Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Καιρός:για Πέμπτη 17-3-2016



Βελτιωμένο καιρό στη Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα με λίγες βροχές τοπικού χαρακτήρα στα δυτικά κεντρικά και νότια και λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, περιμένουμε την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...Κωστας Χατζης - Η φωτογραφια


Ελληνική ταινία:Φωνάζει ο κλέφτης


ΕΤΣΙ ΜΑΣ “ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ” ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ-ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΘΛΙΨΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ(ΒΙΝΤΕΟ)

Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Η Ελλάδα βρίσκεται μαι ανάσα πριν τη διάλυση. Ωστόσο η κυβέρνηση ασχολείται αποκλειστικά με τους λαθρέπικους αδιαφορώντας επιδεικτικά για τους πολίτες της χώρας.
Τα μεγάλα κανάλια της εθνικής καταστροφής δεν μεταδίδουν την πραγματικότητα, αλλά δακρύβρεκτες σκηνές με κατάλληλη συγκινητική

Οι δικηγόροι παρατείνουν την αποχή έως τις 28 Μαρτίου


Οι δικηγόροι παρατείνουν την αποχή έως τις 28 Μαρτίου

Η συντονιστική επιτροπή της ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, όπου αποφάσισε την συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των δικηγόρων έως και την 28η Μαρτίου 2016 και την σύγκληση νέας συντονιστικής επιτροπής, την 24η Μαρτίου 2016.

Χουντής: Το σχέδιο είναι η Ελλάδα να γίνει αποθήκη προσφύγων για πολλά χρόνια

«Το σχέδιο είναι η Ελλάδα να γίνει μια μεγάλη αποθήκη προσφύγων και για πολλά χρόνια» δήλωσε ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Νίκος Χουντής μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM». Ο κ. Χουντής έκανε λόγο για «γκρίζα σημεία» στην πρόσφατη συμφωνία της ΕΕ με την Τουρκία.
«Δεν θέλω να υπερβάλω, αλλά ο όγκος που έρχεται δεν μπορεί να ελεγχθεί και δεν είναι και έτοιμη η Ελλάδα να το κάνει» είπε ο κ. Χουντής.

Θέλουν να Φακελώσουν όλη την κοινωνία!

http://www.inred.gr/wp-content/uploads/2016/03/tsip-1.jpgΑναζητούσαν τρόπους να φακελώσουν την κοινωνία. Έψαχναν επικοινωνιακά τεχνάσματα για να περάσει στη κοινή γνώμη το φακέλωμα. Φαίνεται ότι έχουν πλησιάσει αρκετά.

Εν αρχή ξανασερβίρισαν, όπως όλοι οι προκάτοχοί τους στην εξουσία, τη «φοροδιαφυγή». Κάρτες για το αφορολόγητο, πλαστικό χρήμα – τα capital controls αποτελούσαν μέρος και αυτού του σχεδιασμού – το περιουσιολόγιο που έρχεται.

Ανοίγει ο δρόμος για τις δηλώσεις





Εως τις 21 Μαρτίου θα ανοίξουν οι «πύλες» του Taxis για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων καθώς, εκτός απροόπτου, σήμερα κατατίθεται στη Βουλή το σχέδιο νόμου που κλείνει τα κενά της ισχύουσας νομοθεσίας και το οποίο θα ψηφιστεί έως την Παρασκευή.
Νομοθετική παρέμβαση αναμένεται να υπάρξει και για την παράταση του χρόνου υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος.

Κάθε θανατηφόρο ατύχημα στη χώρα μας κοστίζει 1,5 εκατ. ευρώ. -Δείτε τον πίνακα

Η Ελλάδα είναι μακράν η χειρότερη χώρα μεταξύ των παλαιότερων κρατών μελών της ΕΕ, με το υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας αναφέρει το Παρατηρητήριο για την Ασφάλεια των Δρόμων (European Road Safety Observatory) στην ετήσια έκθεση του που υπολογίζει σε 1,5 εκατ. ευρώ το κόστος κάθε θανατηφόρου ατυχήματος στη χώρα μας.

Έχουμε προειδοποιήσει - Μην τσιμπάτε στο κατευθυνόμενο μελόδραμα - Επικίνδυνο σχέδιο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη


http://insideoutborders.com/wp-content/themes/editorial/functions/thumb.php?src=wp-content/uploads/2016/03/prosfuges-diasxizoun-ena-potami-prokeimenou-na-eiselthoun-stin-pgdm-1.jpg&w=606&h=0&zc=1&q=90&a=c

Τα χθεσινά γεγονότα στην Ειδομένη δεν ήταν μια κακόγουστη φάρσα ενός παρανοϊκού, αλλά μια επικίνδυνη προβοκάτσια επιτελικά οργανωμένη... Μια πρόβα τζενεράλε για την κλιμάκωση επικίνδυνων εξελίξεων...

Αυτόματο SOS μπαίνει στα αυτοκίνητα – Πότε έρχεται στην Ελλάδα το κουμπί που θα σώζει ζωές (video)


1

Στην τελική ευθεία μπαίνει το eCall, ένα ηλεκτρονικό σύστημα με το οποίο θα είναι πλέον υποχρεωτικά εφοδιασμένα όλα τα καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων που θα κυκλοφορούν τόσο στην Ελλάδα όσο και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το 2017 όλα τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων θα είναι εφοδιασμένα με το σύστημα αυτό, το οποίο σε περίπτωση σοβαρού ατυχήματος,

Οι πολιτικές εφημερίδες 16/3/2016

                                   
                   Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.