Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός:για Παρασκευή 5-2-2016



Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πάνω από το Αιγαίο, χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και ημιορεινά της Μακεδονίας, περιμένουμε την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...ΑΠΟΨΕ ΚΛΑΙΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ


Ελληνική ταινία:Η Δίκη Των Δικαστών


Τι ισχύει φέτος με τις αποδείξεις

Τι ισχύει φέτος με τις αποδείξεις
Όλες οι αποδείξεις θα λαμβάνονται υπόψη για το χτίσιμο του αφορολόγητου του 2016, ακόμη και αυτές του αφορολόγητου και των λογαριασμών ΔΕΚΟ.
Προκειμένου οι φορολογούμενοι να κτίσουν το αφορολόγητο των 2100 ευρώ θα πρέπει κάνουν αγορές ύψους 9550 ευρώ αποκλειστικά μέσω καρτών ή τραπεζών.

Κυνήγησαν τον Καμμένο στην Κω


Κυνήγησαν τον Καμμένο στην Κω

Οι κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους -Το ελικόπτερο του υπουργού Άμυνας δεν κατάφερε να προσγειωθεί και έκανε αρχικά στροφή για τη ΛέροΕπεισόδια σημειώνονται από το πρωί στην Κω με δεκάδες κατοίκους σε διάφορα σημεία του νησιού που βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για το προσφυγικό πρόβλημα και την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου.
Αποκλεισμένη είναι από νωρίς η πρόσβαση προς στο ακίνητο του Νίκου Κανταρζή, το οποίο προτάθηκε για hot spot στο νησί της Κω, εν αναμονή της άφιξης του υπ. Εθνικής Αμύνης.

Πώς κατάντησαν τις ελληνικές επιχειρήσεις: Τα ρούχα του στρατού φτιάχνονται στα Άδανα της Τουρκίας!

s5b
Άν κάποιος καταφέρει να ρίξει μία… ψύχραιμη ματιά στο «τσουνάμι» που κατέστρεψε τις Ελληνικές επιχειρήσεις χρόνο με το χρόνο, θα συναντήσει σημεία και τέρατα!

Όπως αναφέρει σε ένα μάλλον δραματικό άρθρο του ο καθηγητής στο Τμήμα Βιοχημείας – Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, το 2000 η Ελλάδα διέθετε 60 νηματουργεία και παρήγαγε νήμα από βαμβάκι το οποίο το έκανε ρούχα.

Επίθεση Μαριά στον Ντράγκι: Οδηγήσατε τη χώρα σε ασφυξία – Η Ελλάδα το 2015 δάνεισε με 17 δισ. τους δανειστές της

Σφοδρή επίθεση στον Μάριο Ντράγκι εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Νότης Μαριάς, ως συντάκτης και εισηγητής της Ετήσιας Έκθεσης της Ευρωβουλής για τη Δράση της ΕΚΤ το 2014.

Frankfurter Allgemeine Zeitung: Η αρχή του τέλους για τα μετρητά;


Frankfurter Allgemeine Zeitung: Η αρχή του τέλους για τα μετρητά;

Την ύπαρξη σχεδίου, βάσει του οποίου η γερμανική κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να επιβάλει πλαφόν ύψους 5.000 ευρώ σε όλες τις δοσοληψίες με μετρητά στην εσωτερική αγορά της Γερμανίας, αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, υπογραμμίζοντας πως το σχετικό νομοσχέδιο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης βρίσκεται στα σκαριά.

Αποχή από την υποβολή φορολογικών δηλώσεων κάνουν λογιστές και φοροτεχνικοί

Αποχή από την υποβολή φορολογικών δηλώσεων κάνουν λογιστές και φοροτεχνικοί
Τελικά αποφάσισαν οι φορείς των λογιστών – φοροτεχνικών αποχή από την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων και μάλιστα κυλιόμενη, από την πρώτη ημέρα που θα ανοίξει το σύστημα, με ανανεώσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Συγκριση: Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα - Πανεπιστήμιο στην ...Ουγκάντα!


Είμαστε χειρότερα ΚΑΙ από την Ουγκάντα; 
ΝΑΙ. Είμαστε τόσο χειρότερα, που δεν χρειάζεται καν ψάξιμο.
Γίναμε η χώρα - βόθρος του πλανήτη

Φορολογικές δηλώσεις 2015: Τι αλλάζει - Πότε ξεκινούν

Στα μέσα του Φεβρουαρίου αναμένεται να ανοίξει το Taxisnet για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2015.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) φορτώνουν στα νέα έντυπα Ε1 όλα τα δεδομένα που αφορούν σε μισθούς, συντάξεις, τόκους καταθέσεων, με τον σχεδιασμό του να έχει ολοκληρωθεί​

ΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ…



Στην χώρα που οι άνθρωποι μαθαίνουν τα παιδιά τους (δηλαδή το μέλλον της χώρας τους) πως να σέβονται την πατρίδα τους και τον εαυτό τους.
Το υποχρεωτικό μάθημα Soji No Jikan
Στο σχολείο υπάρχουν πολλά βασικά μαθήματα που κάνουν τα παιδιά, Μαθηματικά, Γλώσσα, Ιστορία κλπ.,  υπάρχουν όμως και μαθήματα επιλογής που τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους κυρίως στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Και αυτό συμβαίνει, σε γενικές γραμμές, παγκοσμίως.

Χαράτσι στα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα!

Υπάρχει ως σενάριο εδώ και μήνες αλλά όλα δείχνουν ότι τώρα επανέρχεται καθώς τα έσοδα από τα διάφορα τέλη που αφορούν στα αυτοκίνητα θεωρούνται “βέβαια” για το κράτος.

Το νέο σενάριο λοιπόν αφορά σε χαράτσι στα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Το χαράτσι, που πιθανότατα θα έχει την ονομασία “πράσινο τέλος” θα επιβληθεί στα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα παλαιότερης από EURO4 τεχνολογίας ή έχουν αγοράσει αυτοκίνητο πριν το 2010.

Συμμετέχουμε όλοι στις κινητοποιήσεις