Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Καιρός: για Δευτέρα 11-7-2016



Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στην ηπειρωτική χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις που τοπικά τις θερμές ώρες της ημέρας θα είναι πυκνότερες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στη νησιωτική χώρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας.

Πώς να κρύψετε αντικείμενα αξίας όταν πηγαίνετε στην παραλία


Πώς να κρύψετε αντικείμενα αξίας όταν πηγαίνετε στην παραλία

Τώρα που η ζέστη ολοένα και αυξάνεται η παραλία αποτελεί τη μοναδική όαση δροσιάς. Πολλοί από εσάς, και ιδιαίτερα τον Αύγουστο, κατασκηνώνετε κυριολεκτικά στη θάλασσα από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Τι γίνεται, όμως, όταν θέλετε να κολυμπήσετε όλοι μαζί και έχετε το νου σας στα πράγματα; Η προστασία των πολύτιμων αντικειμένων μας, είναι το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην παραλία όταν θέλουμε να ξαπλώσουμε ή να κολυμπήσουμε.

Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα αν πίνετε νερό με άδειο στομάχι μόλις ξυπνάτε

http://www.iatropedia.gr/wp-content/uploads/2015/10/asdtjtukit-666x399.jpg
Γνωρίζετε ήδη ότι το να πίνετε 7-8 ποτήρια νερό την ημέρα είναι πραγματικά σημαντικό για την υγεία σας.
Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι πίνοντας ένα ποτήρι νερό με άδειο στομάχι αμέσως μετά το ξύπνημα έχει και σημαντικά θεραπευτικά οφέλη.
Όσο κοιμάστε το σώμα σας αφυδατώνεται, επειδή χρειάζεται υγρά για να λειτουργήσει και η μόνη πηγή του εκείνες τις ώρες είναι τα υγρά που ήδη έχει.

Γνωρίστε τη θρεπτική αξία της ντομάτας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEisT2TfPuX-Tkk3USaOHx7bBu1lBezvwIc4SjUhgs3cLaYaQAhkr2FIpTKBNchFH2JhZHTn3OaqEdRvfjcZ-ooHddYdnWdTgS5L0jagSdnARAgHCbrUdpOoptofxZ-tu-DOolHf8tFQyclv/s1600/ntomata-ti-systatika-mas-prosferei.jpg

Η ντομάτα είναι χαρακτηριστικό και αγαπημένο λαχανικό της Μεσογειακής κουζίνας, το οποίο καταναλώνουμε σχεδόν καθημερινά, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, που είναι και η εποχή της.
Παράλληλα, αποτελεί ένα τρόφιμο υψηλής διατροφικής αξίας, που προσφέρει πλήθος πολύτιμων κι ευεργετικών συστατικών.

Σε βιβλιοθήκες μετατρέπονται στη Θεσσαλονίκη οι στάσεις λεωφορείων!

Σε βιβλιοθήκες μετατρέπονται στη Θεσσαλονίκη οι στάσεις λεωφορείων!
Μία πρωτότυπη ιδέα που έγινε πράξη είχε ο Δήμος Πυλαίας- Χορτιάτη. Αποφάσισε να μετατρέψει τις πέτρινες στάσεις λεωφορείων σε μικρές βιβλιοθήκες!
Στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης έχει στηθεί η πρώτη βιβλιοθήκη- στάση με τη μορφή «δένδρου» φιλοξενώντας στα ράφια βιβλία και περιοδικά. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της στάσης, οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το βιβλίο που θέλουν και να το διαβάσουν καθώς περιμένουν το λεωφορείο ή να το δανειστούν και να το πάρουν μαζί τους  στη διαδρομή.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΚΑΙ ΟΡΓΗ: Έθαψαν ζωντανούς δεκάδες Ελληνοκύπριους για να μην χαλάσουν σφαίρες

kiprioi1Μαρτυρία που σοκάρει για την τύχη Ελληνοκυπρίων αιχμαλώτων αποκαλύπτει η τουρκοκυπριακή εφημερίδα Αφρίκα. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα οι Τούρκοι, έθαψαν ζωντανούς τους Ελληνοκύπριους κάπου στα Άδανα!
Η εφημερίδα σε ρεπορτάζ με τίτλο "Τους έθαψαν ζωντανούς" επικαλείται μαρτυρία πολίτη ο οποίος ισχυρίζεται ότι συμμετείχε στην φρικαλεότητα.

19 τζαμιά σε ολόκληρη την Ελλάδα που είχαν κλείσει το… 1821 και το 1912 ζήτησε η Τουρκία να ανοίξουν πάλι!

