Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Καιρός:για Παρασκευή 1-4-2016




Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι και μετά και περιορισμένη κατά τόπους ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...ΣΕ ΘΕΛΩ- ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ


Ελληνική ταινία:Έξοδος Κινδύνου


ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ......ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ !!!! Δύο χρυσά και δύο αργυρά μετάλλια.!!!



Διάκριση για την ομάδα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας 
στον διαγωνισμό Seemous 2016

H ομάδα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας στον διαγωνισμό Seemous 2016 διέπρεψε για άλλη μια φορά κατακτώντας δύο χρυσά 
και δύο αργυρά μετάλλια.

ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ;


ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ;

Γνωρίζαμε μέχρι τώρα ότι όταν ένα παιδί μεταναστών γεννηθεί για παράδειγμα …στην Γερμανίααποκτά την Γερμανική υπηκοότητα..!Εδώ εμείς, σύμφωνα με το εθνοκτόνο σχέδιο του κ. Παπανδρέου θα δώσουμε την Ελληνική ιθαγένεια…!

Ακόμα και γιατρός από ΜΚΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ με την καταγγελία της για τους δήθεν…”κατατρεγμένους πρόσφυγες”: “Αχαριστία, Επιθετικότητα, Αμορφωσιά, έχουν παγώσει την ψυχή μου”

Έλια Ζερβού. Από φίλη γιατρό… ΜΚΟ στους πρόσφυγες.
“Η απογοήτευσή μου είναι τεράστια αν και συνεχίζω να τους βοηθώ και θα συνεχίσω να το κάνω για πολύ λίγο ακόμα…

Δίπλωμα οδήγησης δεν θα πάρετε σύντομα! Πάγωσαν οι εξετάσεις

Εδώ και ένα μήνα έχουν παγώσει οι εξετάσεις των υποψηφίων για την έκδοση νέων διπλωμάτων οδήγησης.

Αιτία των μεγάλων καθυστερήσεων είναι η συνεχιζόμενη αποχή των εξεταστών.

Όπως είπε στον Βήμα 99,5 ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής, Άρης Ζωγράφος, οι εξεταστές παραμένουν απλήρωτοι από τις αρχές του έτους.

ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! Στα «κοράκια» βέρες, λίρες και χρυσά δόντια – Τα πουλάνε όσο-όσο για να αγοράσουν φάρμακα – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ


ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! Στα «κοράκια» βέρες, λίρες και χρυσά δόντια – Τα πουλάνε όσο-όσο για να αγοράσουν φάρμακα – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Χρυσές δουλειές κάνουν στην κυριολεξία τα κοράκια των ενεχυροδανειστηρίων, που τις τελευταίες εβδομάδες «εφορμούν» στον καταυλισμό του Πειραιά και διαπραγματεύονται τα ελάχιστα τιμαλφή των προσφύγων χωρίς κανένα έλεος, αφού, σύμφωνα με τις καταγγελίες των μεταναστών δεν διστάζουν να ζητήσουν από τις βέρες έως τα χρυσά δόντια τους.

Το..........ανέκδοτο!


Αποτέλεσμα εικόνας για ανεκδοτα

- Κυρία μου, τι το θέλετε το αρσενικό; ρωτάει ο φαρμακοποιός.
- Να σκοτώσω τον άνδρα μου.
- Μα τι λέτε κυρία μου; Δεν μπορώ να ...
σας πουλήσω αρσενικό για να σκοτώσετε έναν άνθρωπο!

Οι βρυχηθμοί εναντίον της διαπλοκής και η «κάθαρση»


arkas

Αντιπερισπασμός: Σε λεηλατούν, 
Σου κλέβουν το πορτοφόλι και 
σου δείχνουν …σκάνδαλα
Οι θεατρικές παραστάσεις που παίζονται επί δεκαετίες, μονότονα και ακούραστα στην ελληνική πολιτική σκηνή είναι αυτές με κεντρικό θέμα τη διαπλοκή και την «κάθαρση».
Ο θεατρικός λόγος: Η σκανδαλολογία…

Απίστευτο κι όμως αληθινό:Ο λαός πεινάει και η κυβέρνηση δίνει 1.380.000 για τζαμί!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Την ώρα που η χώρα μας βιώνει μία από τις χειρότερες κρίσεις στην ιστορία της, η οποία έχει γιγαντωθεί από το μεταναστευτικό,


οι κυβερνώντες αποφάσισαν να προωθήσουν τις διαδικασίες αποκατάστασης του Φετιχιέ Τζαμί, το οποίο βρίσκεται στο Κέντρο της Αθήνας και πλησίον της Ρωμαϊκής Αγοράς.

