Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός:για Τετάρτη 10-2-2016



Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη φαινόμενα που στα δυτικά θα είναι τοπικά ισχυρά και σταδιακά θα επεκταθούν σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, και επικράτηση πολύ ενισχυμένων νοτιάδων, περιμένουμε την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΑΡΓΗΣΕΣ ΝΑ ΡΘΕΙΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ


Ελληνική ταινία:Ο Άνθρωπος Του Τραίνου


Οι «μαγικές» ιδιότητες της λεβάντας

Η λεβάντα είναι ένας αειθαλής θάμνος που φτάνει
μέχρι τα 80 εκατοστά ύψος, έχει στενά γκριζοπράσινα φύλλα και ανθοφόρους βλαστούς να καταλήγουν σε ταξιανθία τύπου στάχεος με λιλά ανθάκια.

Τα πλαστά φάρμακα σκοτώνουν 1 εκατ. ανθρώπους κάθε χρόνο - Στοιχεία σοκ από την Ιντερπόλ


Δεκαπλασιάστηκαν οι κατασχέσεις την τελευταία τετραετία! Ανεξέλεγκτο το λαθρεμπόριο στο ίντερνετ. Το 30% των κρατών δεν διαθέτει καν εθνικό οργανισμό φαρμάκων. 

Η βιομηχανία των πλαστών φαρμάκων γιγαντώνεται παγκόσμια, με σκευάσματα επικίνδυνα και πολύ συχνά θανατηφόρα. Το πρόβλημα έχει λάβει τόσο μεγάλες διαστάσεις που η Ιντερπόλ έχει συστήσει ειδική μονάδα φαρμακευτικών ερευνών και διώξεων με το όνομα "Πανγαία". 

...και εσύ διόρισες όλη την οικογένεια, άτεγκτε διώκτη της διαφθοράς ;;;


Ένας ακόμη Συριζαίος που διόρισε σύζυγο και κόρη

Περάστε ανοίξαμε…φωνάζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε φίλους και συγγενείς, που από την μια μέρα στην άλλη διορίζονται σε θέσεις μετακλητών υπάλληλων σε γραφεία υπουργών, υφυπουργών της κυβέρνησης.

Μετά από τους διορισμούς από το Αλέξη Τσίπρα , τον γνωστό «ράπερ« στην θέση του γραμματεα της νεολαίας του κόμματος , σειρά πήρε ο Διευθυντής του ρ/σ στο «Κόκκινο» δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης ο οποίος διόρισεσύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα δυο μέλη της οικογένειας του.

Οι Πέτρες της Αλήθειας έξω από το Α’ Γυμνάσιο Αρρένων (φωτογραφίες)



Περπατώντας κανείς στο πεζοδρόμιο της Λ. Βασιλίσσης Όλγας, στο ύψος του αριθμού 3, παρατηρεί μικρές πέτρες να λαμπιρίζουν. Αν πλησιάσει, διαβάζει ονόματα, ημερομηνίες και τη λέξη «Άουσβιτς». Είναι οι Πέτρες της αλήθειας που στέκουν εκεί για να μας θυμίζουν και αυτές με τον δικό τους τρόπο τη ναζιστική θηριωδία του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου και τους ανθρώπους που θανατώθηκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Η ώρα της λυπητερής για ανασφάλιστα και όσα ΙΧ δεν πέρασαν από ΚΤΕΟ


668211-mpotiliarisma-570-800x533.jpg

Διπλό χτύπημα από το υπουργείο Οικονομικών σε όσους δεν έχουν τακτοποιήσει εκκρεμότητες που αφορούν τα οχήματά τους. Μέσα στο μήνα, με καθυστέρηση τουλάχιστον ενός χρόνου, κινούνται οι διαδικασίες για όσους έχουν ανασφάλιστα οχήματα.

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Να παύσει η Ελλάδα να αποτελεί οικονομικό πειραματόζωο


668254-dikastes-anakaoinwsi.jpg

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων ζητά τηνάμεση απόσυρση διατάξεων που μειώνουν σε οποιονδήποτε βαθμό, είτε άμεσα είτε έμμεσα, τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις, επαυξάνοντας τις ασφαλιστικές εισφορές.

Ο πιο πολύγλωσσσος άνθρωπος του κόσμου είναι Κρητικός

http://flashnews.gr/storage/photos/c_700px_400px_rt/201512/oikonomou2.jpgΜιλάει άπταιστα 32 «ζωντανές» γλώσσες, εκτός από τις αρχαίες διαλέκτους, είναι Ηρακλειώτης και είναι ο πλέον πολύγλωσσος άνθρωπος στον κόσμο!

Πρόκειται για τον Γιάννη Οικονόμου που ζει και εργάζεται στην έδρα της ΕΕ και φυσικά θεωρείται φαινόμενο αφού μπορεί μέσα σε 15 ημέρες να μάθει να μιλάει και να γράφει μια ξένη γλώσσα!

Είναι “πόλεμος” ηλίθιε… Το επόμενο μπλόκο στο Σύνταγμα με το σύνθημα “κλιμάκωση και νίκη”

Οι αγρότες απ’ όλη την Ελλάδα αποφάσισαν «πόλεμο» με την
κυβέρνηση και μεταφέρουν τον αγώνα τους στην Αθήνα. Ετσι αποφάσισαν να δημιουργήσουν μπλόκα διαρκείας και αποκλεισμό της ελληνικής πρωτεύουσας.

Την Παρασκευή με τρακτέρ και λεωφορεία οι αγρότες θα μετακινηθούν στην Αθήνα και θα «στρατοπεδεύσουν» στο Σύνταγμα, τουλάχιστον επί ένα διήμερο, ανάλογα και με τις καιρικές συνθήκες.

Παγκόσμια εφεύρεση από πέντε Κρητικούς που σώζουν ζωές


Παγκόσμια εφεύρεση από πέντε Κρητικούς που σώζουν ζωές



Την ώρα που ​η παιδεία στη χώρα καταρρέει. Την ώρα που ​μια ολόκληρη γενιά εγκαταλείπει την Ελλάδα άρον-άρον. Την ώρα που η κρίση οξύνεται, υπάρχουν κάποιοι νέοι άνθρωποι που, κόντρα σε όλο αυτό το μίζερο σκηνικό, επιχειρούν, καινοτομούν, εφευρίσκουν.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ!!!

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ!!!


ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…
«Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ» (ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΚΡΗ)

Οι πολιτικές εφημερίδες 9/2/2016


                                   
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.