Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Καιρός:για Τρίτη 26-1-2016



Ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στη Βόρεια και Βορειοανατολική χώρα με λίγα χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά, τοπικές βροχές στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων και παροδικές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα με λίγες πρόσκαιρες βροχές μετά το μεσημέρι στα ανατολικά, περιμένουμε την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...ΜΕΘΥΣΑ ΚΙ΄ΑΠΟΨΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΤΖΗΣ


Ελληνική ταινία:Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ


Αυτό είναι το κόλπο για να βελτιώσετε την απόδοση του καλοριφέρ σας




Υπάρχει ένας γρήγορος και πανεύκολος τρόπος για να βελτιώσετε την απόδοση του καλοριφέρ σας. Με αυτό το trick θα καταφέρετε να έχετε περισσότερη ζέστη μέσα στο σπίτι σας και να κάνετε οικονομία.

Τι θα χρειαστείτε. Το μόνο που χρειάζεστε για να πετύχετε αυτό το trick είναι λίγη αυτοκόλλητη ταινία και αλουμινόχαρτο.Θέρμανση στο Χώρο σας με 0,10 Ευρώ την Ημέρα.Με αυτό το trick το καλοριφέρ σας θα αποδίδει πολύ καλύτερα.Κολλήστε με αυτοκόλλητη ταινία ένα κομμάτι από αλουμινόχαρτο τοποθετώντας το ανάμεσα στο καλοριφέρ και τον τοίχο.

Ποιες είναι οι νέες αντικειμενικές αξίες – Όλες οι Τιμές Ζώνης (ΦΕΚ)

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η αναπροσαρμογή τιμών του συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού της αξίας ακινήτων που βρίσκονται σε περιοχές εντός σχεδίου όλης της Χώρας.
Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το ΦΕΚ.

ΣΤΑΜΑΤΑ να γράφεις Greeklish! Μάθε το γιατί…

1Η καταστροφική μόδα των ημερών, η οποία καθόλου αθώα δεν είναι, στα επόμενα χρόνια θα έχει σίγουρα καταστρέψει μεγάλο μέρος του μοναδικού πολιτισμού μας!
Δυστυχώς, η πλειοψηφία θεωρεί το θέμα μη επικίνδυνο και συνεχίζει να το στηρίζει εφόσον δεν καταλαβαίνει την σημαντικότητα του…
Την ίδια ώρα που σε άλλα μέρη του κόσμου η Αρχαία Ελληνική γλώσσα θεωρείται η βάση και το μέλλον των υπολογιστών και ψηφίζεται η θέση της στα καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως, η νεολαία (κυρίως) της Ελλάδας επιμένει Greeklish-τικα!

Αυτό δεν είναι μεταναστευτικό/ προσφυγικό κύμα, αλλά εισβολή ...

Κι ενώ όλα συμβαίνουν σε αυτή την απίθανη χώρα με διαμαρτυρίες για υπερβολική όντως φορολόγηση και αγροτικά μπλόκα σε κάθε...
γωνία, έχουμε και στην Αλεξανδρούπολη του Νομού Έβρου εκατοντάδες διαδηλωτές διαμαρτυρόμενους από την ΚΕΕΡΦΑ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, την LGBT (lesbian, gay, bisexuals and trans) και από την κοινωνία των πολιτών, να θέλουν σώνει και καλά να γκρεμιστεί ο φράχτης στον Έβρο και να ανοίξουν τα σύνορα !!!

Εκπληκτικό θέαμα όταν η φύση "ζωγραφίζει"!!! Πάγωσε και πάλι ο καταρράκτης Λειβαδίτη στην Ξάνθη [εικόνες&βίντεο]

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/kataraxtis708.jpg?itok=Xn68c_IiΜαγεύει ο παγωμένος καταρράκτης του Λειβαδίτη στην Ξάνθη.
Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες που καταγράφονται για ακόμη μια χρονιά στον μεγαλύτερο καταρράκτη των Βαλκανίων.

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ 100 Ελληνες σκιέρ που έκαναν Χριστούγεννα στις Αλπεις

Με στόχο να διερευνήσουν αν πίσω από τις πολυτελείς διακοπές τους στα κοσμοπολίτικα θέρετρα των Αλπεων υπάρχουν ίχνη... φοροδιαφυγής, οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ βάζουν στο στόχαστρό τους 100 και πλέον Ελληνες σκιέρ που εξάσκησαν το αγαπημένο τους σπορ στην Κουρσεβέλ και το Βαλ ντ' Ισέρ. 

Κοτζιάς: Οι Γερμανοί μας «έκλεψαν» τους επιστήμονες και 14 δισ. ευρώ!

http://www.tribune.gr/wp-content/uploads/2015/05/nikos-kotzias-630x400.jpgΈνα συνταρακτικό στοιχείο αποκάλυψε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εφημερίδα Tageszeitung.
Όπως είπα ο κ. Κοτζιάς «Η Τρόϊκα μας πιέζει προς μια πολιτική που πλήττει πολύ σοβαρά το μέσο πολίτη στην Ελλάδα. Η οικονομία υπονομεύεται από τη συνεχή λιτότητα.

Συγκλονίζει η ελληνική επιγραφή (ἅπαξ ποιούμενον) στο μουσείο της Ferrari

http://taxcoach.gr/wp-content/uploads/2016/01/ferrari-greek.jpgΣτο Μουσείο της γνωστής και σπουδαίας αυτοκινητοβιομηχανίας Ferrari, στην ιταλική πόλη Maranello, εκθέτει μεταξύ άλλων και αυτό το αυτοκίνητο της Ferrari, το F12 TRS.

Εχετε παλιές κασέτες που τις θέλετε; Δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να τις αντιγράψετε στον υπολογιστή σας.



Κάψτε τα φύλλα αυτού του βοτάνου και το άγχος σας θα εξαφανιστεί!

1Τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο συμπεριλαμβανομένων του στρες, του άγχους, και της έντασης, έχουν μια λύση. Μπορείτε, επομένως, να σταματήσετε να απελπίζεστε γι “αυτά τα κοινά προβλήματα.
Υπάρχει ένα βότανο που είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην ανακούφιση του στρες και του άγχους. Με αυτό, θα έχετε την πολύ επιθυμητή χαλάρωσή σας.

Εκπληκτικό ταξίδι στα Μετέωρα!


Τα Μετέωρα είναι από τις ωραιότερες περιοχές της Ελλάδας, που μαγεύουν αμέσως τον επισκέπτη με τη θέση τους, το φυσικό περιβάλλον, αλλά και τα μοναστήρια που δεσπόζουν στην κορυφή των βράχων. 

Ένας από αυτούς, ο Elia Locandi ταξίδεψε εκεί για πρώτη φορά το 2010 και από τότε έρχεται συχνά. 

Οι πολιτικές εφημερίδες 25/1/2016


                                           
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.