Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Καιρός: για Τρίτη 19-4-2016




Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με παροδικές νεφώσεις, ιδιαίτερα υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη 19 Απριλίου 2016.

Τραγούδια που χορέψαμε...TIEMPO MANCANTE ~ Antidotum Tarantulae


Ελληνική ταινία:Ο Τρελός τα 'χει 400


Ο Δωδεκάλογος της Επιτυχίας



1. Kάθησε μόνος, ηρέμησε, σκέψου. Ξεκαθάρισε και αποκρυστάλλωσε τη σκέψη σου.
2. Σταμάτα να ζεις στο παρελθόν και προσπάθησε ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ τα όνειρα που είναι απραγματοποίητα.
3. Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και οραματίσου τους ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ στόχους σου, κι ας είναι μακροχρόνιοι.

ΣΟΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: Επιδρομή στην Ελλάδα του ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΙΟΥ! Μπορεί να καταστρέψει όλα σας τα αρχεία! Χτύπησε και εμάς! ΠΡΟΣΟΧΗ

Εδώ και λίγες ώρες, ακόμα ένας, επικίνδυνος ιός έχει χτυπήσει χιλιάδες χρήστες
του δημοφιλούς ιστότοπους και εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς.

Ο ιός αυτός πηγαίνει από χρήστη σε χρήστη με μορφή μηνύματος που εμφανίζει τον χρήστη που το δέχεται ότι έχει συμπεριληφθεί σε ομαδικό tag σε βίντεο. Ο αποστολέας του μηνύματος είναι κάποιος από τους φίλους του που έχει «μολυνθεί» από τον επικίνδυνο ιό!

ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΝΕ : ΟΙ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ (ΜΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ) ΚΑΘΑΙΡΟΥΝΤΑΙ! ΕΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ??? (βίντεο)


ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΝΕ : ΟΙ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ (ΜΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ)  ΚΑΘΑΙΡΟΥΝΤΑΙ! ΕΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ??? (βίντεο)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Πέραν της «όμορφης» τηλεοπτικής παράστασης της Λέσβου προς κατανάλωση του φιλοθεάμονος κοινού, τελέστηκε και συμπροσευχή με την συμμετοχή του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου, του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Πάπα.

Μετά την Λέσβο κανένα ποδάρι Παπόφιλου μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ κατά την παράδοση της στους Έλληνες.

O ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
¨Ο Κύριος, όταν θα πρέπει , θα παρουσιάσει τους Μάρκους τους Ευγενικούς και τους Γρηγορίους Παλαμάδες, διά να συγκεντρώσουν όλα τα κατασκανδαλισμένα αδέλφια μας, διά να ομολογήσουν την Ορθόδοξον Πίστιν, να στερεώσουν την Παράδοσιν και να δώσουν χαράν μεγάλην εις την Μητέρα μας¨. ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης.

Το βιβλίο που εξαφάνισαν από τα ελληνικά σχολεία …ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΦΕΡΕ ΕΚΤΕΝΩΣ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ


sxoliki-aithousa


ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ1980 ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΦΕΡΕ ΕΚΤΕΝΩΣ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ

Δυστυχώς λίγοι είναι οι τυχεροί που κατάφεραν να διδαχθούν το βιβλίο ιστορίας της Α Λυκείου του Λευτέρη Σταυριανού,

Σαλονικιά το “χρυσό κορίτσι” της NASA, που σαρώνει όλα τα βραβεία!

post-feature-imageΗ Ελένη Αντωνιάδου έφυγε από την Ελλάδα το 2009, αφού αποφοίτησε με πτυχίο BSc στην Επιστήμη Υπολογιστών και Βιοϊατρικής Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Όλες οι συντάξεις θα υπολογιστούν από την αρχή!

Ριζικές αλλαγές έρχονται στις συντάξεις δημοσίων υπαλλήλων και στρατιωτικών με την ασφαλιστική μεταρρύθμιση που προωθείται στη Βουλή. Το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων, δηλαδή τακτικοί και μετακλητοί υπάλληλοι του Δημοσίου, της Βουλής, των ΝΠΔΔ, των ΟΤΑ α' και β' βαθμίδας, ιερείς, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων,Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος, θα υπάγονται από την ψήφιση του νόμου στον Ενιαίο Φορέα Κύριας Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), μαζί με όλους τους ασφαλισμένους του ιδιωτικού τομέα αναφέρει το δημοσίευμα του Έθνους της Κυριακής.

Ρομποτικό γεράκι στην υπηρεσία αεροδρομίου (φωτο & βίντεο)

Τα πουλιά αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους για τα αεροσκάφη και ένα ευρωπαϊκό αεροδρόμιο βρήκε τη λύση: ένα ρομποτικό γεράκι!

Το «Robird» θα σκίζει τον ουρανό πάνω από το αεροδρόμιο Weeze του Ντίσελντορφ, στη Γερμανία και θα βοηθά στην αποφυγή των ατυχών «συναντήσεων» αεροσκαφών με πουλιά στην απογείωση και την προσγείωση.

SOS από ΚΕΕΛΠΝΟ: Υγειονομική βόμβα η Ειδομένη

Για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών λόγω των άθλιων συνθηκών υγιεινής στον καταυλισμό της Ειδομένης προειδοποιεί το ΚΕΕΛΠΝΟ καθώς με τις 10.000 πρόσφυγες που έχουν συγκεντρωθεί εκεί οι ελλιπείς συνθήκες υγιεινής καθιστούν την κατάσταση εξαιρετικά επικίνδυνη. 

Πόσα και ποια προϊόντα θα ακριβύνουν με την αύξηση ΦΠΑ στο 24%

Κύμα ανατιμήσεων και ακρίβειας θα «σαρώσει» και πάλι βασικά και καθημερινά προϊόντα, με την αύξηση του ΦΠΑ στο 24%, η οποία τέθηκε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές.
Τη στιγμή που τα στοιχεία της Eurostat αποτυπώνουν μια δραματική κοινωνική εικόνα, τον ένα στους πέντε Έλληνες πολίτες να ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, αντιμετωπίζοντας τις οδυνηρές συνέπειες των μνημονιακών πολιτικών, σχεδιάζονται νέες επιβαρύνσεις γιατί τα δημοσιονομικά νούμερα δεν βγαίνουν.

Τέσσερα χρόνια γυμνάσιο και δύο λύκειο προτείνει το υπουργείο Παιδείας

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία, Αντώνης Λιάκος, υποστηρίζει ότι έτσι η εκπαίδευση θα γίνει περισσότερο ερευνητική και θα χορηγούνται αξιόπιστοι τίτλοι σπουδών

Τέσσερα χρόνια Γυμνάσιο και δύο Λύκειο πρότεινε ο Αντώνης Λιάκος, πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία. Με αυτό το σύστημα θεωρεί ότι θα εξασφαλιστεί ένας κορμός εκπαίδευσης στο Γυμνάσιο και το Λύκειο θα γίνει περισσότερο ερευνητικό με δυνατότητα επιλογής ομάδων μαθημάτων. 

Οι πολιτικές εφημερίδες 18/4/2016

                                     
                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.