ΕΙΔΟΜΕΝΗ: ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ


eidomenimat_753160666

Όποιος πιστεύει ότι όλοι αυτοί που είναι στην Ειδομένη και οι οποίοι έδωσαν τα πάντα, κινδύνεψαν να θαλασσοπνιγούν και έφτασαν περπατώντας στην Ειδομένη, θα πειστούν από οποιονδήποτε να επιστρέψουν πίσω ή να πάνε να διαμείνουν στα στρατόπεδα που στήνει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι τουλάχιστον πολιτικά αφελής.

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ...



Να κλείσει ο δρόμος για την δραστηριοποίηση επιχειρηματιών και φαρμακευτικών...
εταιρειών στα φαρμακεία και να ακυρωθούν ως αντισυνταγματικές και παράνομες οι  αποφάσεις  των υπουργών Οικονομικών και  Υγείας με τις οποίες απελευθερώνεται το επάγγελμα του φαρμακοποιού και μπορούν να  ανοίγουν πλέον φαρμακεία ιδιώτες πολίτες  κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης (μη φαρμακοποιοί), ζητάει από τοΣυμβούλιο της Επικρατείας ο Φαρμακευτικός  Σύλλογος Αττικής.

Δώρο Πάσχα: Πώς υπολογίζεται και ποιοι το δικαιούνται

Όλοι οι μισθωτοί που απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου δικαιούνται να λάβουν από τον εργοδότη τους «Δώρο Πάσχα». Για τον υπολογισμό του ποσού του Δώρου Πάσχα λαμβάνεται υπόψη ο τρόπος αμοιβής των μισθωτών, δηλαδή αν αμείβονται με ημερομίσθιο ή με μισθό. Η χρονική περίοδος που υπολογίζεται το Δώρο αρχίζει από την 1 Ιανουαρίου μέχρι 30 Απριλίου κάθε έτους.

Αίσχος!!!ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΑ ''ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ'' 1,8 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ 36 ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ...




Στο αρχείο αποφάσισε να θέσει την υπόθεση του κ. Γιώργου Σταθάκη με τα ξεχασμένα 1.800.000 ευρώ και τα αδήλωτα 36 ακίνητα ...
η Επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής, μόλις μία ημέρα μετά τη συζήτηση στην Ολομέλεια για υποθέσεις διαφθοράς και διαπλοκής.

Μια ανατριχιαστική ομιλία για την Ελλάδα που πρέπει πάση θυσία να δείτε!

Μια ανατριχιαστική ομιλία για την Ελλάδα που πρέπει πάση θυσία να δείτε!
O Paul Nuttal, του ακροδεξιού κόμματος UKIP της Βρετανίας μίλησε στην Ευρωκοινοβούλιο και θα λέγαμε ότι… έβαλε στη θέση τους αυτούς που ερμηνεύουν την έννοια της «δημοκρατίας» με όποιον τρόπο τους συμφέρει.
Ο ίδιος χαρακτηριστικά είπε προς τους Ευρωπαίους ότι «η κυριαρχία και η δημοκρατία στην Ελλάδα δεν είναι δικιά σας για να την πάρετε!»

Ας γονατίσουμε και ας παρακαλέσουμε με πόνο ν’ αναδείξει ο Θεός των πατέρων μας νέους άξιους ηγέτες.


ΦΩΤΟ (16)

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
¨κάλοι μου άνθρωποι¨ μας προσφωνούσε με χάρη ο αείμνηστος ηθοποιός Θανάσης Βέγγος που δεν έπαιζε θέατρα σκιών και
πολιτικών παρασκηνίων σαν αυτά που βιώνουμε τούτες τις ώρες που έπεσε το γεωπολιτικό ταβάνι της Ελλάδος στα πόδια μας

Οι πολιτικές εφημερίδες 31/3/2016

                            
                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.