Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός: για Σάββατο 13-2-2016



Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα και στο Ανατολικό Αιγαίο, με τοπικά ισχυρά φαινόμενα κυρίως στη Δυτική Στερεά, στην Ήπειρο και στο Βόρειο Ιόνιο, καθώς και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα, περιμένουμε το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...Γιάννης Πουλόπουλος - Μέθυσε απόψε το κορίτσι μου -


Ελληνική ταινία:Το παρελθόν μιας γυναίκας


Σε τιμές ...αυτοκινήτων πωλούνται αρκετά ακίνητα στην Θεσσαλονίκη

Ενοικιάζεται,Πωλείται  ...Δωρίζεται!


  • Πλέον στην αγορά υπάρχουν μεταχειρισμένα οικιστικά ακίνητα, που διατίθενται μέχρι και προς 300 ευρώ το τετραγωνικό, έναντι 1100-1200 ευρώ/τμ το 2008...
Ακόμη και στην τιμή ενός καινούργιου αυτοκινήτου μεσαίου κυβισμού μπορεί να πωλείται σήμερα ένα μεταχειρισμένο διαμέρισμα 80 τετραγωνικών μέτρων στη Θεσσαλονίκη.

Hot spots,σημεία, και τέρατα..

Το hot-spot Νταχάου. Δυο Γερμανοί της frontex και στο βάθος οι φιλοξενούμενοί τους.
     Δηλαδή η πολύ αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδας, σε συνεργασία με την πολύ ναζιστική ''Ενωμένη'' Ευρώπη
     ..αποφάσισαν να κάνουν την χώρα στρατόπεδο συγκέντρωσης καθε είδους μεταναστών και προσφύγων,
     ..για να μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι ο
γερμανός, ο γάλλος, ο δανός, και οι λοιποί δορυφόροι τους.

     Αυτό μαζί με το υπόλοιπο πακέτο της βίαιης εξαναγκαστικής φτωχοποίησης του ελληνικού λαού, το κυριολεκτικό ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, και το ουσιαστικό χάρισμα των πλουτοπαραγωγικών της ενεργειακών πηγών,
     ..της παραχώρησης δικαιώματος στο ΝΑΤΟ της ''φύλαξης'' του Αιγαίου,
     ..δεν συνιστούν τίποτε άλλο παρά ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. 

Ζουράρις: Ρίξτε την κυβέρνηση, με μια σύγκρουση θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα


Ζουράρις: Ρίξτε την κυβέρνηση, με μια σύγκρουση θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα

«Είπα στους αγρότες «να διαδηλώνετε συνεχώς, να μας ρίξετε, να ρίξετε την κυβέρνηση για να φανεί στην Ευρώπη ακριβώς αυτή η κτηνωδία των χρηματοκοπριτών που βρίσκονται στις Βρυξέλλες, για να δουν ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε συνθήκες καταστροφής»», δήλωσε στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ο βουλευτής Κώστας Ζουράρις, υπογραμμίζοντας ότι βαθύτατη πολιτική του πεποίθηση είναι ότι πρέπει να συνεχιστούν οι διαδηλώσεις σ’ ολόκληρη τη χώρα.

Στις ΗΠΑ (Από τις Οποίες η Ελλάδα Περιμένει Βοήθεια): 1 στους 7 Αμερικανούς Ζουν με Κουπόνια Διατροφής! Tι δεν καταλαβαίνεις;;;

Κοινώς 45,5 εκατομμύρια Αμερικανοί ζουν κάτω από τα όρια φτώχειας… Στη διαδρομή για αυτό το έσχατο σημείο προηγήθηκαν όλα αυτά τα μέτρα που επιβάλλονται στην Ελλάδα από την έλευση των μνημονίων και μετά…

ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ!!!

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2016-02-08 22:18:42Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com Γράφει ο Νϊκος Χειλαδάκης

Την καταπληκτική είδηση ότι η βουλευτίνα Σμύρνης και εκπρόσωπος του τουρκικού Λαϊκού Κόμματος της αντιπολίτευσης, που είναι και δεύτερο κόμμα στην τουρκική βουλή, η Selin Saye Böke, βαπτίστηκε χριστιανή Ορθόδοξη, έφερε στην δημοσιότητα ο Τούρκος δημοσιογράφος, Ünsal Ergel.

