Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Καιρός: για Τρίτη 19-1-2016



Υποχώρηση της κακοκαιρίας στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με ασθενείς χιονοπτώσεις στη Χαλκιδική και την Εύβοια και βροχές ή καταιγίδες στις Σποράδες, περιμένουμε την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...Γ.ΚΑΛΑΤΖΗΣ : ΠΑΡΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΛΕΙΔΙΑ


Ελληνική ταινία:ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ


Δέκα σίγουρες λύσεις για την δυσάρεστη αναπνοή


δυσάρεστη αναπνοή


ΌΛΟΙ ΜΑΣ “ΤΡΈΜΟΥΜΕ” ΤΗΝ ΑΜΉΧΑΝΗ ΕΚΕΊΝΗ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ, ΕΝΏ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΆΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΕΚΔΉΛΩΣΗ Ή ΣΕ ΚΆΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΣΤΕΝΉΣ ΑΛΛΗΛΕΠΊΔΡΑΣΗΣ ΜΕ ΆΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΉΣΟΥΜΕ ΌΤΙ Η ΑΝΑΠΝΟΉ ΜΑΣ ΜΥΡΊΖΕΙ ΆΣΧΗΜΑ. ΠΌΣΟ ΜΆΛΛΟΝ, ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΜΕ ΚΑΝ ΕΓΚΑΊΡΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΆΘΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΉ ΚΆΠΟΙΟΣ ΆΛΛΟΣ ΠΉΡΕ ΤΟ ΘΆΡΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ… ΕΠΙΣΗΜΆΝΕΙ!

 Οι αιτίες για την δυσάρεστη αναπνοή δεν είναι μυστήριες: οδοντική τερηδόνα, ουλίτιδα, κακή στοματική υγιεινή, γλώσσα με επίχρισμα (λευκό ή κίτρινο επίχρισμα στη γλώσσα, συνήθως οφείλεται σε φλεγμονή) είναι από οι πιο κοινές αιτίες. Εκατοντάδες βακτήρια ζουν στο στόμα μας και μερικά από αυτά, στη γλώσσα στα ούλα και τα δόντια και δημιουργούν θειώδες οσμές.

Έτσι θα καταλάβετε τα πραγματικά χιλιόμετρα ενός αυτοκινήτου που πωλείται!

aytokinitoΓια να μην σας κοροϊδεύουν!

Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου δεν είναι λίγες οι
φορές που κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις, γι’αυτό ποτέ δεν πρέπει να γίνεται η αγορά με τυφλή εμπιστοσύνη προς τον πωλητή, αλλά πάντα με έναν σωστό έλεγχο από ειδικούς.

Πού κυμαίνονται οι τιμές για το πετρέλαιο θέρμανσης ανά γεωγραφική περιοχή

Πού κυμαίνονται οι τιμές για το πετρέλαιο θέρμανσης ανά γεωγραφική περιοχή
Σε χαμηλότερα επίπεδα κινούνται αυτήν την περίοδο οι τιμές του πετρελαίου θέρμανσης σε όλη την επικράτεια, σε σχέση με την εορταστική περίοδο. Η νέα επιδείνωση του καιρού οδηγεί και τους τελευταίους αναποφάσιστους καταναλωτές να προμηθευτούν  πετρέλαιο για να αντιμετωπίσουν το πολικό ψύχος.

Εφάπαξ επιδότηση ως 9.000 ευρώ για φύτευση δένδρων

Το κόστος φύτευσης δένδρων όπως καρυδιές, κερασιές και
µηλιές και τη συντήρησή τους για µία 8ετία µε τη µορφή εφάπαξ καταβολής ενισχύσεων έως 9.090 ευρώ καλύπτει η Πρώτη ∆άσωση της νέας προγραµµατικής περιόδου, που προβλέπει επίσης την ετήσια πριµοδότηση του αγρότη για 12 χρόνια σε περίπτωση συγκαλλιέργειας µε αροτραίες καλλιέργειες.

