Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Καιρός: για Κυριακή 27-3-2016



Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, αλλά και βαθμιαία βελτίωση με περιορισμό των φαινομένων στα νότια περιμένουμε την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...Poulopoulos-Autoi pou feugoun


Ελληνική ταινία:Φτωχαδάκια και λεφτάδες


Η συγκινητική παρελάση των Αρκιών – Ο δάσκαλος, οι δύο μοναδικοί μαθητές και οι ελάχιστοι κάτοικοι

Η συγκινητική παρελάση των Αρκιών – Ο δάσκαλος, οι δύο μοναδικοί μαθητές και οι ελάχιστοι κάτοικοι
Ο κος Τάσος Ζιάσκας πήρε τους δύο μαθητές του και με την ελληνική σημαία τίμησαν την 25η Μαρτίου

«Καλημέρα από τους Αρκιούς!!Διπλή γιορτή σήμερα!!Το δημοτικό σχολείο Αρκιών γιορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την Επανάσταση του 1821!!Χρόνια πολλά!» ήταν το μήνυμα του Τάσου Ζιάσκα, του δασκάλου των Αρκιών που σήμερα συγκίνησε και πάλι την Ελλάδα κάνοντας παρέλαση με τους δύο μοναδικούς μαθητές του νησιού.

AΠΙΣΤΕΥΤΗ απάντηση Δημάρχου στο Μόντρεαλ όταν η Μουσουλμανική κοινότητα ζήτησε να αφαιρεθεί το χοιρινό κρέας απ’ όλα τα σχολικά κυλικεία!


ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

Ας ακούσουμε τον Δήμαρχο του Κεμπέκ τι απαντά στους Μουσουλμάνους γονείς που απαίτησαν την κατάργηση του χοιρινού κρέατος σε όλα τα σχολικά κυλικεία σ’ ένα προάστιο του Μόντρεαλ. Ο Δήμαρχος αρνείται ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ το χοιρινό κρέας από την καφετέρια του MENU της σχολής και εξηγεί το γιατί:
Ο Δήμαρχος του Μόντρεαλ στο προάστιο της Dorval έχει απορρίψει το αίτημα των Μουσουλμάνων, και ο γραμματέας της πόλης έστειλε ένα σημείωμα σε όλους τους γονείς να εξηγήσει το γιατί.

ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ!


ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ηχηρό χαστούκι σε όσους ήθελαν και σχεδίαζαν, όπως κάποιοι «φωστήρες» και εδώ στην Ελλάδα, την αλλαγή της σημαίας με την αφαίρεση του σταυρού, έδωσε ο νεοζηλανδικός λαός παρά του ότι δεν διακρίνεται και πολύ για τα χριστιανικά του αισθήματα.

ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥΡΚΑΛΑ… ΒΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΥΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!!!


ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥΡΚΑΛΑ… ΒΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΥΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την εντυπωσιακή είδηση ότι μια βουλευτίνα της τουρκικής αντιπολίτευσης για να τιμήσει το Πάσχα βάφει κόκκινα αυγά και προσφέρει πασχαλινά τσουρέκια μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Το ¨αντίδωρο¨- αντίδοτο της μουσουλμανικής μαντήλας.

Μαθητής με την ελληνική σημαία για σχέδιο στο κούρεμά του, συμμετέχει στην παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Κόρινθο, Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ
Η Επανάσταση του 1821 ανήκει στους Έλληνες και το διαχρονικό μήνυμα που έδωσε στην Ιστορία των Λαών είναι ότι η ΛΕΥΤΕΡΙΑ κερδίζεται με αίμα και συντηρείται με ΠΝΕΥΜΑ και αγώνες εγρήγορσης.
Οι ξεσπιτωμένοι μουσουλμάνοι δεν μας φταίνε σε τίποτα.

Πόσο παίρνουν οι πιλότοι μας και πόσο οι... Καρανίκες



Εικοστή πέμπτη Μαρτίου. Ημέρα εθνικής εορτής. Πολλοί αναγνώστες με μηνύματα ή με τα τηλεφωνήματά τους σχολιάζουν τις μισθολογικές «συγκλίσεις» μεταξύ των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο συγκριτικά με τις αποδοχές των κομματικών συμβούλων ή των μετακλητών υπαλλήλων στα υπουργεία, οι οποίοι έχουν ένα πολύ πιο χαλαρό καθεστώς εργασίας.

Ηλεία: Πήρε αγκαλιά το παιδί της και... έκανε μόνη της παρέλαση στη βροχή!



Μια γυναίκα, μια μητέρα δύο παιδιών, ξάφνιασε τους πάντες το πρωί στην οδό Μανωλοπούλου. Την ώρα που μικροί και μεγάλοι προσπαθούσαν να προστατευτούν από τη βροχή και το χαλάζι, εκείνη πήρε την 4,5 ετών κόρη της και μια ελληνική σημαία στα χέρια και ξεκίνησε να... κάνει παρέλαση μέσα στην καταιγίδα!

Ποια είναι η πρώτη χώρα που αναγνώρισε την ανεξαρτησία της Ελλάδας; (θα εκπλαγείτε όσοι δεν το γνωρίζετε!)

Στα χρόνια της Επανάστασης του 21 παράλληλα με τους αγώνες για την απελευθέρωση από τον τουρκικό ζυγό, Έλληνες λόγιοι έδιναν την δική τους μάχη για να ενισχύσουν το φιλελληνικό κίνημα. Με όπλο την πέννα τους βομβάρδιζαν με φλογερές επιστολές όσα πρόσωπα είχαν επιρροή στην διεθνή σκηνή και ζητούσαν επίσημη αναγνώριση για την κρατική οντότητα της Ελλάδας.

Οι πολιτικές εφημερίδες 26/3/2016


                                     
                   Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.