Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Καιρός:για Πέμπτη 24-12-2015



Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες αραιές νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και τοπικά πυκνές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα...ΜΗΤΣΙΑΣ MITSIAS " ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ "


Ελληνική ταινία:Μπανάνες


Απολαύστε τις γιορτές, νικήστε την κατάθλιψη και την μελαγχολία

της Βικτωρίας Πολύζου, συμβουλευτική ψυχοθεραπεύτρια


Οι γιορτές αποτελούν μια ιδιαίτερα στρεσογόνα περίοδο που πολλές φορές μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να μην επιτρέπει πολλούς να γιορτάσουν και να μην μπορούν να ταυτιστούν με την εορταστική διάθεση, που γενικώς επικρατεί την περίοδο των εορτών.

Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί η κατάθλιψη ή η καταθλιπτική διάθεση έχει υπολογιστεί ότι αυξάνεται σχεδόν κατά δέκα τοις εκατό την περίοδο αυτή.

Η Αθήνα το καλύτερο ανοιχτό πανεπιστήμιο του κόσμου!



Τον θαυμασμό του για την Αθήνα εκφράζει ο δημοσιογράφος της Daily Mail, Ντέιβιντ Κόνσταμπλ, σε ένα αφιέρωμα – ύμνο στην στήλη για τον τουρισμό. Περπατώντας στο λιθόστρωτο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ο Κόνσταμπλ αισθάνεται ότι βρίσκεται στο μεγαλύτερο και πιο σημαντικό αρχαιολογικό πάρκο της Ευρώπης, και δηλώνει ότι η Αθήνα είναι το καλύτερο ανοιχτό πανεπιστήμιο στον κόσμο. «Δεν υπάρχουν χρεώσεις και δίδακτρα. Δεν υπάρχουν καθηγητές.

Άκυρες οι "πωλήσεις" (ΑΚ 513) δανείων σε ξένα funds χωρίς την συναίνεσή σας. Κάντε Αγωγές Ακύρωσής (ΑΚ 155)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgoRP5VsPUe-HF1yvyOs0nQvfnYJr3GoWmTkx4ccQMTrm3YTMxYeB_ZhUyD9BweDmE25OASzoUFt222Xp9LcQ-_RRF2rUfHnkhT6D9AWLZhn3qEUC9amhaTH5UWgWQRh-hHcCi1rJUXdLuF/s640/ANTONIOU5.jpgΜετά την μελέτη του υπό ψήφιση νόμου για την πώληση κι εκχώρηση των δανείων...
Επιμένω ότι η πώληση (ΑΚ 513) (*) δανείων σε ξένα ή ελληνικά funds, είναι ΑΚΥΡΗ εάν δεν έχει υπογράψει ο δανειολήπτης σχετικό όρο στην δανειακή του σύμβαση. Βλ. ΑΚ 513, 127 επ,, 455, ν.ν2251/1994 (προστασία καταναλωτή), αρ. 3 παρ. 2 του υπό ψήφιση νόμου

ΚΑΤΑΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ

http://www.voria.gr/images/news/1/7/175005/pic-0-big.jpgΣτα προαπαιτούμενα της τρόικας η πώληση του 67% του ΟΛΘ υποστηρίζει το ΤΑΙΠΕΔ. Απόλυτος αιφνιδιασμός για τους φορείς της Θεσσαλονίκης, «αστείο» το φερόμενο αντίτιμο των 200 εκατ. ευρώ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Καταδίκη 4 μηνών σε ταλαίπωρη μάνα που αναγκάστηκε να… κλέψει φαγητό για το παιδάκι της!


mannaaaaaaa

Η αυστηρότητα του νόμου εξαντλήθηκε και με το παραπάνω στην περίπτωση μιας φτωχής κι αδύναμης γυναίκας η οποία… έκλεψε για να φάει! Σύρθηκε στα δικαστήρια και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 μηνών επειδή έκλεψε τρόφιμα αξίας 30 ευρώ!
Πρόκειται για ένα απίστευτο γεγονός που έχει σοκάρει όσους το γνωρίζουν ενώ προκάλεσε έντονες συζητήσεις και απορίες στους κόλπους των δικηγόρων αφού τα δικηγορικά πηγαδάκια στο Δικαστικό Μέγαρο βοούν στην κυριολεξία για την περίπτωση της ταλαίπωρης γυναίκας.

Καταθέτουν τις πινακίδες για να γλιτώσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας του 2016 - Αυτά είναι τα δικαιολογητικά



Ολοένα και περισσότεροι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων συρρέουν στις εφορίες όλης της χώρας, προκειμένου να καταθέτουν τις πινακίδες κυκλοφορίας τους για να γλιτώσουν από την καταβολή των Τελών Κυκλοφορίας του 2016, τα τεκμήρια διαβίωσης αλλά και από τον Φόρο Πολυτελούς Διαβίωσης αν έχουν στην κατοχή τους όχημα με κινητήρα από 1.929 κ.εκ. και άνω.

Προθεσμία για ΚΤΕΟ χωρίς πρόστιμο μέχρι την τελευταία μέρα του 2015



Προθεσμία έως 31.12.2015 δίνει Κοινή Υπουργική Απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη και του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη, στους ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ να το πράξουν για να μην επιβαρυνθούν με πέναλτι 150 ευρώ.
Το πρόστιμο θα επιβάλλεται μετά την προθεσμία αυτή σε όσους εντοπίζονται μέσω ηλεκτρονικών διασταυρώσεων να μην έχουν περάσει από τον τεχνικό έλεγχο το όχημά τους για διάστημα μεγαλύτερο των έξι μηνών.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ : "ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ & Η ΓΙΑΓΙΑ"

Αποτέλεσμα εικόνας για δικαστηριο
Ο δημόσιος κατήγορος στο δικαστήριο μιας μικρής επαρχιακής πόλης καλεί την πρώτη του μάρτυρα, μια γιαγιά γύρω στα 80 και την ρωτάει με τελείως επαγγελματικό ύφος:
- Με γνωρίζετε εμένα κυρία Θεοδώρου; …

Παρέμβαση Αγίου Όρους για το Σύμφωνο Συμβίωσης



Επείγουσα επιστολή έστειλε η Ι. Κοινότητα Αγίου Όρους στον Υπουργό Δικαιοσύνης και τους Βουλευτές για το σύμφωνο συμβίωσης ομοφύλων.
Με την επιστολή αυτή ζητείται η αναβολή της ψήφισης του.
Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής, όπως το δημοσιεύει το romfea.gr:

Οι πολιτικές εφημερίδες 23/12/2015


                           
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Καλά Χριστούγεννα!


οδεύοντας προς την Άγια Νύχτα