Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Καιρός:για Κυριακή 22-5-2016



Την Κυριακή, 22 Μαΐου 2016 αναμένεται να εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες μέσα στο βράδυ και τις πρώτες πρωινές ώρες σε όλη τη χώρα πλην της δυτικής Ελλάδας. Τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν και θα σταματήσουν σταδιακά μέσα στην ημέρα από τα δυτικά προς τα ανατολικά με εξαίρεση την Κρήτη και την Πελοπόννησο όπου θα συνεχίσουν έως το βράδυ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.ΑΝΕΡΓΕ ΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ?

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.ΑΝΕΡΓΕ ΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ?
Εσύ νεοέλληνα ραγιά που είσαι άνεργος και δεν μπορείς να πας στον γιατρό, έχεις τέτοιο βιβλιάριο?? Ο αλλοδαπός λαθρομετανάστης έχει, παρόλο που δεν έχει πληρώσει ούτε μια δραχμή εισφορά...
Εσύ όμως που έμεινες άνεργος μετά από 30 χρόνια εργασίας δεν έχεις...
Μερίμνησε το κράτος για σένα??
''Δεύτερη φορά αριστερά'' η 6η φορά ΠΑΣΟΚ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δείτε το σημείο στο δάχτυλο που μειώνει την πίεση και εξαφανίζει κάθε είδους πόνο



Κάθε φορά που δεν αισθάνεστε καλά, πιέστε αυτό το σημείο και κρατήστε το για τουλάχιστον ένα λεπτό. Επίσης, μειώνει αμέσως την υψηλή αρτηριακή πίεση, ανασυγκροτεί τον εγκέφαλο και σταματά τη ζάλη.
Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται στην στρατιωτική ιατρική όπου η θεραπεία των παθήσεων είναι διαφορετική. Όλα γίνονται πολύ γρήγορα: ο πόνος σταματά γρήγορα, η ανάκαμψη είναι γρήγορη και οι άνθρωποι πρέπει πολύ γρήγορα να είναι και πάλι στα πόδια τους.

Μόλις δείτε αυτό, δεν θα ξανακόψετε το καρπούζι με άλλον τρόπο! (ΒΙΝΤΕΟ)


1


Το καρπούζι είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο καλοκαιρινό φρούτο. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο σαν τη γλυκιά, ζουμερή γεύση του καρπουζιού που μας δροσίζει μέσα στη ζέστη και πραγματικά “φέρνει μαζί του το καλοκαίρι”!

Έτσι θα είναι όλα τα πακέτα τσιγάρων στην Ελλάδα. Οι 42 φωτογραφίες που σοκαρουν για καλό σκοπό

http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/epixeiriseis/article4066635.ece/BINARY/w660/tsigara+7.jpgΑπό 20 Μαΐου υποχρεωτικά το 65% των πακέτων τσιγάρων που θα κυκλοφορεί στην Ελλάδα θα καλύπτεται από αποτρεπτικά για το κάπνισμα μηνύματα και φωτογραφίες. (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σε εφαρμογή τίθεται από τις 20 Μαΐου - και στις τελευταίες χώρες της Ευρώπης που δεν την είχαν εφαρμόσει – η οδηγία σχετικά με το εικαστικό και τις λεκτικές προειδοποιήσεις που πρέπει να έχουν τα πακέτα τσιγάρων που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Μουσουλμάνα παιδαγωγός: Ευρώπη σημαίνει πλέον Ισλάμ - Ξεχάστε ό,τι ξέρατε


http://www.prisonplanet.gr/images/LIAKO/lamza.jpg

Μερικοί δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι σημαίνει εισβολή του Ισλάμ στην Ευρώπη και μάλλον θα ξυπνήσουν απότομα, αλλά τότε θα είναι αργά.

Η μουσουλμάνα παιδαγωγός, Lamya (Λάμια) Kador, μιλώντας στην γερμανική τηλεόραση, δήλωσε χωρίς ίχνος ντροπής πως Γερμανία σημαίνει μετανάστες με ισλαμική εμφάνιση και κουλτούρα.

Η Γενοκτονία των Ποντίων σε χάρτη: Τα χωριά του Πόντου, μεταξύ αυτών χωριά που κάηκαν και χάθηκαν

Γενοκτονία των Ποντίων. 353.000 Έλληνες του Πόντου εκτιμάται ότι έχασαν τη ζωή τους με τον πλέον απάνθρωπο τρόπο κατά τη διάρκεια των διωγμών που στόχο είχαν τους χριστιανικούς πληθυσμούς της Μ. Ασίας. Εκατοντάδες χωριά, που για αιώνες κατοικούνταν από Έλληνες Πόντιους και άλλους Μικρασιάτες, κάηκαν ολοσχερώς, ερήμωσαν, καταστράφηκαν.

