Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Καιρός:για Τρίτη 24-5-2016




Νεφώσεις κυρίως στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, με λίγες βροχές τοπικού χαρακτήρα τις πρωινές ώρες στη Δυτική Στερεά, στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο και την Ήπειρο, περιμένουμε την Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ & ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ! ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ-«ΒΟΜΒΑ»!

http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2016/03/02/675122/snapshot/F6BD37AEDCCA764B3EB69188C1656EC8.jpg

Την έγγραφη παραίτησή του από την Αγία και Μεγάλη Ιερά Σύνοδο απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση του Μητροπολίτη Πειραιά:

Ελληνική Μαύρη Σταφίδα & πως Καθαρίζει το Συκώτι σε Μόλις 2 Μέρες

http://proionta-tis-fisis.com/wp-content/uploads/2016/05/elliniki-mavri-stafida-kai-pos-katharizei-to-sykoti-se-molis-2-meres.jpg
Πώς να καθαρίσετε το συκώτι σας με σταφίδες και νερό σε μόνο 2 ημέρες

Το ήπαρ είναι γνωστό ως το πιο ισχυρό αποτοξινωτικό μέσο και ένα από τα πιο σημαντικά όργανα του σώματός μας. Αυτό είναι που έχει την ευθύνη για τη δημιουργία των πρωτεϊνών, καθαρίζει το αίμα και αφαιρεί τις τοξίνες

Και, επιπλέον, μπορεί να επισκευαστεί πλήρως σε περίπτωση που κοπεί.

Library4you: Όλες οι βιβλιοθήκες της Αττικής σε ένα site!

http://www.enallaktikos.gr/img54580_859fbaa912c7dc16ebe421b50b6d7b23_650_432.jpg

Το library4you δημιουργήθηκε από μια ομάδα φοιτητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με αφορμή την εργασία ενός προπτυχιακού μαθήματος και με σκοπό αρχικά την οργανωμένη παρουσίαση όλων των βιβλιοθηκών του Λεκανοπεδίου Aττικής σε ένα site.

Ταμείο Διαχείρισης Δημόσιας Περιουσίας: Υποθηκεύσαμε φυσικό αέριο και πετρέλαιο;


Ταμείο Διαχείρισης Δημόσιας Περιουσίας: Υποθηκεύσαμε φυσικό αέριο και πετρέλαιο;

Το περασμένο καλοκαίρι λίγες ώρες πριν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βάλει υπογραφή σ΄ ένα ακόμη μνημόνιο,ακούστηκε για πρώτη φορά το “ταμείο διαχείρισης δημόσιας περιουσίας”.Το…αποθεματικό του 50 δις!!! Ο τότε ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος από τη πρώτη στιγμή που ακούστηκε αυτό το τρομερό νούμερο είχε πει σε συνομιλία που είχαμε ότι “στόχος είναι οι υδρογονάνθρακες”.

Η ντροπή ντροπή δεν έχει: ο Λιάπης λάμβανε ΕΚΑΣ! (φωτο)


Η ντροπή ντροπή δεν έχει: ο Λιάπης λάμβανε ΕΚΑΣ! (φωτο)

Νέες αποκαλύψεις έρχονται να αποδομήσουν ακόμα περισσότερο τον Μιχάλη Λιάπη. Ο πρώην υπουργός της ΝΔ λάμβανε το 2008 Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΑΣ), ενώ ήταν υπουργός Πολιτισμού, τουλάχιστον όπως φαίνεται στη φορολογική του δήλωση.
Ο ίδιος, στη φορολογική του δήλωση για το οικονομικό έτος 2009, αναφέρει ότι εισέπραξε «καθαρό ποσό επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης (ΕΚΑΣ)» 6.434,49 ευρώ, σύμφωνα με το OpinionPost.gr.

Πάνω από 54000 πρόσφυγες και μετανάστες στη χώρα..