Δεν πρέπει να παράγει τίποτα αυτή η χώρα, δεν πρέπει να έχει δικά της έσοδα, δεν πρέπει να έχει εθνική κυριαρχία… Τι δεν καταλαβαίνεις;




Ούτε στην Χουντα δεν γινόντουσαν αυτά… Απαγορεύεται να έχει άποψη ο ελληνικός λαός την στιγμή που ξεπουλάνε τον δικό του πλούτο, τον δημόσιο πλούτο, τον πλούτο που ανήκει στους Έλληνες όλους… Οι πολίτες δηλαδή απαγορεύεται να έχουν άποψη και επιτρέπεται οι 153 βουλευτές να ξεπουλάνε ότι γουστάρουν…

Οι Αλβανοί αρπάζουν τη γη των Ελλήνων στη Βόρειο Ήπειρο και δεν το κρύβουν – Η μητέρα Ελλάδα τι κάνει;


Χιμάρα

Προς: Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών
Κοιν.: Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας,
Πρωθυπουργό της Ελλάδας
Κόμματα της Βουλής των Ελλήνων
Ανεξάρτητους Βουλευτές
Ευρωβουλευτές Ελλάδας και Κύπρου
Είναι γνωστό ότι τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά από την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος, το αλβανικό κράτος εφαρμόζει δημογραφική αλλοίωση του χώρου της Βορείου Ηπείρου που κατοικείται από τα πανάρχαια χρόνια από ελληνικούς πληθυσμούς.

ΤΟ ΣΟΦΟ ΠΟΥΛΙ


Έξι λόγοι για να μην στεγνώνετε τα ρούχα στο καλοριφέρ


ev-icerisinde-camasir-kurutmak-hastalik-sebebi-1

Όταν δεν μπορείτε να στεγνώσετε τα ρούχα έξω, η επόμενη σας επιλογή είναι να τα στεγνώσετε πάνω στα καλοριφέρ, σωστά;

Λάθος.

Το στέγνωμα των ρούχων μπορεί να είναι η εύκολη λύση, επιφέρει όμως μια σειρά από αρνητικές επιπτώσεις:

Ποιοι είναι οι νέοι μισθοί των αιρετών της Αυτοδιοίκησης (πίνακας)

Τους νέους μισθούς των αιρετών της αυτοδιοίκησης καθορίζει
με την εγκύκλιο του ο αναπληρωτής υπουργός Γιώργος Χουλιαράκης. Οι νέοι μισθοί οι οποίοι αποσυνδέονται από αυτούς των γενικών γραμματέων των υπουργείων, βασίζονται στο νέο μισθολόγιο του Δημοσίου.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΠΟΔΟΧΕΣ μέχρι τον καθορισμό με νέα κ.υ.α.

Στους δρόμους οι αγρότες για το ασφαλιστικό - Στήνουν μπλόκο στα Τέμπη

Στα «στρατηγικής σημασίας» Τέμπη, θα στηθεί το μπλόκο της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων της Λάρισας, από την ερχόμενη Τετάρτη. Αυτό αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον Πλατύκαμπο, με την συμμετοχή πλήθους αγροτών.

Την πρόταση για τα Τέμπη-ενώ αρχικά υπήρχε προσανατολισμός και για τον κόμβο Γυρτώνης- έκαναν τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, καθώς όπως ανέφεραν, τα Τέμπη είναι σημείο αναφοράς για την Ελλάδα και βεβαίως για τον Νομό Λάρισας. Μαζί και με άλλα σημεία «στρατηγικής» σημασίας στον άξονα της Εθνικής Οδού, θα αποτελέσουν, κατά τους αγρότες, ισχυρότερο σημείο «πίεσης», στο πλαίσιο του αγώνα που ξεκινούν προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους.

Οι πολιτικές εφημερίδες 18/1/2016

                                           
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας 295 – 373


 Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας

Εξέχουσα μορφή της Χριστιανικής Εκκλησίας, που διακρίθηκε για τους μακροχρόνιους και σκληρούς αγώνες του υπέρ της ορθής πίστης και εναντίον της αίρεσης του Αρειανισμού. Γι’ αυτό τον λόγο ονομάσθηκε από την εκκλησία Μέγας. Η μνήμη του εορτάζεται κάθε χρόνο στις 18 Ιανουαρίου από την Ορθόδοξη Εκκλησία και στις2 Μαΐου από την Καθολική Εκκλησία. Την ημέρα αυτή η Ορθοδοξία τιμά την ανακομιδή των λειψάνων του. Στα καθ’ ημάς, είναι πολιούχος Άγιος του Διδυμοτείχου, της Ιστιαίας και της Αμφιλοχίας.