Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Καιρός:για Πέμπτη 10-3-2016



Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα (με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία), στο Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, με τοπικά έντονα φαινόμενα, πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού από τις απογευματινές ώρες και νέα επιδείνωση το βράδυ στα δυτικά, περιμένουμε την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...Η ΠΑΛΙΑ ΕΔΕΜ- ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ


Ελληνική ταινία:ΟΙ 4 ΑΣΣΟΙ ....


Τι μπορείς να κάνεις με ένα δολάριο σε 10 χώρες

Με ένα δολάριο μπορείς να κάνεις διάφορα πράγματα ανάλογα σε ποια χώρα βρίσκεσαι.
Για να δούμε τι μπορεί να κάνει κανείς με το συγκεκριμένο ποσό σε δέκα συγκεκριμένες χώρες...

Ακριβαίνει η βενζίνη – Μάθετε το γιατί και πόσο παραπάνω θα πληρώσουμε


Ακριβαίνει η βενζίνη – Μάθετε το γιατί και πόσο παραπάνω θα πληρώσουμε

Σημαντική αύξηση της τιμής της βενζίνης και του πετρελαίου θα διαπιστώσουμε στα βενζινάδικα. Η αύξηση έχει να κάνει τόσο με την αύξηση των διεθνών τιμών της βενζίνης, όσο και με την ισοτιμία ευρώ / δολαρίου.
Οι αυξήσεις στις διεθνείς τιμές του πετρελαίου τις τελευταίες ημέρες είναι συνεχείς. Οι προβλέψεις μάλιστα λένε ότι θα σταθεροποιηθούν το επόμενο διάστημα πάνω από τα 40 δολάρια / βαρέλι.

Ο εμετός της εβδομάδας..

Η φωτογραφία αυτή αποτυπώνει με ακρίβεια την απόλυτη χυδαιότητα
που διέπει τα ''ιθύνοντα'' κλιμάκια της ελληνικής κοινωνίας.

Πρόκειται για''φιλάνθρωπους'' οι οποίοι θέλησαν να κάνουν την καθημερινή τους αγαθοεργία επισκεπτόμενοι για διανομή τροφίμων τους πρόσφυγες στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Πειραιά,

Κίσσινγκερ: Πρέπει να ξεκάνουμε τους Έλληνες!


facenation-KISSINGER

Σε σύσκεψη των Ιλλουμινάτι που έγινε χθες, ξημερώματα Δευτέρας, στις ΗΠΑ, πολλοί εκλεκτοί του Αντιχρίστου μαζεμένοι κάνοντας ανασκόπηση της κατάστασης που επικρατεί παγκόσμια, είδαν πως η προώθηση των σχεδίων τους βαίνει καλώς, αφ ης στιγμής:
– Ο Πούτιν έχει ελλατώσει τα χτυπήματα στη Συρία, ενώ οι στρατιωτικές δυνάμεις που μαζεύουν στην περιοχή αυξάνονται μέρα με τη μέρα, από τους υπηρέτες τους, με πρωτεργάτες τους Σαουδάραβες φίλους τους και εξοπλίζοντας όλο και περισσότερες βάσεις στην περιοχή.

Η Ελληνική Αστυνομία προειδοποιεί όλες τις γυναίκες!

Η Ελληνική Αστυνομία προειδοποιεί όλες τις γυναίκες!

 Η Ελληνική αστυνομία δημοσιοποίησε κάποιες ενδεικτικές συμβουλές για την ασφάλεια των γυναικών με στόχο να αποτρέψουν ή να προλάβουν παραβατικές συμπεριφορές σε βάρος τους και να ελαχιστοποιήσουν τις ευκαιρίες να καταστούν θύματα μιας εγκληματικής πράξης.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ! Η ζωγραφιά μαθητή του δημοτικού για τους Έλληνες …πρόσφυγες (Εικόνα)

                          12805728_1746021448964017_8338120442163746256_n
                          http://www.zoomblog.org/