  • Σύμφωνα με την τελευταία συνοπτική κατάσταση του Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης, 54.172 πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται σήμερα στην ελληνική επικράτεια ενώ καταγράφηκαν και 110 νέες αφίξεις στη Λέσβο και τη Χίο.

Από 1η Ιουνίου η επιβολή φόρου σε internet και μπύρα.

  • Αλλαγές επί τω χείρω για τον φόρο στην μπύρα και το internet έφερε αργά το βράδυ του Σαββάτου ο υπουργός Οικονομικών αναπροσαρμόζοντας τις ημερομηνίες έναρξης επιβολής τους.
Σύμφωνα με τις αλλαγές:
-Ο φόρος 5 ευρώ (από 2,6 ευρώ που ισχύει) ανά...βαθμό PLATO κατά όγκο και εκατόλιτρο μπύρας θα ισχύει άμεσα, από 1η Ιουνίου 2016 και όχι από 1η Ιανουαρίου του 2018.

Στη Βουλή τα ν/σ για πλαστικό χρήμα, αδήλωτα εισοδήματα, λαθρεμπόριο καπνού – καυσίμων


Στη Βουλή τα ν/σ για πλαστικό χρήμα, αδήλωτα εισοδήματα, λαθρεμπόριο καπνού – καυσίμων





Έρχονται τις αμέσως επόμενες εβδομάδες στη Βουλή τα νομοσχέδια για την επέκταση της χρήσης του πλαστικού χρήματος, την αυτοκαταγγελία μη δηλωμένων εισοδημάτων, καθώς και της καταπολέμησης του λαθρεμπορίουκαπνού και καυσίμων.

«Κυκλώνουν» οι Ομογενείς τα Σκόπια – Στη μάχη και Έλληνες βουλευτές των ΗΠΑ

«Κυκλώνουν» οι Ομογενείς τα Σκόπια – Στη μάχη και Έλληνες βουλευτές των ΗΠΑ


Ο Ελληνισμός συσπειρώνεται γύρω από το εγχείρημα της Παμμακεδονικής ΗΠΑγια άρση της προσωρινής αναγνώρισης των Σκοπίων από τις ΗΠΑ ως «Μακεδονία».

Ο Πάπας ξαναχτύπησε: Όσοι αρνούνται την Πανθρησκεία είναι εκτός Χριστού

pf
Εξ ιδίων τα αλλότρια έκρινε για μία ακόμη φορά ο εγκάθετος της Νέας Τάξης, Πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος έχει στρατολογηθεί, προκειμένου να οδηγήσει τους χριστιανούς στην παγκόσμια αίρεση της Πανθρησκείας.
Πρόσφατα είχε χαρακτηρίσει όσους δεν δέχονται την υποταγή του Χριστιανισμού στην σιδηρά πυγμή της παγκόσμιας δικτατορίας που έπεται, «μουμιοποιημένους» και «ζιζάνια», καθώς ενοχλούν σε αυτή την κατεύθυνση.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θρηνούν γοερά ...και ψηφίζουν τα μέτρα.

 http://greece-salonika.blogspot.com/

Το τελευταίο καταφύγιο των αδυνάμων, είναι η επίκληση της συναισθηματικής τους κατάστασης. Όμως τι άλλο μπορεί να προκαλέσει αυτό, εκτός από οίκτο και αηδία για τον ξεπεσμό της ανθρώπινης ύπαρξης;

300 χιλιάδες υποθέσεις αδίκαστες λόγω της αποχής των δικηγόρων.




  • Περίπου 300.000 υποθέσεις παραμένουν αδίκαστες λόγω της πολύμηνης αποχής των δικηγόρων από τα δικαστήρια.

Χιλιάδες υποθέσεις για ποινικά αδικήματα, διατροφές και επιμέλειες παιδιών, μισθώσεις...ακινήτων, λύση συμβάσεων από εμπορικές ή άλλες συναλλαγές, εκκρεμοδικούν από την αρχή του έτους,

Οι πολιτικές εφημερίδες 23/5/2016

          

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.