TzamiXL3
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ
Η Τουρκία πλέον συμπεριφέρεται στην Ελλάδα ως επικυρίαρχη χώρα και η αδυναμία που εκπέμπει η Αθήνα (εδώ και επτά χρόνια τουλάχιστον) προκαλεί την Αγκυρα σε αποθράσυνση: Πριν λίγες ημέρες παραδόθηκε στην ελληνική κυβέρνηση από την τουρκική λίστα με 19 τζαμιά ή σημεία που υπήρχαν τζαμιά επί οθωμανικής αυτοκρατορίας

ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΡΟΖΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ Η GOLDMAN SACHS



ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ. ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ GOLDMAN SACHS ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ

Η άλλη Ελλάδα – Στρατιωτικό τζάκετ που παράγει …ενέργεια και είναι made in Greece!

Ετοιμο να βγει στην αγορά είναι στρατιωτικό πανωφόρι ενισχυμένο με ελληνική πατέντα πάνελ φωτοβολταϊκών για να παρέχει ενεργειακή ανεξαρτησία σε στρατιώτες και στελέχη του στρατού! 

AYTEΣ είναι ανώτατες τιμές σε εμφιαλωμένο νερό, καφέ, ροφήματα και τοστ σε κυλικεία αεροδρόμια, πλοία, ΚΤΕΛ, σχολεία κ.ά.

Πόσο πρέπει να πωλούνται τα προϊόντα σε κυλικεία, αναψυκτήρια, μπαρ, καφέ μπαρ, εστιατόρια
Σύμφωνα με την απόφαση 70776/2016, για λόγους δημοσίου συμφέροντος, καθορίζονται ανώτατες τιμές πώλησης για τα συγκεκριμένα προϊόντα, τα οποία αναφέρονται στον... Πίνακα 1, καθώς και τα συγκεκριμένα σημεία πώλησης των προϊόντων αυτών (κυλικεία, αναψυκτήρια, μπαρ, καφέ μπαρ, εστιατόρια και άλλα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αυτόματους πωλητές κ.λπ.) που

ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: «Οι δανειστές θα φύγουν από την Ελλάδα μόνο όταν…» Το διαβάσαμε από το: ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: «Οι δανειστές θα φύγουν από την Ελλάδα μόνο όταν…» http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/07/blog-post_702.html#ixzz4Dv9JjUT0

http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2016/07/%CE%B9%CE%B5%CF%81%CF%89%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%822-600x278.jpg
Μια ιδιαίτερα οξυδερκής πρόβλεψη σχετικά με την εξοδο των… δανειστών απο την Ελλάδα, έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.
Ο Αρχιεπίσκοπος, αφού ξέσπασε για τις βλέψεις των πιστωτών μας τονίζοντας πως «Μας πνίγουν, μας οδηγούν σε ασφυξία μέχρι να επιτύχουν την πλήρη παράδοση», σημείωσε:

Τελικά όλα θα τα δούμε σε αυτή την χώρα!!! ΤΟ ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥ! Διαβάστε τι έκανε για να πιάσει μασέζ φοροφυγά σε παραλία της Ρόδου

kinezes-masaz
Μια κινέζα μασέζ που ξεκούραζε με το αζημίωτο δεκάδες λουόμενους στην παραλία της Τσαμπίκας στην ανατολική πλευρά της Ρόδου έτρεχε και δεν έφτανε όταν είδε κλιμάκιο ράμπο – εφοριακών να τη καταδιώκει.

Από ποιο αυτί ακούμε καλύτερα και γιατί

Μια έρευνα σχετικά με την ακοή των ανθρώπων και από ποιο αυτί επεξεργάζονται καλύτερα τις πληροφορίες αποφάσισε να κάνει μια ομάδα Ιταλών επιστημόνων.

Οι ερευνητές στήριξαν τα πορίσματά τους σε τρία πειράματα. Στο πρώτο, παρατήρησαν 286 θαμώνες κλαμπ, συζητώντας με δυνατή μουσική στο υπόβαθρο για να δουν σε ποιο αυτί μιλούσαν οι περισσότεροι θαμώνες στους υπόλοιπους. Στο δεύτερο πείραμα, οι ερευνητές προσέγγισαν 160 θαμώνες και μουρμούρισαν κάτι ακατάληπτο, περιμένοντας να δουν ποιο αυτί θα προτιμούσαν για να ακούσουν καλύτερα, το αριστερό ή το δεξί.

Μια χρήσιμη συμβουλή για όλους μας.



ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ !!!
Μια συμβουλή που απευθύνεται στον καθένα από μας αλλά δυστυχώς  ελάχιστοι είναι αυτοί που την ακολουθούν.


 Σκεφθείτε πόσο διαφορετική θα ήταν η κατάσταση στην πατρίδα μας  στις σχέσεις  κράτους –πολίτη αν την ακολουθούσαν όλοι οι ασκούντες εξουσία!!!

Οι πολιτικές εφημερίδες 10/7/2016

ν της Κυριακής 10/7/16

            

                      Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.