Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Καιρός:για Πέμπτη 14-4-2016



Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες αραιές νεφώσεις που θα είναι περισσότερες στη Βόρεια Ελλάδα το πρωί και περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016.

Τραγούδια που χορέψαμε...Roberta


Ελληνική ταινία:Πως περνούν οι παντρεμένοι


ΕΣΒΗΣΕ ΧΤΕΣ ΑΘΟΡΥΒΑ 24ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΘΥΜΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΤΟ 2007


ΕΣΒΗΣΕ ΧΤΕΣ ΑΘΟΡΥΒΑ 24ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΘΥΜΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΤΟ 2007. Απο τότε, ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός. Ο Θεός να τον αναπαύσει…

Νηστεία: Γιατί Τετάρτη και Παρασκευή δεν τρώμε λάδι;


1

Η νηστεία είναι εντολή του Θεού. Η πρώτη και η πιο παλιά από όλες. Την έδωσε στούς πρωτοπλάστους μέσα στον παράδεισο,για να μπορέσουν να προφυλαχθούν οι πρωτόπλαστοι από επικίνδυνη και πρόωρη χρήση του δέντρου της γνώσεως . Έδωσε σε αυτούς εντολή ο Θεός να μην φάνε, να νηστέψουν δηλαδή, από αυτό το δέντρο, έως ότου με την άσκηση και την τελείωση που από αυτήν θα προέλθει, να γίνουν ώριμοι.

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας – Με το όνομα Μακεδονία αναφέρονται τα Σκόπια σε βιβλίο της Γ” Λυκείου

1
Στο βιβλίο της Γ” Λυκείου το οποίο διδάσκεται τη φετινή χρονιά στους μαθητές στα Ελληνικά σχολεία, το κράτος των Σκοπίων αναφέρεται ως… Μακεδονία.

ΕΚΤΑΚΤΗ ανακοίνωση στην Κρήτη! «Μη βγείτε από το ΣΠΙΤΙ τις επόμενες ημέρες ΧΩΡΙΣ λόγο»!


1

Ολόκληρη η Κρήτη θα «υποφέρει» από το φαινόμενο που θα «χτυπήσει» το νησί από το πρωί της Πέμπτης 14 Απριλίου έως και την Κυριακή 17 Απριλίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης, η αφρικανική σκόνη φτάνει και πάλι στη χώρα και ειδικότερα στην Κρήτη με αποτέλεσμα τις ημέρες αυτές να αναμένονται υπερβάσεις των αιωρούμενων σωματιδίων (PM10).

Αποσύρθηκε η διάταξη που "βγάζει λάδι" τον Γ. Σταθάκη για κακοδιαχείριση στο Παν/μιο Κρήτης

Αποσύρθηκε η διάταξη που \"βγάζει λάδι\" τον Γ. Σταθάκη για κακοδιαχείριση στο Παν/μιο Κρήτης
Σε πάσης φύσεως «πλυντήριο» εξελίσσεται η Βουλή υπό την παρούσα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς μέσω αυτής επιχειρείται η πλήρης αθώωση του Υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη, για την κακοδιαχείριση των κονδυλίων του Πανεπιστημίου Κρήτης κατά την περίοδο 1996-2004, οκτώ χρόνια πριν την εκλογή του ως βουλευτής.

Καλή λευτεριά!

http://pitsirikos.net/wp-content/uploads/2016/04/vouli.jpgΣε λίγες ημέρες συμπληρώνονται έξι χρόνια από εκείνο το πρωινό στο Καστελόριζο, όπου ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ανακοίνωσε την προσφυγή της Ελλάδας στο μηχανισμό στήριξης. Θυμάμαι πολύ καλά εκείνες τις ημέρες, όπως θυμάμαι και τα όσα συνέβησαν στα χρόνια που ακολούθησαν, αλλά τώρα θέλω να γράψω για το σήμερα και το παρακάτω• για το από εδώ και πέρα.

ΕΕΤ: Ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα χαρτονομίσματα των 500 ευρώ


ΕΕΤ: Ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα χαρτομίσματα των 500 ευρώ

Απαντήσεις για τα χαρτονομίσματα των 500 ευρώ δίνει η Ενωση Ελληνικών Τραπεζών, διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχει απόφαση από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για την απόσυρσή τους.

Σε ποια άλλη χώρα του κόσμου συμβαίνουν άραγε;




  • Αν η κατάσταση δεν ήταν τόσο δραματική, θα ήταν τόσο γελοία που θα προκαλούσε γέλια για εκμετάλλευση.. Δηλαδή για γελωτοθεραπεία, για γελωτοτουρισμό, για κωμικές παραστάσεις τύπου χοντρός – λιγνός, Αμποτ κα Κοστέλο, Λουί ντε Φινές κλπ.
  • Για παράδειγμα, που ακούστηκε και που έχετε ξαναδεί, ο...πρωθυπουργός να υπογράφει συμφωνία με εταιρία,

Μετά το Πάσχα οι νέοι διοικητές στα νοσοκομεία Αθήνας και Θεσσαλονίκης


  • Μετά το Πάσχα θα τοποθετηθούν στις θέσεις τους, οι διοικητές στα νοσοκομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο διορισμός των διοικητών των πανεπιστημιακών και περιφερειακών νοσοκομείων της χώρας.

Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά: Κίνδυνος επανεμφάνισης της ελονοσίας..

  • Για κίνδυνο επανεμφάνισης της ελονοσίας στη χώρα μας, αν οι αρμόδιες αρχές δεν προχωρήσουν άμεσα σε συστηματική εφαρμογή προγραμμάτων απεντόμωσης στους χώρους όπου διαμένουν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά.

Γιατί έρχεται στην Ελλάδα ο Πούτιν;



  • Σύσσωμη η πολιτική και θρησκευτική ηγεσία της Ρωσίας αναμένεται να καταφθάσουν στα τέλη Μαϊου στο Άγιο Όρος για τους εορτασμούς των 1.000 χρόνων παρουσίας των ρώσων μοναχών στον Άθω
  • Το Άγιο Όρος η νέα κόντρα Κύριλλου - Βαρθολομαίου και η παρουσία Τσίπρα

Οι πολιτικές εφημερίδες 13/4/2016

                                  
                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.