Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Καιρός:για Δευτέρα 11-1-2016



Τοπικές νεφώσεις κυρίως στη Δυτική Ελλάδα και στο Ανατολικό Αιγαίο όπου θα εκδηλωθούν λίγες ασθενείς βροχές, αυξημένη υγρασία σε ολόκληρη τη χώρα και τοπικά πυκνές ομίχλες κατά τις πρωινές κυρίως ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΤΖΗΣ - Παραμυθάκι μου


Ελληνική ταινία:Το έτερον ήμισυ


Στους πόσους βαθμούς το νερό σκοτώνει τα μικρόβια

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν πώς αν πλένουν τα χέρια τους με
ζεστό νερό εξολοθρεύουν πιο αποτελεσματικά τα μικρόβια.


Όπως εξηγεί ωστόσο η γιατρός Donnica Moore «παρότι είναι αλήθεια πως η ζέστη σκοτώνει τα μικρόβια, το νερό θα πρέπει να έχει θερμοκρασία 100 βαθμούς Κελσίου, στο σημείο βρασμού δηλαδή, προκειμένου να συμβεί αυτό».

Δεν σου πάει το μυαλό! Επτά πράγματα που έχουν απαγορεύσει οι κυβερνήσεις

Η κάθε χώρα έχει τις ιδιαιτερότητές της και τα δικά της έθιμα, τα οποία πολλές φορές
«ανάγκασαν» κυβερνήσεις να προχωρήσουν σε μερικές παράξενες απαγορεύσεις, η καθεμιά για τους δικούς της λόγους.

Διαβάστε μερικά από τα πιο παράξενα πράγματα που απαγορεύτηκαν σε κάποιες χώρες και για ποιο λόγο...

Κάνε ένα συμβόλαιο με τον εαυτό σου


Κάνε ένα συμβόλαιο με τον εαυτό σου  Να είσαι ακριβής με τις λέξεις σου.  Μίλα με ακεραιότητα. Λέγε μόνο ότι εννοείς. Απόφευγε να χρησιμοποιείς τις λέξεις για να μιλήσεις άσχημα για τον εαυτό σου ή να κουτσομπολέψεις τους άλλους. Χρησιμοποίησε την δύναμη των λέξεων στην κατευθυνση της αλήθειας και της αγάπης.   Μην παίρνεις τίποτα προσωπικά. Για τίποτα που οι άλλοι κάνουν δεν είσαι αιτία εσύ. Ό,τι λένε και κάνουν οι άλλοι είναι μια προβολή της δικιάς τους πραγματικότητας. Όταν δεν σε επηρεάζουν οι απόψεις και οι πράξεις των άλλων δεν θα γίνεις θύμα αχρείαστου πόνου.  Μην βγάζεις συμπεράσματα Βρες το κουράγιο να κάνεις ερωτήσεις και να εκφράζεις ακριβώς αυτό που θες. Να επικοινωνείς με τους γύρω σου όσο πιο ξεκάθαρα μπορείς για να αποφεύγεις παρεξηγήσεις και άγχος.   Πάντα κάνε το καλύτερο Το καλύτερο θα αλλάζει από στιγμή σε στιγμή. Θα είναι διαφορετικό αν είσαι υγιής ή ασθενής. Κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, κάνε το καλύτερο και θα αποφύγεις να μετανιώνεις και να φταις. Επιστήμη του Πνεύματος

Να είσαι ακριβής με τις λέξεις σου.  
 Μίλα με ακεραιότητα. 
Λέγε μόνο ότι εννοείς. 
Απόφευγε να χρησιμοποιείς τις λέξεις για να μιλήσεις άσχημα για τον εαυτό σου ή να κουτσομπολέψεις τους άλλους. 
Χρησιμοποίησε την δύναμη των λέξεων στην κατευθυνση της αλήθειας και της αγάπης. 

Την αγάπη θα την βρεις μέσα σου πρώτα...



H Αγάπη είναι πολύ κοντά...

Έχεις σκεφτεί... γιατί ότι κι αν κάνεις, υπάρχει πάντα μέσα σου, ένα αίσθημα κενού?