Το Σύνταγμα έχει καταλυθεί… Το άρθρο 120 όμως δε μπορούν να το καταλύσουν. Μας υποχρεώνει να αντισταθούμε και πρέπει να το κάνουμε τώρα

Greek President Karolos Papoulias received Alexis Tsipras, leader of Greece's far-left Syriza party, at the Presidential palace, in Athens, on Nov. 3, 2014 / ????????? ??? ??????? ???????? ?? ??? ????? ??????, ??? ????????? ??????, ???? 3 ?????????, 2014
Όχι… Δε τιμωρούν την ιδιοκτησία… Παραδίδουν τη χώρα στην κατοχή ΠΡΟΣΤΥΧΑ και ΥΠΟΥΛΑ χωρίς να πέσει ούτε μια τουφεκιά…
Όχι… Δε τιμωρούν την ιδιοκτησία. Ποινικοποιούν τη δυστυχία και την ανέχεια που οι ίδιοι δημιουργούν. Δολοφονούν την Ελληνική κοινωνία. Η κατάργηση του ΕΚΑΣ δε συνιστά τιμωρία της ιδιοκτησίας. Είναι έγκλημα κατά…

"Πρώτη φορά" πραγματικό ξεπούλημα της χώρας ...για παραμονή στην εξουσία.

Συριζα: "Ναι σε όλα"...

  • Μεταξύ...όλων των άλλων, στην προς ιδιωτικοποίηση δημόσια περιουσία για τα επόμενα 99 χρόνια, υπάγονται ακόμη και τα πιθανά δημόσια κέρδη από την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων-αν υπάρχουν και αν τύχουν εκμετάλλευσης!

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ 2016


Αποτέλεσμα εικόνας για φαρμακεια

Ανακοίνωση εξετάσεων για την άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού εξέδωσε η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Σας πληροφορούμε ότι οι εξετάσεις των φαρμακοποιών για την άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού, περιόδου ΙΟΥΛΙΟΥ 2016, θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Εργαστήριο Φαρμακοτεχνίας και Ελέγχου Φαρμάκων στο 2ο όροφο του κτιρίου Βιολογίας Φαρμακευτικής στο Α.Π.Θ ως εξής:

Τι πρέπει να κάνουν οι 18άρηδες με τις φορολογικές δηλώσεις

Υποχρεωμένοι να υποβάλουν ξεχωριστές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος είναι φέτος όλοι οι νέοι και οι νέες που ενηλικιώθηκαν (έκλεισαν τα 18 έτη ηλικίας) εντός του 2015, εφόσον έχουν να δηλώσουν οποιουδήποτε ύψους πραγματικό ή τεκμαρτό εισόδημα.

Ειδικότερα οι 18 άρηδες/άρες που επιβάλλεται να καταθεσουν φορολογικη δήλωση πρέπει:

Αναβιώνουν από σήμερα τα ''Αναστενάρια'' στον Λαγκαδά

Ξεκινά το Σάββατο 21 Μαΐου το έθιμο της πυροβασίας, τα Αναστενάρια Λαγκαδά, προς τιμήν των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. (Σάββατο 21, Κυριακή 22 και Δευτέρα 23 Μαϊου από τις 18.30 μμ)
Σύμφωνα με την παράδοση, όταν κάποτε ξέσπασε φωτιά στην εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο χωριό Κωστί της Θράκης, οι κάτοικοι αψηφώντας τον κίνδυνο μπήκαν στο ναό για να σώσουν τις ιερές εικόνες, με την βοήθεια των οποίων βγήκαν ανέπαφοι από τις φλόγες. Οι Αναστενάρηδες τιμούν αυτό το θαύμα κάθε χρονο, περπατώντας οι ίδιοι πάνω στη φωτιά.

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες

Δημοσιεύθηκε σήμερα η προκήρυξη του διαγωνισμού για την αδειοδότηση των ιδιωτικών καναλιών, όπως ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Στη σχετική δήλωσή του, αναφέρει:
«Μετά από διεξοδική διαβούλευση, τόσο στο στάδιο της κατάρτισης του νόμου, όσο και σε αυτό της σύνταξης της προκήρυξης και παρά τις προβλέψεις –και την επιθυμία- ορισμένων για το αντίθετο, ο διαγωνισμός είναι γεγονός.

Οι πολιτικές εφημερίδες 21/5/2016

          

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Ποιοι είναι ο Άγιος Κωνσταντίνος και η Αγία Ελένη που γιορτάζουν σήμερα

Ποιοι είναι ο Άγιος Κωνσταντίνος και η Αγία Ελένη που γιορτάζουν σήμερα - Κεντρική Εικόνα
Η γιορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης είναι μια από τις σημαντικότερες μέσα στη χρονιά. Γιατί όμως ένας αυτοκράτορας και η μητέρα του αγιοποιήθηκαν και γιορτάζουν;
Ο Μέγας Κωνσταντίνος
Πρόκειται για τον Ρωμαίο Αυτοκράτορα, επί των ημερών του οποίου κατοχυρώθηκε η ανεξιθρησκεία και προωθήθηκε η χριστιανική πίστη η οποία μέχρι τότε ήταν υπό διωγμό. Την εποχή που ο πατέρας του Κωνστάντιος υπηρετούσε στα Ανάκτορα, ο Κωνσταντίνος βρισκόταν στην αυλή του αυτοκράτορα Διοκλητιανού στη Νικομήδεια, κατέχοντας το αξίωμα του Χιλίαρχου.