Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Καιρός:για Παρασκευή 29-7-2016



Την Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2016 αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Σταδιακά όμως και κυρίως στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες στην Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, την κεντρική και δυτική Στερεά Ελλάδα και τα ορεινά της Πελοποννήσου.

ΩΣ ΠΟΤΕ … ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ

http://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2016/07/640x480xparadigm-shift1-620x360.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ,ΣΒΗΝΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ,ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ,ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Οι Ολλανδοί και οι Λετονές είναι σήμερα οι ψηλότεροι άνθρωποι του κόσμου, όμως αυτοί που ψήλωσαν περισσότερο τα τελευταία εκατό χρόνια είναι οι Ιρανοί και οι Νοτιοκορεάτισσες, σύμφωνα με μια μελέτη του Imperial College London (ICL) που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Κατά μέσο όρο, οι Ολλανδοί έχουν ύψος 1,825 μέτρα και οι Λετονές 1,70. Στους αντίποδες βρίσκονται οι άνδρες από το Ανατολικό Τιμόρ, με ύψος μόλις 1,60 και οι γυναίκες από τη Γουατεμάλα, με 1,49.

Οι 7 σημαντικές αλλαγές που οδηγούν στην αυτό-ίαση!

http://www.mymind.gr/wp-content/uploads/2016/07/autoiasi-696x361.jpg
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θεραπεύεται η γρατσουνιά στο χέρι, τι είναι ο πυρετός, πώς θωρακίζουμε το αμυντικό μας σύστημα δηλαδή το ανοσοποιητικό μας, ώστε να αποτρέψουμε την ασθένεια να μας καταβάλει;

Ο σύγχρονος καθημερινός άνθρωπος ταλανίζεται από κοινωνικο-οικονομικές διαταραχές που τείνουν να γίνουν ασθένειες (α-σθένος).

Όλα αυτά τα απίστευτα πράγματα που δεν ξέρετε για τα τριαντάφυλλα


1

Τα τριαντάφυλλα είναι πανέμορφα λουλούδια που μας αρκεί και μόνο να τα κοιτάμε και να τα μυρίζουμε. Λατρεύουμε όταν μας προσφέρουν…
ανθοδέσμες με αυτά και είναι λουλούδια που έχουμε όλοι μας συνδέσει με την αγάπη και τον έρωτα.
Είναι ίσως το πιο δημοφιλές λουλούδι, αλλά υπάρχουν αρκετά πράγματα που δεν γνωρίζετε για αυτά και είναι πολύ ενδιαφέροντα.

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΥΛΙΑΣ Και ο Τραυλός για κακουργήματα!

image

Ποινικές διώξεις κατά έντεκα προσώπων για τις φρεγάτες τύπου «S» – ερευνώνται πιθανές ευθύνες του Γιάννου Παπαντωνίου

Παραγγελία για άσκηση ποινικής δίωξης για απιστία σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος ένδεκα ατόμων σχετικά με τη σύμβαση για τον εκσυγχρονισμό μέσης ζωής έξι φρεγατών τύπου «S» του Πολεμικού Ναυτικού, δόθηκε από την Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Ράικου.

Μια Βουλή… για τα πανηγύρια, εξελίσσεται σε εθνικό πρόβλημα για την Ελλάδα

Screen-Shot-2016-07-27-at-10.21.34-AM-850x511
Μαρίκα Λυσιάνθη
Τους είδαμε και τους… χαρήκαμε για άλλη μια φορά. Η εικόνα της Βουλής στη συνεδρίαση της Τρίτης για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής… Βαρουφάκη, ήταν μια ακόμη οδυνηρή εμπειρία για τον μέσο Έλληνα.

Μέχρι την Παρασκευή οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς

Τα μεσάνυχτα της 29ης Ιουλίου 2016 εκπνέει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από γονείς που θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Το πρόγραμμα, το οποίο αφορά στους... παιδικούς σταθμούς, έχει ως φορέα διαχείρισης την ΕΕΤΑΑ, η οποία μάλιστα έχει εκδώσει ειδικό εγχειρίδιο οδηγιών, προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων.

Κλέφτες, πλαστογράφοι, οπλοφόροι υπάλληλοι... στα μαλακά.



