Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Καιρός:για Τρίτη 5-7-2016



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικά και βαθμιαία τις θερμές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά και ενισχυμένους βοριάδες στο Αιγαίο περιμένουμε την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016.

Η ζωή ενός παιδιού με το μπαμπά, μέσα από 13 χιουμοριστικά σκίτσα (Εικόνες)

Το 8ο, το έχουμε ζήσει όλοι
Τη στιγμή, που ένας άντρας παίρνει στην αγκαλιά του το παιδί του, η ζωή του γεμίζει με ευτυχία και μεγάλη ευθύνη.

Τα παρακάτω σκιτσάκια αναπαριστούν μερικές χαρακτηριστικές καταστάσεις που βιώνουν οι νέοι μπαμπάδες και ίσως σας θυμίσουν κάτι αντίστοιχο από τη δική σας ζωή…

Δείτε παρακάτω

Παρελθόν οι έλεγχοι της ΑΕΠΙ στα καταστήματα

Παρελθόν οι έλεγχοι της ΑΕΠΙ στα καταστήματαΑντισυνταγματική κρίθηκε η όλη προσπάθεια επιβολής
προστίμων και κυρώσεων σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος από τον ιδιωτικό φορέα
Απαντήσεις στα ερωτήματα σχετικά με «αναφορές της εταιρείας Α.Ε.Π.Ι. Α.Ε. που αποστέλλονται στους δήμους της χώρας, με τις οποίες ‘διαπιστώνονται’ από υπαλλήλους,

Ρεκόρ εξαγωγών ελληνικών κρασιών στην Αυστραλία


709988-krasi.jpg

Οι εξαγωγές ελληνικών κρασιών στην Αυστραλία διπλασιάστηκαν την τελευταία εξαετία και ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Αυτό δήλωσε στο Νέο Κόσμο, ο κ. Βάιος Ωραιόπουλος, εμπορικός ακόλουθος του Ελληνικού Προξενείου Σίδνεϊ με την ευκαιρία της παρουσίασης ελληνικών κρασιών που έκανε στην Αυστραλία

Λίγα τα "ψωμιά" τους!!! Υφυπουργός Εργασίας σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)




Στην Κοζάνη βρέθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος για να παραστεί στην πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και να παραχωρήσει ομιλία.
Φαίνεται όμως ότι οι κάτοικοι της πόλης δεν τίμησαν και ιδιαίτερα τον Υφυπουργό αφού στην αίθουσα το πολύ να παρευρέθηκαν 10 άτομα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η ομιλία να απευθύνεται κυρίως στις άδειες… καρέκλες!

Δεν είμεθα «Ρώσο-λάγνοι», αλλά Ορθόδοξοι Έλληνες Χριστιανοί!!!


Δεν είμεθα «Ρώσο-λάγνοι», αλλά Ορθόδοξοι Έλληνες Χριστιανοί!!!

Στο πεδίο της κοινής πίστης και της ορθόδοξης ομολογίας, στεκόμαστε δίπλα στον ομόθρησκο και αδελφό ρωσικό λαό. Επίσης επιδιώκουμε την Ελλήνο-Ρωσική φιλία , διότι, θεωρούμε ότι το κοινό ομόθρησκο πνεύμα, μπορεί να μας οδηγήσει στην δημιουργία ενός «ορθόδοξου τόξου» συνεργασίας και αλληλεγγύης.

Μόνο Έλληνες θα προσλάβει η Fraport στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια


Μόνο Έλληνες θα προσλάβει η Fraport στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια

Αποκλειστικά Έλληνες θα προσλάβει για τη λειτουργία των 14 περιφερειακών αεροδρομίων η Fraport, ενώ μόνο μερικοί μετρημένοι στα δάχτυλα θα έρθουν από τη Γερμανία, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport-Greece Αλεχάντερ Τσίνελ που τη Δευτέρα αναλαμβάνει τα καθήκοντα της αναδιοργάνωσης.

