεις θα αφορούν φορολογούμενους που έχουν υβριδικά ή ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, καθώς επίσης και βενζινοκίνητα ή πετρελαιοκίνητα ηλικίας μέχρι 5 ετών με κινητήρες άνω των 1.800 κυβικών

O Τσίπρας έχει γίνει πλέον ανέκδοτο....

                      Tsipras joke

Οι πολιτικές εφημερίδες 1/11/2015


                             
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Καλό Μήνα!

                                   Αποτέλεσμα εικόνας για νοεμβριος