Γιατί παρόλο, που οι επιτυχίες στη ζωή σου, μπορεί να διαδέχονται η μία την άλλη, δεν είσαι απόλυτα ικανοποιημένος μέσα σου?

Γιατί παρόλο, που μπορεί να τα έχεις όλα, νιώθεις ότι κάτι σου λείπει?

Γιατί απλά, δεν έχεις βρει την αληθινή αγάπη!

Γιατί ψάχνεις την αγάπη, χωρίς να γνωρίζεις τι "είναι αγάπη"...

Δεν θα πιστεύετε ποιο είναι το καλύτερο γιατροσόφι για το βήχα!

Δεν θα πιστεύετε ποιο είναι το καλύτερο γιατροσόφι για το βήχα!
Αφήστε το τσάι, το μέλι και το λεμόνι! Η λύση για το βήχα είναι πολύ πιο απολαυστική!
Ο καθηγητής Alyn Morice από το βρετανικό Πανεπιστήμιο του Χαλ και ειδικός σε θέματα καρδιαγγειακής και αναπνευστικής υγείας, αλλά και ιδρυτικό μέλος της Διεθνούς Κοινότητας για τη Μελέτη του Βήχα (ISSC), παρουσιάζει τα στοιχεία που θα σας πείσουν να αλλάξετε την τακτική σας όταν προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε τον επίμονο βήχα.

« LGBT DRAG QUEEN», Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ… ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ-GΕY!!!


8-year-old-boy-ethan-learns-to-be-draq-queen-makeup-artist-days-lot-end-times-lgbt-nteb-933x445-1

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
«Παρόμοια έγιναν και στις μέρες του Λωτ: Έτρωγαν, έπιναν, αγόραζαν, πουλούσαν, φύτευαν, έχτιζαν. Mα την ίδια μέρα που βγήκε ο Λωτ από τα Σόδομα, έβρεξε φωτιά και θειάφι από τον ουρανό και τους αφάνισε όλους. Tα ίδια θα γίνονται και την ημέρα εκείνη, που ο Γιος του Aνθρώπου θα φανεί. Tην ημέρα εκείνη, αυτός που θα βρίσκεται πάνω στην ταράτσα και τα πράγματά του μέσα στο σπίτι, να μην κατέβει για να τα πάρει. Eπίσης κι αυτός που θα είναι στο χωράφι, να μη γυρίσει πίσω. Nα θυμάστε τη γυναίκα του Λωτ.» Λουκάς 17 : 28-32.

ΘΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΊΤΕ- Διαβάστε τι μισθό παίρνουν οι σύμβουλοι υπουργών, υφυπουργών, γενικών γραμματέων την ώρα που δίνουν σύνταξη χαρτζιλίκι!!!


vouli

Θα σας πέσουν τα μαλλιά με αυτά που θα διαβάσετε
Υψηλές αποδοχές για όλους τους ειδικούς συμβούλους, ειδικούς συνεργάτες και τους λοιπούς μετακλητούς υπαλλήλους που πλαισιώνουν τον πρωθυπουργό, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, τους υπουργούς, τους αναπληρωτές υπουργούς, τους υφυπουργούς και το γενικό γραμματέα της κυβέρνησης προβλέπουν οι διατάξεις του νέου ενιαίου μισθολογίου των πολιτικών υπαλλήλων.

Και όμως γίνονται – Εργοστασιάρχης άφησε κληρονομιά 1,5 εκατ. στους εργάτες του


Και όμως γίνονται – Εργοστασιάρχης άφησε κληρονομιά 1,5 εκατ. στους εργάτες του

Εργοστασιάρχης άφησε κληρονομιά 1,5 εκατ. ευρώ στους εργάτες του. Πρόκειται για τον Ιταλό Πιέρο Μάκι, που πέθανε τον Ιούνιο σε ηλικία 87 ετών.
Ο αποθανών λίγο πριν αποβιώσει συμπλήρωσε την διαθήκη του και άφησε το ποσό των 1,5 εκατ. ευρώ στους 250 εργαζόμενους της επιχείρησης του.