Οι Τούρκοι προκαλούν: Κάλεσμα για μουσουλμανική προσευχή μέσα στη Αγία Σοφία


Οι Τούρκοι προκαλούν: Κάλεσμα για μουσουλμανική προσευχή μέσα στη Αγία Σοφία

Την έντονη αντίδραση του Υπουργείου Εξωτερικών προκάλεσε το κάλεσμα που έγινε σήμερα Σάββατο από την Τουρκία στους μουσουλμάνους για προσευχή μέσα από το χώρο του παγκοσμίου μνημείου της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη.
Οι νέες τουρκικές προκλήσεις που προφανώς έχουν στόχο να αλλάξουν τον χαρακτήρα της Αγίας Σοφίας ως μνημείου παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς έχουν ξεκινήσει εδώ και τουλάχιστον τέσσερις μήνες.

Κατάντια ...Για κάθε 100 ευρώ μισθού ως και 57 ευρώ φόροι-εισφορές! Tι δεν καταλαβαίνεις;;;

Αυξημένοι φόροι και εισφορές στοχοποιούν τους μισθούς με αποτέλεσμα στο τέλος του μηνός, στις τσέπες των δικαιούχων να καταλήγει ένα "ίχνος" των απολαβών που δικαιούνται. Όπως αναφέρει η "Καθημερινή της Κυριακής", χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό των 100 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, για κάθε 100 ευρώ που θα πληρώνει ο εργοδότης από το 2016 στον εργαζόμενο του, στην τσέπη του θα καταλήγουν από 42,5 ευρώ ως 67 ευρώ, ανάλογα με το ύψος του μισθού.

ΔΙΠΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ; Ποια είναι τα σενάρια που είναι στο τραπέζι


ΔΙΠΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ; Ποια είναι τα σενάρια που είναι στο τραπέζι

Τα σενάρια που πυροδοτεί η εσπευσμένη παρουσίαση του εκλογικού νόμου και η δρομολόγηση της ψήφισης του τις επόμενες μέρες, παρ” ότι ο αρχικός σχεδιασμός του Μαξίμου μιλούσε για Αύγουστο, είναι πολλά και προβλέπουν μεταξύ άλλων ακόμα και πρόκληση επαναληπτικών εκλογών σε λίγους μήνες αν αποδειχθεί ότι το μνημονιακό πρόγραμμα δεν βγαίνει, οι κοινωνικές αντιδράσεις γίνουν θυελλώδεις και οι απαιτήσεις των δανειστών εφιαλτικές.

ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ; ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Ή ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;

sexually-abused-male_r4pp
Το καθεστώς, όπως όλοι έχουμε αντιληφθεί, θέλει να προχωρήσει στη γνωστή και προβλεπόμενη από το ίδιο το Σύνταγμα αναθεώρησή του.
Δείτε λοιπόν μια προς μία τις διαφορές μεταξύ τους.
ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ
1) Αυτή είναι εσωτερική αποκλειστική αρμοδιότητα του πολιτικού προσωπικού και όχι του λαού.

Πότε θα καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ;

Πότε θά καταργηθῆ ὁ ΕΝΦΙΑ;
Άκου κει ερώτηση… Πότε λέει θα καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ;

Όταν εξουθενωθείτε πλέον να τους πληρώνετε ενοίκιο για να διατηρείτε την περιουσία σας, και τα σπίτια σας περιέλθουν στα χέρια τους. Τότε θα σας πούν πως το μέτρο είναι υφεσιακό για την Οικονομία και καταργείται.

Ελληνικά νησιά: Από πού πήραν το όνομά τους;


http://static.in2life.gr/media/pics/pics680/575961-onomata_nhsion600_220439_001A96.jpg

Τι σημαίνει «σκύρος»; Ποια ήταν η Κέρκυρα; Και γιατί το όνομα της Αλοννήσου είναι λάθος; «Ταξιδεύουμε» στις ενδιαφέρουσες ονομασίες των ελληνικών νησιών και αναζητάμε τις ρίζες και τις ετυμολογίες τους.

Πανελλήνιες 2016: Εβδομάδα «φωτιά» για τους υποψήφιους – Τι πρέπει να κάνουν


709991-panellinies.jpg

Σημαντικές ημερομηνίες για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016, περιλαμβάνει η εβδομάδα που ξεκινά αύριοΔευτέρα 4 Ιουλίου – Έως την Τρίτη οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων – Έως την Παρασκευή «κλείνουν» τα Μηχανογραφικά – Τι «δείχνουν» οι προβλέψεις για τις βάσεις 2016

Οι πολιτικές εφημερίδες 4/7/2016

          

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.