Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Καιρός:για Σάββατο 28-5-2016



Καλό και ζεστό καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας περιμένουμε το Σάββατο 28 Μαΐου 2016, αλλά σταδιακά στα ορεινά ηπειρωτικά και στη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Κατά τις θερμές ώρες της ημέρας βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Θράκη (κυρίως στο νομό Έβρου) καθώς και σε ορεινά τμήματα της Ηπείρου, της Δυτικής Θεσσαλίας, της Δυτικής Στερεάς και πιθανόν πρόσκαιρα στα ορεινά της Βόρειας Πελοποννήσου. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ,Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΙΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

                                                     
Πολλές φορές θα έχετε αναρωτηθεί για τον λόγο υπάρξεως κάποιων μυστικών κοινωνιών(secret societies) [ή μυστικών εταιρειών]. Ασφαλώς και έχετε ακούσει για την περιβόητη «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ», για τους «Ιλλουμινάτι» (=πεφωτισμένοι) και πολύ περισσότερο θα έχετε ακούσει για τους Ελευθεροτέκτονες ή τους Μασόνους.

Τα φάρμακα που θα διατίθενται εκτός φαρμακείων



Τα σκευάσματα που θα περιλαμβάνονται στα Γενικής Διάθεσης Φάρμακα (ΓΕΔΙΦΑ), τα οποία αποτελούν υποκατηγορία των Μη Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων (ΜΗΣΥΦΑ) «αποκάλυψε» η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, μέσα από την ανακοίνωση-απάντηση προς τη ΝΕ Ρεθύμνου του ΠΑΣΟΚ.

Δεν πουλάμε… χαρίζουμε.

Είναι λάθος και ψέμα συνειδητό να διαδίδεται, ότι αυτή η δοσίλογη κυβέρνηση Εφιαλτών και
επίορκων, υπέγραψε μια συμφωνία ντροπής για 99 χρόνια προκειμένου να μη φαίνεται ο στρογγυλός αριθμός 100 ή πολύ περισσότερο να πλασάρεται όλο αυτό ως «συμφέρουσα εθνικά λύση»… Η αλήθεια είναι πως υπέγραψαν να παραδώσουν τη χώρα για 99 χρόνια, διότι αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος για να...

Η νύχτα στη λίμνη των Ιωαννίνων μέσα από ένα εκθαμβωτικό βίντεο.


Η λίμνη Παμβώτιδα, γνωστή και ως λίμνη των Ιωαννίνων, βρίσκεται σε υψόμετρο 483 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας. Έχει μήκος 7,9 περίπου χιλιόμετρα, πλάτος 1,5 ως 5,4 χιλιόμετρα, μέσο βάθος 4 – 5 μέτρα, μέγιστο βάθος 11 μέτρα και επιφάνεια 19,4 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Η υποτίμηση της οικογένειας και της πολυτεκνίας κοστίζει!



Είναι γνωστό ότι ο υπολογισμός των συντάξεων πρέπει να γίνεται με βάση την αποδοτικότητα (δηλαδή των οικονομικών εισφορών του κατά την διάρκεια του εργάσιμου βίου του)..
. Και αυτό εν πολλοίς γίνεται. Αλλά εκτός από αυτό θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν και η συμβολή του κάθε ασφαλισμένου στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας. Δηλαδή να λαμβάνεται υπόψιν πόσους απογόνους άφησε ο ασφαλισμένος, οι οποίοι και θα είναι οι μελλοντικά ενεργοί και φορολογούμενοι πολίτες της κοινωνίας.

Εκρηξη στο twitter για την τουρκοκρατία της Βαγενά -«Σκλαβιά ψήφισες κ. Αννα;» [εικόνες]


Εκρηξη στο twitter για την τουρκοκρατία της Βαγενά -«Σκλαβιά ψήφισες κ. Αννα;» [εικόνες]

Παραήταν βαρειά για τα social media η δήλωση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αννας Βαγενά για την …τουρκοκρατία και τα 99 χρόνια υπερταμείο ιδιωτικοποιήσεων. Οι χρήστες ξέσπασαν με το #tourkokratia_syriza.

