Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Καιρός:για Πέμπτη 31-3-2016



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, νέα μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και περιορισμένη κατά τόπους ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...Θα 'θελα να 'χα - Γιάννης Πουλόπουλος


Ελληνική ταινία:Νύχτες Κωμωδίας


Στα 300 καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως το ΑΠΘ


683206-aristoteleio.jpg

Για άλλη μια χρονιά το ΑΠΘ ενίσχυσε την παρουσία του στις διεθνείς κατατάξεις. 
Σύμφωνα με τη διεθνή κατάταξη της QS World University Rankings για το 2016, το ΑΠΘ ανήλθε στα 300 καλύτερα πανεπιστήμια της παγκόσμιας κατάταξης (μεταξύ των 4.226 Πανεπιστημίων του κόσμου που εξετάζει η QS)

Έχετε ΟΦΕΙΛΕΣ στη ΔΕΗ; Δείτε το νέο πρόγραμμα και όλες τις προϋποθέσεις!

Έχετε ΟΦΕΙΛΕΣ στη ΔΕΗ; Δείτε το νέο πρόγραμμα και όλες τις προϋποθέσεις!
Εγκρίθηκε σήμερα από το ΔΣ της ΔΕΗ και τίθεται σε εφαρμογή από την 1η Απριλίου το νέο πρόγραμμα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την επιχείρηση, που προβλέπει για μεταβατικό διάστημα 4 μηνών τη δυνατότητα ρύθμισης του χρέους χωρίς προκαταβολή σε 36 δόσεις.

Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της νέας ρύθμισης όπως έχει γίνει ήδη γνωστό είναι τα εξής:

Επεισόδια στην Ειδομένη – Πετροπόλεμος και ένταση στη σιδηροδρομική γραμμή

1
Άνδρες των ΜΑΤ προσπάθησαν να ανοίξουν τη σιδηροδρομική γραμμή την οποία είχαν κλείσει οι διαμαρτυρόμενοι πρόσφυγες με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση…
Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ξηλώσουν και τα αντίσκηνα με αποτέλεσμα οι πρόσφυγες να αντιδράσουν και να ακολουθήσει επεισόδιο μεταξύ αστυνομικών και μεταναστών.

Να, γιατί δεν πρέπει να κάθεστε σταυροπόδι

Το σταυροπόδι είναι μια από τις πιο συνηθισμένες θέσεις, όταν καθόμαστε. Μάλιστα, πολλές φορές γίνεται σχεδόν αυτόματα. Αυτή η στάση σώματος είναι κομψή και συνήθως συνδέεται με την έκφραση της θηλυκότητας. 
Έχουμε συνηθίσει να σταυρώνουμε τα πόδια μας χωρίς να το σκεφτόμαστε, αλλά λίγοι έχουν σκεφτεί,ότι μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για την υγεία και το σώμα μας.

ΑΚΡΙΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΑ - ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ
Τσουχτερό εισιτήριο θα πληρώνουν οι επισκέπτες μουσείων και αρχαιολογικών χώρων από την ερχόμενη...
Παρασκευή, 1η Απριλίου. Η έναρξη εφαρμογής της νέας τιμολογιακής πολιτικής του ΥΠΠΟΑ δεν συμπίπτει, ωστόσο, με το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας των μουσείων αλλά ούτε και με την πολυσυζητημένη εφαρμογή του e-ticketing, όπως είχε εξαγγελθεί.

Κακός κάνει ο πρύτανης και δεν αμολάει τις διμοιρίες μέσα στην σχολή να αρχίσουν να ισιώνουν πλάτες με τα γκλοπ! Έκαναν hot spot το Πολυτεχνείο

Προς αλλυλεγγυους και λοιπους ψευτοανθρωπιστες μπρουκληδες!Λοιπον για να δειτε ποσο ψευτες εισαστε και πατε να το παιξεται πονοψυχοι,ενω στην πραγματικοτητα εισαστε βοδια με διπλωμα!!Οταν ενδιαφερεσαι για καποιον και θες να το βοηθησεις,δεν τον πετας σε ενα κτηριο του δημοσιου και τον αφηνεις στην μοιρα του.

Ισχύς τους η τρομοκρατία του λαού..

     Το ότι δεν πάμε καλά είναι γνωστό σε όλους.

     Ήδη έχουν βαφτιστεί ''πλούσιοι'' όσοι έχουν εισόδημα από 18.000 ευρώ τον χρόνο, και ετοιμάζονται να τους φορολογήσουν ως πραγματικούς πλούσιους.
     Ήδη επίσημα ορίζουν την κατώτερη σύνταξη στα 384 ευρώ.
     Ήδη το Αιγαίο είναιγκρίζο.
     Ήδη ο κάθε Μαλακούρας δηλώνει πως δεν τον ενοχλεί η ονομασία ''Μακεδονία''  για τα γειτονικά Σκόπια.
     Και βεβαίως το
κοινοβουλευτικό παγώνι-εκπρόσωπος των ΑΝΘΕΛξεκαθάρισε πως (όσο υπάρχουν καρέκλες) δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο θέμα διατάραξης

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ: «Χαράτσι» για όσους «σερφάρουν» στο ίντερνετ!


internet-foroi-600x300

Ασταμάτητη έμπνευση για το είδος και το ύψος των φόρων δείχνουν να έχουν στο υπουργείο Οικονομικών, όπου τρέχουν για να κλείσουν τον λογαριασμό για τα μέτρα 5,5 δισ. ευρώ που συμφωνήθηκαν με τους δανειστές για να κλείσει η αξιολόγηση. Τα σενάρια είναι πολλά και σύμφωνα με πληροφορίες ένα εξ αυτών είναι για επιβολή χαρατσιού στις συνδέσεις του ίντερνετ!

ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΣΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΤΙ "ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ;" - ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΕ... ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΣΗΨΗ!
Τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας κρούει με σημερινή του ανακοίνωση ο...
Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, επισημαίνοντας... ότι χρειάζεται οργανωμένη και άμεση παρέμβαση για τη σωτηρία του ΕΣΥ.

Τα ιδιωτικά κανάλια εκπέμπουν σε HD

Από χθες, τα ελληνικά ιδιωτικά κανάλια εκπέμπουν με εικόνα υψηλής ευκρίνειας! Για να τα λαμβάνετε, χρειάζεται 
να κάνετε νέα σάρωση στους τηλεοπτικούς δέκτες σας.
Οι πιο σύγχρονες τηλεοράσεις ήδη τα λαμβάνουν αυτόματα και θα τα βρείτε στο τέλος των καναλιών που έχετε αποθηκευμένα, οπότε μπορείτε στη συνέχεια να τα κατατάξετε στη σειρά που επιθυμείτε στο τηλεχειριστήριό σας. 

http://thessbomb.blogspot.gr/

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!!!


ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ…
Καταργούνται οι μαθητικές παρελάσεις από τον Οκτώβριο. Την απόφαση αυτή πήρε ο υπουργός Παιδείας κ. Νίκος Φίλης θεωρώντας τις μαθητικές παρελάσεις αναχρονιστικές και κατάλειπο του μεταξικού καθεστώτος. Ετσι στις 28 Οκτωβρίου δεν θα υπάρχουν μαθητικές παρελάσεις παρά μόνο σε τοπικό επίπεδο. Επίσης ο υπουργός Παιδείας φαίνεται να επιμένει στην προαιρετική παρακολούθηση του μαθήματος των Θρησκευτικών.

Οι πολιτικές εφημερίδες 30/3/2016

                                 
                              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.