Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός:για Τρίτη 2-2-2016







Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα, υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...Κι αν περπατώ_ Γιάννης Πουλόπουλος


Ελληνική ταινία:Με φόβο και πάθος


Παρακολουθήστε δωρεάν ταινίες και σειρές με Ελληνικούς υπότιτλους!

Είδατε σε προηγούμενο άρθρο τις προτάσεις μας για Live Streaming Αθλητικών αγώνων. Υπάρχουν όμως και Ελληνικά sites που συγκεντρώνουν ταινίες και σειρές όλων των γούστων!

Εδώ, σας παρουσιάζουμε διάφορες ιστοσελίδες που θεωρούμε ότι είναι πληρέστερες του είδους. Επίσης, ως extra δωράκι, σας προτείνουμε και sites με δωρεάν Ντοκιμαντέρ (με ελληνικούς υπότιτλους), παιδικές ταινίες/Κινούμενα σχέδια, αλλά και sites με Ελληνικές σειρές και Ελληνικές ταινίες.

Europol:10.000 ασυνόδευτα προσφυγόπουλα έχουν «εξαφανιστεί» στην Ευρώπη

665754-11272015-05a.jpg
Σοκ προκαλούν τα στοιχεία της Europol που δημοσιεύει ο Guardian σχετικά με τις ροές των προσφύγων και συγκεκριμένα με ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.Σύμφωνα με την Europol παραπάνω 10.000 προσφυγόπουλα έχουν εξαφανιστεί αφότου έφτασαν στην Ευρώπη. Οι αρχές φοβούνται πως πολλά από αυτά τα παιδιά μπορεί να έχουν πέσει θύματα τραφικινγκ.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΤΕΛΟΣ; Κορυφαίοι υπουργοί έδωσαν οδηγίες να μαζευτούν διακριτικά τα πράγματά τους!

Family photo of the new cabinet, in front of the Greek Parliament, in Athens, Greece on September 25, 2015. / Οικογενειακή φωτογραφία της νέας κυβέρνησης, στη Βουλή, Αθήνα, 25 Σεπτεμβρίου 2015.
Κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης έχουν δώσει εντολή σε συνεργάτες τους να αρχίσουν “αθόρυβα” να μαζεύουν τα πράγματά τους από τα γραφεία, να καταστρέφουν διάφορα έγγραφα και να αφήνουν μόνο τα απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία του υπουργικού τους γραφείου.
Κι όλα αυτά καθώς είναι διάχυτη η αίσθηση ότι βρισκόμαστε ενόψει ραγδαίων εξελίξεων. Στο μεταξύ το παζλ αρχίζει να γίνεται ακόμη πιο σύνθετο καθώς ο αρχηγός της ΝΔ δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να εμπλακεί σε Οικουμενική.

Αυτή η φωτογραφία είναι εξοργιστική, αλλά μόνο τα παιδιά καταλαβαίνουν αμέσως το γιατί!


Ο Βραζιλιάνος Nelson Felippe παίρνει κάθε μέρα το μετρό για να πάει στη δουλειά του. Μια από αυτές τις μέρες τράβηξε αυτήν την φωτογραφία και αμέσως έγινε viral.
Ο ίδιος ανέφερε πόσο πολύ τον εξόργισε η συγκεκριμένη φωτογραφία, αλλά σας προειδοποιούμε: δεν είναι αυτό που φαντάζεστε! Για την ακρίβεια, η αλήθεια είναι τόσο απλή, που μόνο τα παιδιά το καταλαβαίνουν αμέσως.

Μικρά μικρά… «χα χα» και «ωχ ωχ»

Αποτέλεσμα εικόνας για γελιο
-Γιατί το σινικό τοίχος αποτελεί ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου;
-Γιατί είναι το μόνο κινέζικο προϊόν που κράτησε πάνω από 1 χρόνο!
Ώρες ώρες με πιάνει μια τρέλα…
Τις υπόλοιπες παίρνω τα χάπια μου
-Είναι καλή αυτή η κρέμα;
-Εξαφανίζει τα σημάδια του χρόνου.
-Του χρόνου τί να την κάνω, τώρα τη θέλω εγώ!

Χιλιάδες επισκέπτες στην 26η Agrotica - Το αδιαχώρητο στους χώρους της ΔΕΘ (ΦΩΤΟ)

Χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα επισκέφθηκαν το τετραήμερο αυτό την 26η διεθνή έκθεση γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων, Agrotica η οποία ξεκίνησε στις 28 Ιανουαρίου και φτάνει σήμερα στο τέλος της. Επισκέπτες από την Ελλάδα και από άλλες χώρες απόλαυσαν τη βόλτα τους στον εκθεσιακό χώρο, περιηγήθηκαν στα περίπτερα, γεύτηκαν της ξεχωριστές γεύσεις της ελληνικής γης, δοκίμασαν ξεχωριστούς χυμούς και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και στις ημερίδες που ξεκίνησαν με την έναρξη της Agrotica.

Κλειστό επ' αόριστον από αύριο το πρωί το τελωνείο των Κήπων- Οι αγρότες αναλαμβάνουν τη σίτιση οδηγών φορτηγών



Στον αποκλεισμό επ' αόριστον του τελωνείου των Κήπων προχωρούν από αύριο στις 11.00 το πρωί οι αγρότες του νοτίου Έβρου. Όπως διευκρίνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συλλόγου αγροτών Αλεξανδρούπολης, Κώστας Αλεξανδρής, οι μέχρι τώρα εξελίξεις δεν δημιουργούν τις προϋποθέσεις έναρξης διαλόγου με την κυβέρνηση καθώς δεν έχει ικανοποιηθεί το κύριο αίτημα του αγροτικού κόσμου για απόσυρση των επίμαχων νομοσχεδίων, ασφαλιστικού και φορολογικού. 

Τη βασιλόπιτα της παράταξής του έκοψε ο δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου


   

Στο κατάμεστο δημοτικό κινηματοθέατρο "Αλέξης Μινωτής" πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της "Δημοτικής Συνεργασίας Αμπελοκήπων-Μενεμένης". Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κκ Βαρνάβας ο οποίος και ευλόγησε τη Βασιλόπιτα,

Οι πολιτικές εφημερίδες1/2/2016


                                        
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Ξέρεις γιατί ο Φεβρουάριος έχει 28 ημέρες;


Γιατί, μπορεί το 365 να μη διαιρείται ακριβώς δια του 12, ωστόσο η αρχική σκέψη των αστρονόμων οι οποίοι δημιούργησαν το Ρωμαϊκό ημερολόγιο ήταν να υπάρχουν επτά μήνες με 30 ημέρες και πέντε με 31. Μόνο που όταν άρχισαν να δίνουν ονόματα στους μήνες το θέμα έγινε περίπλοκο.

Καλό Μήνα!

Αποτέλεσμα εικόνας για φεβρουαριος