Ένα drone πέταξε πάνω από το Άουσβιτς. Αυτό που κατέγραψε… θα σας κάνει να Ανατριχιάσετε! (Βίντεο)

Ένα drone πέταξε πάνω από το Άουσβιτς. Αυτό που κατέγραψε… θα σας κάνει να Ανατριχιάσετε!Αυτό πρέπει να είναι ένα από τα πιο δυνατά βίντεο που έχουν καταγραφεί με drone. 70 χρόνια μετά την
ελευθέρωση του στρατοπέδου συγκέντρωσης από τα σοβιετικά στρατεύματα, η ανατριχιαστική ατμόσφαιρα παραμένει στο Άουσβιτς της Πολωνία, το οποίο τώρα διατηρείται σαν Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000 ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ''ΔΙΑΤΡΟΦΗ''...



Το 16% των σχολείων της χώρας ζητούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ για την αντιμετώπιση της πείνας των μαθητών...
Υποστήριξη σε δεκάδες μαθητές και τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν προβλήματα πείνας και επισιτιστικής ανασφάλειας θα προσφέρει ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΔΑΑ), ενισχύοντας το Πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής – ΔΙΑΤΡΟΦΗ του Ινστιτούτου Prolepsis.

Να θυμάσαι να αφήνεις το ποτήρι κάτω.


ΖΕΡΒΟΥ ΕΛΠΙΔΑ
    Μία ψυχολόγος περπατούσε ανάμεσα στο κοινό της όση ώρα τους μιλούσε για την διαχείριση του άγχους.   Την στιγμή που ύψωσε ένα ποτήρι με νερό, όλοι σκέφτηκαν ότι θα έκανε την κλασική ερώτηση "είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο;". 
    Αντί για αυτό όμως, εκείνη, με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο της, έκανε την ερώτηση: "Πόσο βαρύ είναι ένα ποτήρι με νερό;" 
    Διάφορες απαντήσεις ακούστηκαν με διακύμανση από 100 ως 300 γραμμάρια . 
    Εκείνη απάντησε: "Το απόλυτο βάρος του δεν έχει σημασία. Εξαρτάται από το πόση ώρα το κρατάμε. Αν το κρατήσω για ένα λεπτό, δεν είναι πρόβλημα. Αν το κρατήσω για μία ώρα, θα μου πονέσει ο ώμος. Αν το κρατήσω για μία ημέρα, θα μουδιάσει ο ώμος μου και θα παραλύσω.

Αναβάλλεται η εφαρμογή του περιουσιολογίου.

  • Παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες..

Για το φθινόπωρο παραπέμπεται η εφαρμογή του περιουσιολογίου, αναφέρει...σε σημερινό της δημοσίευμα η "Καθημερινή", ενώ δεν αποκλείεται να καθυστερήσει ακόμη περισσότερο και να τεθεί σε λειτουργία από το 2017.

Δείτε πόσα παίρνει ο Γιάννης Στουρνάρας ως διοικητής στην Τράπεζα της Ελλάδας




Απάντηση σε ερώτηση του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου αναφορικά με το πόσα χρήματα λαμβάνει μηνιαίως ο Γιάννης Στουρνάρας, δόθηκε από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης της Τράπεζας της Ελλάδος.
Σύμφωνα με το έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή, «ο νέος διοικητής Γιάννης Στουρνάρας ακολουθεί την περιοριστική πολιτική του προκατόχου κ. Προβόπουλου,

22 παιδικά παραμύθια …για να κατεβάσετε δωρεάν!!!

22 παιδικά παραμύθια …για να κατεβάσετε δωρεάν!!!Τη συλλογή αυτή από παραμύθια μπορείτε να την
κατεβάσετε από διάφορες πλατφόρμες και σε διάφορες μορφές (pdf, epub, κλπ), μεταξύ των οποίων και το iBook store (iPad/iPhone). Στην Ελληνική γλώσσα το βιβλίο αυτό διατίθεται δωρεάν.
Kατεβάστε από εδώ: παραμύθια 

Οι πολιτικές εφημερίδες 12/2/2016

                                  
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.