Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Καιρός: για Τετάρτη 1-6-2016



Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα δυτικά και κεντρικά ηπειρωτικά και τις θερμές ώρες της ημέρας τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας περιμένουμε την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016.

Γιατί να στείλω το παιδί μου σε παιδικό σταθμό;


Γιατί να στείλω το παιδί μου σε παιδικό σταθμό;


Σε λίγες μέρες ξεκινούν οι εγγραφές για τους δημόσιους παιδικούς σταθμούς όλης της χώρας, στους περισσότερους από τους οποίους μπορούν να εγγραφούν παιδάκια ηλικίας 2,5 ετών και άνω.

Πολλές εργαζόμενες μανούλες που έως τώρα άφηναν τα μικρά τους στη φροντίδα της γιαγιάς, αναρωτιούνται αν πρέπει να τα γράψουν στον παιδικό σταθμό ή αν είναι καλύτερα να συνεχίσουν να μένουν με τη γιαγιά. Ο βασικός τους φόβος είναι ότι πηγαίνοντας στον παιδικό σταθμό θα αρρωσταίνουν συχνά.

Ποια είναι η άγνωστη εταιρεία που έφτιαξε το αεροπλάνο που πιθανότατα ...θα αλλάξει τα πάντα



  • Μία μικρή εταιρεία από το Denver του Colorado των ΗΠΑ έφτιαξε το πρώτο ηλεκτρικό αεροπλάνο της με κόστος πτήσης ...το ένα δολάριο την ώρα! Το Sun Flyer, δημιούργημα του.. πιλότου George και της εταιρείας του Aero Electric Aircraft Corp. (AEAC), θα μπορεί να πετά μόνο με ηλεκτρική ενέργεια, θα έχει αυτονομία τριών ωρών και σκοπός είναι για την ώρα να γίνει το τέλειο εκπαιδευτικό αεροπλάνο.

Μπαράκ Ομπάμα, ένας ωραίος τύπος! «Διαλύει» κάθε πρωτόκολλο σε 16 εκπληκτικές φωτογραφίες

1Με την δεύτερη θητεία του να πλησιάζει στο τέλος της, ο Μπαράκ Ομπάμα έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα του στο Οβάλ Γραφείο. Μία σειρά φωτογραφιών του επίσημου φωτογράφου του Λευκού Οίκου, Pete Souza, αναδεικνύουν την χαλαρή πλευρά του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ.

Άσχημα νέα! Τέλος ο 13ος και 14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα



Δεν έχουν τέλος τα μέτρα και οι ανατροπές. Εκτός από τα μέτρα για την επόμενη δόση, το συμπληρωματικό μνημόνιο θα περιλαμβάνει και ένα «πινακάκι» με τα επόμενα προαπαιτούμενα που αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας η κυβέρνηση στη δεύτερη αξιολόγηση.

Το Καλύτερο Καψώνι του Πούτιν Προς την Άθεη Κυβέρνηση….


unnamed (1)

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΨΩΝΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΘΕΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΡΕΧΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ …. !

ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ


b61fdb5c0a28ce4ad9c63626f96ec786_L

Του Πέτρου Χασάπη
Πάντα υποστήριζα ότι, αν θέλουμε να πατάξουμε πλήρως τη φοροδιαφυγή και να υπάρξει χαμηλή και απόλυτα δίκαιη φορολόγηση, θα έπρεπε να καταργηθεί η φυσική κυκλοφορία του χρήματος (έστω και πιλοτικά για 1-2 έτη) και όλες οι συναλλαγές, από το πρώτο ευρώ να γίνονται ψηφιακά.

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΕΜΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ;;;

http://katohika.gr/wp-content/uploads/2016/05/%CE%95%CE%9C%CE%A5-670x400.png

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΙΓΙΝΑΣ, ΠΟΡΟΥ, ΜΕΘΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ… ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..