Έλληνες πρωθυπουργοί που πέθαναν πάμφτωχοι – Επέλεξαν να ζήσουν λιτά, χάρισαν περιουσίες -

1Μπορεί τη σημερινή εποχή να κυριαρχεί η γενική καχυποψία για τους πολιτικούς και πόσους από αυτούς βάζουν το… χέρι στο μέλι, αλλά υπήρξαν κάποιοι στο παρελθόν, ακόμη και πρωθυπουργοί, που 
είτε γιατί χάρισαν την περιουσία τους είτε γιατί επέλεξαν σε όλη τους τη ζωή ένα λιτό τρόπο διαβίωσης.
Από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα ο Ιωάννης Καποδίστριας, με τον πρώτο κυβερνήτη της χώρας να κάνει

Οριστικά εκτός μνημονίου η Κύπρος!


  • Τρία χρόνια χρειάστηκε η Κύπρος προκειμένου να εγκαταλείψει το μνημόνιο, όπως ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα το απόγευμα ο υπουργός Οικονομικών Μάριος Γεωργιάδης, μέσω ανάρτησής του στο twitter.
Τυπικά η συμφωνία του...λεγόμενου Διευρυμένου Πιστωτικού Μηχανισμού λήγει στις 14 Μαΐου 2016, αλλά η Κύπρος αποφάσισε να την διακόψει από σήμερα.

Γι” αυτό θα ξεπουλήσουν την Ελλάδα! Βίντεο που δεν έδειξε κανένα ΜΜΕ…

1Την δύναμη της Ελλάδας παρουσιάζει το βίντεο που ακολουθεί, στο οποίο παραθέτονται αναλυτικά πόσοι Έλληνες υπάρχουν σε όλες τις χώρες του κόσμου.
Η Ελλάδα έχει «ξεχάσει» μάλλον πόσο δυνατή είναι και πόσοι πατριώτες της ζουν μακριά της, αλλά δεν την ξεχνάνε.

Σε πολίτες 150 κήποι του πανεπιστημιακού αγροκτήματος του ΑΠΘ


  • Το Τμήμα Γεωπονίας και το Αγρόκτημα του ΑΠΘ δίνουν και φέτος την ευκαιρία σε όλους, ανεξαιρέτως, τους πολίτες να φτιάξουν τον δικό τους κήπο στις εκτάσεις του Πανεπιστημιακού Αγροκτήματος, στη Θέρμη.Το Αγρόκτημα του Πανεπιστημίου και το Τμήμα Γεωπονίας θα παρέχουν στους χρήστες...

Οι αριθμοί δείχνουν την λύση του προσφυγικού «προβλήματος» της Ε.Ε.

Παρίσι: Σκανδαλώδες το «όχι» χωρών της ανατολικής ΕΕ σε πρόσφυγεςΠολύς λόγος για το προσφυγικό, λίγο το μυαλό που χρειάζεται για την λύση που όμως δεν υπάρχει ή μήπως υπάρχει αλλά…

Οι αριθμοί δείχνουν ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από το προσφυγικό πρόβλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή ότι οι Ευρωπαίοι είναι χειρότεροι ακόμα και απ’ αυτούς που αποκεφαλίζουν έτσι για το θεαθήναι μπροστά στον τηλεοπτικό φακό.

Ζητάνε από τους αγρότες να επιστρέψουν 425 εκατομμύρια ευρώ!!!

Απίστευτο το ποσό το οποίο ζητούν με απόφαση του Δικαστηρίου της Ε.Ε. τα χρήματα που είχαν λάβει ως ενίσχυση από τον ΕΛΓΑ 800.000 αγρότες!

Το ποσό αυτό θα πρέπει να επιστραφεί.
Κατά μέσο όρο κάθε αγρότης είχε λάβει 500 ευρώ για ζημιές λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών όπως διαβάζουμε.

Οι πολιτικές εφημερίδες 9/3/2016


                    
                   Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.