Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Καιρός:για Κυριακή 17-1-2016



Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, όπου αργότερα θα εντοπίζονται στα ανατολικά και νότια και θα είναι ισχυρές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, χιονοπτώσεις σε όλα τα ηπειρωτικά ορεινά, τα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές της Ηπείρου, Μακεδονίας, Θεσσαλίας και της Θράκης περιμένουμε την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα...ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΤΖΗΣ - Ο επιπόλαιος


Ελληνική ταινία:Ένα Βότσαλο Στη Λίμνη (1952)


87 μικρές και συναρπαστικές αλήθειες για το ανθρώπινο σώμα


preview-650x390-650-1446108805

Το σώμα μας είναι ένας ολόκληρος συναρπαστικός κόσμος από μόνο του!
1. Το μόνο σημείο του σώματος από το οποίο δεν περνάει αίμα είναι ο κερατοειδής χιτώνας του ματιού. Αυτός λαμβάνει οξυγόνο απευθείας από την ατμόσφαιρα.

Γιατί άραγε καμιά κυβέρνηση, αλλά και καμία αντιπολίτευση, 16 χρόνια τώρα δεν αναζήτησε τα κλεμμένα από τα ασφαλιστικά ταμεία; Τι δεν καταλαβαίνεις;;;

1Είναι γνωστό, και στις περισσότερες των περιπτώσεων ΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ, ότι οι πολιτικοοικονομικές συμμορίες, τύπου …Τσουκάτου, τύπου Μαντέλη, τύπου Νεονάκη κλπ, του σιωνιστικού οίκου των Αβούρηδων, οι οποίες υπήρχαν και πρόκοψαν σε ΟΛΑ τα κόμματα (και μη μου πει κάποιο νεόκοπο απόκομμα περί της παρθενίας του, όταν ξέρει και ξέρουμε από ποια σάπια μήτρα βγήκε), έφαγαν ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ και

Πώς να ξεβιδώσετε μια βίδα χωρίς το κατάλληλο κλειδί. (Βίντεο)

Ακόμη και για τους πιο έμπειρους αυτό το κόλπο ήταν άγνωστο μέχρι σήμερα. Αντί να ψάχνεις όλο το σπίτι για να βρεις το κατάλληλο εργαλείο μπορείς να χρησιμοποιήσει αυτή την τεχνική εξοικονομώντας και χρόνο και κόπο. Είναι τόσο εύκολο και μπορείτε να ξεβιδώσετε οποιαδήποτε βίδα. Μπορεί να σας είναι πολύ χρήσιμο για το μέλλον και καλό είναι να το γνωρίζετε. Πάμε να δούμε την διαδικασία!
Πώς να ξεβιδώσετε τη βίδα : .

Ρε παιδιά δεν βαρεθήκατε κι εσείς να σας «σώνουν» κάθε λίγο και λιγάκι;;;

1Το έργο το έχουμε δει μέχρι από το 2004 μέχρι τώρα αρκετές φορές.
Όλοι μα όλοι τους σκέπτονται μόνο τους πολίτες και σε καμία περίπτωση την τσέπη τους.
2000-2004: Ο πρώτος διδάξας-Κωστάκης ο κουρασμένος gamer, ο θαμώνας της ταβέρνας και ο λάτρης του καλού φαγητού. Μετά τον πόλεμο που υποτίθεται ότι κήρυξε στους νταβατζήδες είδαμε όλοι πως έφυγε και πως προετοίμασε το έδαφος στον ελαφρόμυαλο Γιωργάκη.

Επτά απολύσεις από τη Βουλή λόγω πλαστών πτυχίων



Σε επτά απολύσεις υπαλλήλων λόγω πλαστών πτυχίων προχώρησε η Βουλή. Οι απολύσεις δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ ύστερα από τις σχετικές αποφάσεις του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.
Οι απολύσεις αφορούν, όπως αναφέρει η naftemporiki.gr:

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ! Οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν την Άλγεβρα πολύ πριν τους Άραβες!

Αντίθετα με ό,τι πιστεύαμε ως σήμερα, η Αλγεβρα δεν είναι επινόηση των Αράβων. Νέα μελέτη αποδεικνύει ότι παλαιότερα οι αρχαίοι Ελληνες είχαν
εφεύρει «αλγεβρικούς» τρόπους επίλυσης πρακτικών προβλημάτων!  Μέσα σε αυτά τα δύο έγγραφα κρύβεται μια σημαντική για τα ελληνικά Μαθηματικά ανακάλυψη.

ΟΡΔΕΣ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" ΒΙΑΖΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΑΦΡΙΖΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ! ΑΥΤΟΣ Ο...ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Νομίζω ότι έχετε ήδη έχετε καταλάβει οτι ο πολιτισμός που γνωρίζαμε μέχρι χτες αργοπεθαίνει και την θέση του θα πάρει ένας άλλος πιο βάρβαρος και πιο ζωώδες !

Ελπίζω να γνωρίζετε ότι το είδος που εύκολα αλλάζει και προσαρμόζεται στης νέες ανάγκες είναι και αυτό που συνήθως επιβιώνει…και ελπίζω να έχετε αρχίσει να κατανοείτε ότι οι νέες ανάγκες έχουν να κάνουν με απόλυτη παραβατικότητα…με κατάργηση νόμων και ελευθεριών και με …
την φυσική πλέον επιλογή της επιβίωσης !!

"Ο Τσίπρας δεν αυξάνει φόρους πλουσίων, κόβει συντάξεις"


  • Η εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung επικαλούμενη πληροφορίες από στελέχη του ΔΝΤ, αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας αρνείται αν αυξήσει την φορολογία των πλουσίων, αλλά... την ίδια ώρα οδηγείται στη μείωση των συντάξεων.

Στους 5 οι νεκροί από τη γρίπη στην Ελλάδα.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ υπενθυμίζει ότι η μετάδοση του ιού ευνοείται από τις ψυχρές κλιματικές συνθήκες και επιβάλλεται ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά την εφαρμογή προληπτικών μέτρων.


Σε φάση αυξημένης δραστηριότητας της γρίπης, η οποία μέχρι..σήμερα ευθύνεται για πέντε θανάτους και 35 νοσηλείες ασθενών σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας,

Το πετρέλαιο πέφτει ...τα καύσιμα ανεβαίνουν.

Να παρέμβει η Επιτροπή ανταγωνισμού ζητούν οι πρατηριούχοι.


Την παρέμβαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τις τιμές των καυσίμων, που δεν ακολουθούν την πτωτική πορεία των διεθνών τιμών του αργού πετρελαίου, ζητά η ...Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων.

Το ΑΡΙΣΤΕΡΟ χέρι!10 παράξενα πράγματα που δεν ξέρετε για τους αριστερόχειρες!


1385651077_2a18265c48

Για κάποιους η αριστερά δεν είναι…. για πρώτη φορά αφού από τότε που γεννήθηκαν… όλα τα πράγματα τα έκαναν με το αριστερό! Διαβάστε λοιπόν τα δέκα παράξενα και θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα! Κατά καιρούς ακούγονται διάφορες απόψεις για τους αριστερόχειρες και τις διαφορές τους με τους δεξιόχειρες, με κάποια από αυτά να ανήκουν στη σφαίρα της υπερβολής και κάθε άλλο παρά επιστημονικά να έχουν αποδειχθεί.
Ωστόσο υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία πιθανόν δεν ξέρετε και όντως ισχύουν για τους αριστερόχειρες με βάση έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως αναφέρει σχετικό άρθρο.

Οι πολιτικές εφημερίδες 16/1/2016


                                           
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.