Έτοιμο να δοθεί σε χρήση το μεγαλύτερο τούνελ του κόσμου μετά από ...69 χρόνια εργασιών!



  • Το τελικό φως δόθηκε στην χρήση του μακρύτερου σιδηροδρομικού τούνελ του κόσμου, το οποίο ανοίγει την επόμενη εβδομάδα, μετά από σχεδόν 70 χρόνια κατασκευής. 
  • Δείτε σχετικό βίντεο παρακάτω.

«Λουκέτο» σε συσσίτια, κοινωνικά παντοπωλεία και φαρμακεία όπου καταφεύγουν 118.000 άποροι!


Βαρύτατο πλήγμα θα δεχθούν από την 1η Ιουλίου 118.000 άποροι και ανασφάλιστοι πολίτες σε όλη τη χώρα, από τους οποίους 4.500 στη Θεσσαλονίκη, καθώς στις 30 Ιουνίου λήγει και η τελευταία παράταση της λειτουργίας των δομών που στήθηκαν, για να αντιμετωπίσουν τη φτώχεια και λειτουργούν στους κόλπους των δήμων. 

Η πραγματική ταχύτητα της σύνδεσής σας στο ίντερνετ με ένα κλικ

Πολλοί χρήστες αναρωτιούνται πόση ταχύτητα έχει η σύνδεσή τους στο ίντερνετ. Σέρνεται κάθε φορά που θέλετε να κατεβάσετε μία εφαρμογή ή πάτε... σφαίρα;

Η ταχύτητα που έχετε είναι αυτή που πληρώνετε ή διαφορετική;

Η αλήθεια είναι ότι η ταχύτητα σύνδεσης internet εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η απόσταση του σπιτιού σας από το κέντρο του ΟΤΕ. Μεγάλη σημασία έχει και τα μηχανήματα που χρησιμοποιεί ο τηλεπικοινωνιακός πάροχος, η ποιότητα της γραμμής (ο χαλκός) κ.λπ.

Νέος διοικητής στο νοσοκομείο "Παπανικολάου" της Θεσσαλονίκης



Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης, το υπουργείο Υγείας προχώρησε στην επιλογή επιπλέον 14 διοικητών και αναπληρωτών διοικητών σε νοσοκομεία της χώρας, μεταξύ των οποίων και στο νοσοκομείο "Παπανικολάου" της Θεσσαλονίκης. 
Ειδικότερα, αναλαμβάνουν διοικητές και αναπληρωτές διοικητές οι:

Οριστικά 30 Ιουνίου η προθεσμία για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων, αλλιώς... πρόστιμο



Το Υπουργείο Οικονομικών, υπενθυμίζει στους φορολογούμενους, ότι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων για το έτος 2015, είναι η Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016.
Ανεξάρτητα από την ημερομηνία υποβολής, η προθεσμία πληρωμής της πρώτης δόσης του φόρου (αν το εκκαθαριστικό είναι χρεωστικό) είναι η 29η Ιουλίου 2016.

Διαβάστε προσεκτικά, πως τελειώνει ο Εθνικός μας Ύμνος

ΕΛΛΑΔΑ
Για προσέξτε πολύ καλά, τί λέει στο τέλος ο Ύμνος μας…
Δυστυχώς ΔΕΝ μας εδίδαξαν, σε κανένα σχολείο, ποτέ μα ποτέ, ΟΛΟ τον Εθνικό μας Ύμνο!
Προφανέστατα Σ Κ Ο Π Ι Μ Ω Σ !
Διαβάστε προσεκτικά, πως τελειώνει ο Εθνικός μας Ύμνος, του μεγάλου μας ποιητού Διονυσίου Σολωμού και θα καταλάβετε, γιατί ΔΕΝ έχουμε σηκώσει κεφάλι, από τότε που απελευθερωθήκαμε έως σήμερα…

Οι πολιτικές εφημερίδες 31/5/2016

         

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.