Θα σε εκπλήξει – Αυτή είναι η καλλιέργεια που προσφέρει έως 12.000 ευρώ το στρέμμα…

http://www.texnagron.gr/userfiles/images/FYTA/%CF%80%CE%B1%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CE%B2%CE%BD%CE%B9%CE%B1%202.jpgΣε μια εποχή που η ανεργία έχει τον πρώτο λόγο υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις που θα βοηθήσουν να… ξεφύγουμε από αυτή…
Κερδίζει διαρκώς έδαφος η καλλιέργεια της παουλόβνιας, που θεωρείται μία από τις πλέον προσοδοφόρες εναλλακτικές δραστηριότητες στον πρωτογενή τομέα και έχει να κάνει με την παραγωγή ενός πανάκριβου ξύλου το οποίο αναπτύσσεται με μεγάλη ταχύτητα.

Aπίστευτα gadgets: Δείτε τι θα αγοράζουμε σε λίγα χρόνια



Μία γεύση από το κοντινό μέλλον πήραν όσοι βρέθηκαν φέτος στο «Consumer Electronics Show» στο Λας Βέγκας, μία έκθεση που παρουσιάζει τα καλύτερα gadgets. Ιδού τι θα τρέχουμε να αγοράζουμε σε λίγο καιρό:

AΠΙΣΤΕΥΤΗ απάντηση Δημάρχου στο Μόντρεαλ όταν η Μουσουλμανικη κοινότητα ζήτησε να αφαιρεθεί το χοιρινό κρέας απ’ όλα τα σχολικά κυλικεία!

kilikeioΑς ακούσουμε τον Δήμαρχο του Κεμπέκ τι απαντά στους
Μουσουλμάνους γονείς που απαίτησαν την κατάργηση του χοιρινού κρέατος σε όλα τα σχολικά κυλικεία σ' ένα προάστιο του Μόντρεαλ.
Ο Δήμαρχος αρνείται ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ το χοιρινό κρέας από την καφετέρια του MENU της σχολής και εξηγεί το γιατί:

Πάνω από €110 εκατ. αποζημίωση για το -ανύπαρκτο- έργο της υποθαλάσσιας στη Θεσσαλονίκη,

Λέμε τώρα...
Σε διαπραγμάτευση με την κοινοπραξία το υπουργείο Υποδομών.


Ξεπερνά τα 110 εκατ. ευρώ η τοκιζόμενη αποζημίωση που επιδίκασαν τα δικαστήρια υπέρ του παραχωρησιούχου της μηδέποτε κατασκευασθείσης υποθαλάσσιας αρτηρίας...Θεσσαλονίκης «Θερμαϊκή Οδός», σύμφωνα με τον υπουργό Υποδομών κ. Χρήστο Σπίρτζη.

Χαλαρά!......Ανέκδοτο


Αποτέλεσμα εικόνας για ανεκδοτα


Πυθία

O Τσίπρας θέλει να θέσει ψηφοφορία στη Βουλή για ψήφο ανοχής και δεν ξέρει τι να κάνει, ξέρει ότι οι αριστεροί του τον αμφισβητούν, η αντιπολίτευση λέει ότι τον στηρίζει αλλά δεν είναι και σίγουρος κι έτσι σηκώνεται και πάει στο μαντείο των Δελφών.

Εσείς ξέρετε τί είναι το κομποσκοίνι;

Τί είναι το κομποσκοίνι;
Πού εμφανίστηκε για πρώτη φορά; Ποιοί το χρησιμοποιούσαν; Σε τι χρησίμευε και σε τι χρησιμεύει; Πόσα είδη κομποσκοινίων έχουμε; Είναι ιερό αντικείμενο ή μέσο επίκλησης τού Θεού;
Το κομποσκοίνι που έχουν όλοι οι Ορθόδοξοι μοναχοί και το χρησιμοποιούν και πολλοί ορθόδοξοι λαϊκοί, είναι συνήθως μάλλινο και πλεγμένο σε διάφορα μεγέθη.

Οι πολιτικές εφημερίδες 10/1/2016

                              
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.