  • Υπάλληλος απαλλάχτηκε με καταθέσεις 1.500.000. 
  • Άλλος πήρε πρόστιμο 3 μηνιάτικα για αδήλωτα 560.000 ευρώ. 
  • Εκπαιδευτικός με παράνομο οπλοστάσιο απαλλάχτηκε.
  • Πλαστογράφος διδακτορικού από το 2005 πήρε προσωρινή παύση μηνών. 
Τα πειθαρχικά συμβούλια οργιάζουν. Η χτεσινή έκθεση του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για το 2015 είναι πραγματικός καταπέλτης!

Πού θα γίνουν 4.169 προσλήψεις μέχρι το τέλος του καλοκαιριού


Πού θα γίνουν 4.169 προσλήψεις μέχρι το τέλος του καλοκαιριού

Ένας μήνας και κάτι έχει μείνει για το ημερολογιακό τέλος του καλοκαιριού και στα σκαριά βρίσκονται αυτή τη στιγμή δέκα πακέτα μέσω των οποίων θα γίνουν 4.169προσλήψεις για μόνιμο και εποχικό προσωπικό μέχρι τα τέλη Αυγούστου.
Αναλυτικά, το ΑΣΕΠ ετοιμάζει επτά προκηρύξεις για 2.339 θέσεις τακτικού προσωπικού ενώ προχωρούν και οι διαδικασίες για 1.830 εποχικούς και συμβασιούχους

Ποιοι δικαιούνται δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη


Ποιοι δικαιούνται δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη





Από την προσεχή Δευτέρα αρχίζουν οι αιτήσεις για τους δικαιούχους του προγράμματος δωρεάν φαρμακευτικής περίθαλψης, όπως προκύπτει από την εγκύκλιο που έστειλε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου.

Όλες οι αλλαγές στα αυθαίρετα – Τι θα ισχύσει για τους εξ αδιαιρέτου ιδιοκτήτες

Λύση για τις εξ αδιαιρέτου ιδιοκτησίες, επίσπευση των πολεοδομικών σχεδίων, μικρότερα πρόστιμα για τις πολεοδομικές παραβάσεις που δεν έχουν μεγάλο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, αύξηση των δόσεων, αλλά και απλοποίηση των διαδικασιών δόμησης, προβλέπει μεταξύ άλλων ο νέος νόμος για τα αυθαίρετα.
Όπως αναφέρουν τα Νέα, προωθείται παράλληλα η δημιουργία Παρατηρητηρίου Δομημένου Χώρου, μέσω του οποίου θα παρακολουθείται όλη η δόμηση.

Capital controls: Πως μπορείτε να κάνετε αναλήψεις χωρίς όριο – Τι προβλέπεται



Αναλήψεις χωρίς όριο μπορούν να κάνουν όλοι οι πολίτες αρκεί να καταθέσουν “φρέσκο” χρήμα στον λογαριασμό τους.
Ουσιαστικά μετά τις αλλαγές που υπήρξαν σε σχέση με τα capital controls όλες οι νέες καταθέσεις θεωρούνται “φρέσκο” χρήμα και είναι ελεύθερη η ανάληψή τους.
Δεν έχει σχέση το εάν η κατάθεση αφορά μικρό ή μεγάλο ποσό. 
Η κατάθεση του νέου χρήματος μπορεί να γίνει τόσο από το γκισέ όσο και από το ΑΤΜ, όμως η ανάληψη γίνεται μόνο από τα τραπεζικά γκισέ.

Τουρκία: Εκδιώχτηκε ο πανίσχυρος αρχηγός της ΜΙΤ;



του Λεωνίδα Κουμάκη
Η Τουρκική τραγωδία συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016. Ακολουθεί σταθερά την πορεία προς την τελική κορύφωση με την αντίστροφη μέτρηση για την πτώση του καθεστώτος Ερντογάν, να ενισχύεται σημαντικά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο «χαλίφης» ή «σουλτάνος» της Τουρκίας, ο οποίος θεωρείται από το περιοδικόForbes από τους πλουσιότερους πολιτικούς ηγέτες του κόσμου (τρία παλάτια και πολλά εκατομμύρια Ευρώ),

Οι πολιτικές εφημερίδες 28/7/2016

            

                       
                      
             Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.