Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Καιρός: για Τετάρτη 27-4-2016



Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βορειοδυτικά κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε τη Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου 2016.

Τραγούδια που χορέψαμε...Viola Valentino - Comprami - ITmYOUsic


Ελληνική ταινία:Ο Γαμπρός Μου Ο Δικηγόρος


ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ - Πως θα καταλάβεις αν το παιδί σου κάνει χρήση ναρκωτικών;

Πολλές φορές κάποια παιδιά κάνουν χρήση ουσιών και οι γονείς μπορεί να μην το καταλάβουν!

Η ψυχολόγος Αλεξάνδρα Καππάτου σας ενημερώνει ποια είναι τα συμπτώματα ενός παιδιού που κάνει ναρκωτικών…

Η μουσική μας ενέργεια

http://blog.glacialenergy.com/wp-content/uploads/2013/01/Soundwave.jpgΗ μουσική είναι μία από τις κωδικοποιημένες γλώσσες που ο άνθρωπος έχει δημιουργήσει για να εκφραστεί, για να επικοινωνήσει αλλά και για να διασκεδάσει. Θα έλεγα πως η μουσική είναι μια εξαιρετική εφεύρεση του ανθρώπινου νου και του ανθρώπινου πνεύματος. Ο καθένας έχει τη μουσική μέσα του και μέσω αυτής εκφράζει διάφορες ανάγκες του. Ο καθένας μας είναι μοναδικός και για αυτό δεν ακούμε όλοι όλα τα είδη μουσικής αλλά αυτά που μας αρέσουν και μας εκφράζουν καλύτερα.

ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 300 - ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhSWm_AGrI5QKfrApHf221BBConWqlQ75SQFMWVQ8NKETC62L-pvrhI82wTg4IeBPuDJpo142iRUVCDXUuYg_CevRSVed-PJIq_Zvf_3I6jads_Yu_bpoptiibIHwrjsJwSMVk5MhRE1sRY/s640/vouligemato.jpgΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ( ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ), ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ,ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΔΡΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΑΜΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ «ΤΡΑΒΕΣΤΙ» ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΔΩ.

Νότης Μαριάς στην εφημερίδα Ανεξαρτησία: όταν πετάξουμε τους τοκογλύφους δανειστές έξω, θα ανασάνουμε.


http://notismarias.gr/wp-content/uploads/2014/09/notis-frontpage.jpg

Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε σε συνέντευξη που έδωσε στις 16/4/2016 στην εφημερίδα Ανεξαρτησία και στη δημοσιογράφο Γεωργία Σκιτζή ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς.

Στρατιά 80 αστυνομικών… φυλάει τον Φλαμπουράρη


flabouraris


ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΝΩ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ    Στρατιές αστυνομικών για την φύλαξη πολιτικών προσώπων που ανήκουν στην αριστερή κυβέρνηση και όχι μόνο, και ενώ τα αστυνομικά τμήματα ερημώνουν

Bάζουν χέρι και στα ταμειακά διαθέσιμα του ΕΟΠΥΥ


Bάζουν χέρι και στα ταμειακά διαθέσιμα του ΕΟΠΥΥ

Σε σαφάρι έχει επιδοθεί η κυβέρνηση προκειμένου να συγκεντρώσει τα χρήματα για να καλύψει τις ανάγκες του κράτους, θυμίζοντας έντονα ημέρες του 2015.
Ετσι, μετά το σάρωμα των ταμειακών διαθέσιμων στα νοσοκομεία και στον ΟΑΕΔ, τώρα η κυβέρνηση ζητά χρήματα και από τον ΕΟΠΥΥ, παρότι ο οργανισμός χρωστάει δισεκατομμύρια.

Ο απόλυτος εφιάλτης των σκοπιανών… ¨να ζοριστούν τυχόν οι Έλληνες και ¨να ανοίξουν¨ τον διάδρομο των Δυτικών Βαλκανίων για τους πρόσφυγες¨

ΦΩΤΟ-3-940x450
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Μας μεταφέρθηκαν από σκοπιανό τουρίστα σε πρακτορείο λεωφορείων .
-Αυτό φοβόμαστε…
να ζοριστούν τυχόν οι Έλληνες και ¨να ανοίξουν¨ τον διάδρομο των Δυτικών Βαλκανίων από εμάς για τους πρόσφυγες.

Προσλήψεις σε δήμους, υπουργεία και περιφέρειες -Ποιες είναι οι ειδικότητες

Σε δήμους, υπουργεία και περιφέρειες σε όλη τη χώρα θα γίνουν προσλήψεις προσωπικού για μόνιμο προσωπικό, αλλά και με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Συγκεκριμένα 17 Δήμους ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας για. Η προκήρυξη αφορά 6.918 ανέργους. Οι ειδικότητες είναι:

Ξεκινούν τα καραβάκια του Θερμαϊκού -Δείτε ποια διαδρομή θα ακολουθούν

Η θαλάσσια επικοινωνία μεταξύ της Θεσσαλονίκης και του Δήμου Θερμαϊκού είναι πάλι γεγονός.

Τρία καραβάκια βγαίνουν από Μάιο στο Θερμαϊκό, για να μεταφέρουν κόσμο από και προς την Καλαμαριά.

Συγκεκριμένα η διαδρομή από τον Μάιο έως τον Ιούνιο θα είναι, λιμάνι, Λευκός Πύργος και Νέοι Επιβάτες. Από την 1η Ιουλίου και έως το τέλος Αυγούστου τα καραβάκια θα κάνουν τη διαδρομή, λιμάνι, Λευκός Πύργος, μαρίνα Αρετσούς στο αεροδρόμιο, Νέοι Επιβάτες και Αγία Τριάδα.

Οι πολιτικές εφημερίδες 26/4/2016

                           

           Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.