Δείτε γιατί έρχεται ο θάνατος για εκατοντάδες χιλιάδες λιόδεντρα ...

http://www.enallaktikos.gr/img55760_e2a2b972ac2a91f272e35e8b0d07b15c_240x180c.jpg

Απόφαση για καταστροφή εκατοντάδων χιλιάδων ελαιόδεντρων στην Απουλία της Νότιας Ιταλίας έλαβε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ως μέτρο για την αποτροπή της εξάπλωσης του χωροκατακτητικού βακτηρίου Xylella fastidiosa.
Το φονικό για τους ελαιώνες βακτήριο, εμφανίστηκε στην Ιταλία πριν από τρία χρόνια και μέχρι σήμερα έχει καταστρέψει σχεδόν δύο εκατομμύρια στρέμματα ελαιόδεντρων στην περιοχή της Απουλίας.

"Συμπληρωματικό" ή "συμπληρωμένο" το πρόσθετο μνημόνιο, ο λαός θα το πληρώσει!

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΔΕΝ ΧΡΥΣΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ EUROGROUP

Με απορία και αγανάκτηση παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις ανακοινώσεις της Κομισιόν σχετικά με τις αποφάσεις που έλαβαν οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης κατά τη χθεσινή, μαραθώνια συνεδρίαση του Eurogroup.

ΗΤΑΝ Ή ΟΧΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΕΧΝΗΤΗ;

http://amazonios.net/wp-content/uploads/2015/07/krisi-texniti.jpg

Γράφει ο Πέτρος Χασάπης


Νομίζετε ότι έχουμε κρίση;

Λάθος. Ποιος το λέει αυτό;

Τώρα αρχίζουν οι μεγάλες μπίζνες.

Τώρα αρχίζει η μεγάλη μπίζνα του χρέους

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ «ΠΡΟΒΕΣ» ΑΠΟΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ (Βίντεο)


ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ «ΠΡΟΒΕΣ» ΑΠΟΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ (Βίντεο)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σε τουρκική επίδειξη απόβασης αμφίβιων τουρκικών δυνάμεων στα ελληνικά νησιά εξελίχτηκε η άσκηση Efes 2016, παρουσία και βρετανικών δυνάμεων.

Με αποδείξεις από κάρτα το αφορολόγητο από 1/6



  • Σε εφαρμογή τίθεται από την 1η Ιουλίου το μέτρο για χτίσιμο του αφορολόγητου ορίου με τις αποδείξεις μέσω καρτών.
  • Μισθωτοί, συνταξιούχοι και αγρότες, δηλαδή, πρέπει να συλλέγουν αποδείξεις για το «χτίσιμο» του αφορολόγητου ορίου. Διαφορετικά θα χάνουν το αφορολόγητο όριο.

Βρέθηκε ο τάφος του Αριστοτέλη

http://news247.gr/eidiseis/live-blog/article4080305.ece/BINARY/w660/tafosekso.jpg
 
Ο τάφος του μεγαλύτερου φιλοσόφου της αρχαιότητας, του Αριστοτέλη (384- 322 π. Χ.), βρίσκεται στα Στάγειρα, στην σημερινή Ολυμπιάδα Χαλκιδικής. Η επίσημη παρουσίαση (Pics+Vid)

Εννέα υπουργούς φέρνει ο Πούτιν στην Αθήνα – Πού θα πάει



Συνοδευόμενος από εννέα υπουργούς φθάνει στις 3.30 το απόγευμα της Παρασκευής ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Στο αεροδρόμιο θα τον υποδεχτεί ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος.
Εν συνεχεία θα κατευθυνθεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα έχει συνομιλίες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Οι συνομιλίες των δύο προέδρων θα διαρκέσουν περίπου μισή ώρα.

Οι πολιτικές εφημερίδες 27/5/2016

            

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.