Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Καιρός: για Παρασκευή 15-7-2016



Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός σε ολόκληρη τη χώρα. Από το μεσημέρι όμως θα αρχίσουν να αναπτύσσονται νεφώσεις στη δυτική και βόρεια χώρα οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν. Από το απόγευμα και έπειτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς όμβροι ή καταιγίδες κυρίως στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και Πελοπόννησο και στα ορεινά της Μακεδονίας.

Μπορείτε να χακάρετε όποιο κινητό τηλέφωνο θέλετε

http://www.liakonews.gr/media/k2/items/cache/6612da61425d98755836902a8bde1bce_L.jpg

Οι χρήστες των τηλεφώνων μπορούν να κάνουν λίγα πράγματα για να προστατεύσουν τα προσωπικά τους δεδομένα από τις παρακολουθήσεις.

Ένας hacker χρειάζεται τον αριθμό του κινητού σας για να εντοπίσει τη θέση του χρήστη ή να υποκλέψει τις τηλεφωνικές του συνομιλίες.

Λιγότερα από 1000 ευρώ το μήνα ο μισθός του 90% των Ελλήνων.


 


  • Μετά την υλοποίηση των τελευταίων μέτρων σε ασφαλιστικό και φορολογικό, το 90% των φορολογουμένων θα εμφανίζει το 2018 στις δηλώσεις του καθαρό ατομικό εισόδημα αισθητά χαμηλότερο των 1.000 ευρώ τον μήνα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάταξη ανοίγει “παράθυρο” για προσλήψεις στους δήμους εκτός ΑΣΕΠ



Τη δυνατότητα προσλήψεων εκτός ΑΣΕΠ για τα Δίκτυα Δήμων και Περιφερειών δίνει με διάταξη τουπολυνομοσχεδίου το υπουργείο Εσωτερικών.  Όπως τονίζεται στην παρ. 3 του άρθρου 43* του πολυνομοσχεδίου «για την κάλυψη επειγουσών αναγκών είναι δυνατή η πρόσληψη τεχνικού και επιστημονικού προσωπικού στα Δίκτυα Δήμων και Περιφερειών της παρ. 1, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χωρίς την εφαρμογή στην περίπτωση αυτή των διατάξεων του ν. 2190/1994».

Οι αλλαγές σε τέλη κυκλοφορίας, ΕΝΦΙΑ και χρέη στην εφορία




Σειρά νομοθετικών αλλαγών για τέλη κυκλοφορίας, ΕΝΦΙΑ, ληξιπρόθεσμες οφειλές σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορίες, ακόμη και στο ειδικό καθεστώς ΦΠΑ των αγροτών, επιφέρουν ρυθμίσεις που συμπεριελήφθησαν στο φορολογικό νομοσχέδιο για το λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων που κατατέθηκε πριν από λίγο στη Βουλή.

Άμεσα διαθέσιμο Ποινικό Μητρώο ακόμα και σε... περιπολικά



Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και υπουργείου Δικαιοσύνης, για την απευθείας ηλεκτρονική σύνδεση του Ποινικού Μητρώου με τις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ, υπέγραψαν σήμερα ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Κωνσταντίνος Κοσμάτος.

Χαλκιδική: Κατάσχεση της μεγαλύτερης μέχρι σήμερα ποσότητας φυτοφαρμάκων

Σε χωριό της Χαλκιδικής κατασχέθηκε η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα ποσότητα παράνομων φυτοφαρμάκων από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Ήδη σχηματίζεται δικογραφία σε συνεργασία με τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές με ενημέρωση των αρμόδιων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου και της φοροκλοπής υπηρεσιών. Ταυτόχρονα κινείται η διαδικασία για την δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής εκ μέρους του Ελληνικού Δημοσίου σε βάρος του κυκλώματος λαθρεμπορίου.

ΩΣ ΕΔΩ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!


ΩΣ ΕΔΩ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΦΙΛΗ!
Ο ΦΙΛΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΠΟΙΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ! Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Μπάτε σκύλοι αλέστε στην Παιδεία! Θέλουν να κάνουν κάμπινγκ μέσα στο ΑΠΘ

Αναστάτωση επικρατεί στις πρυτανικές αρχές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αφότου πληροφορήθηκαν ότι το Πανεπιστήμιο ετοιμάζεται να δεχτεί κατασκηνωτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η διοργάνωση «No Border Camp Thessaloniki 2016», θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα από 14 έως και 24 Ιουλίου και θα έχει στο επίκεντρο το προσφυγικό ζήτημα.

Μήνυση Κ.Παπαγιάννη για τον κυκλικό κόμβο του δρόμου Κασσανδρείας - Καλλιθέας



Σε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου προχώρησε ο πρώην δήμαρχος Κασσάνδρας, Κωνσταντίνος Παπαγιάννης, αναφορικά με την κατασκευή του νέου οδικού κομματιού Κασσάνδρειας - Ποτίδαιας, με αφορμή το θανατηφόρο τροχαίο πριν από δυο μέρες, όπου έχασε τη ζωή του ένας 28χρονος.

«Φουσκωμένα» εκκαθαριστικά για 600.000 ιδιοκτήτες λόγω ΕΝΦΙΑ στα αγροτεμάχια.

  • Όλο και πιο βαθιά καλούνται να βάλουν το χέρι στην τσέπη χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων, καθώς τα νέα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ που αναμένεται να αναρτηθούν στο Taxisnet τον Αύγουστο θα είναι... φουσκωμένα για 600.000 φορολογούμενους.

Οι πολιτικές εφημερίδες 14/7/2016

             

                       
                              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.