Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Καιρός:για Πέμπτη 4-8-2016



Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα περιμένουμε την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016. Τις θερμές όμως ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν λίγοι πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Πελοποννήσου, της Στερεάς και της Ανατολικής Μακεδονίας.

Η αξία του καθενός ανθρώπου!


Αποτέλεσμα εικόνας για σοφα λογια ζωης


Κάποτε, ένας νεαρός πήγε σε έναν σοφό άντρα και του είπε:
“Έχω έρθει να ζητήσω την συμβουλή σου, γιατί βασανίζομαι από αισθήματα κατωτερότητας και δεν επιθυμώ να ζήσω άλλο. Όλοι μου λένε, ότι είμαι αποτυχημένος και ανόητος. Σε παρακαλώ, Δάσκαλε, βοήθησέ με.”

ΚΑΝΕΛΑ.



Κατερίνα Ευθυμίου

Πολλές μελέτες γίνονται πάνω στα αντιοξειδωτικά των τροφών, καθώς αντιλαμβανόμαστε όλο και περισσότερο τη σημασία τους στην επιβράδυνση της γήρανσης και στην πρόληψη πολλών χρόνιων παθήσεων. Οι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά τροφές είναι τα λαχανικά και τα φρούτα, οι ελιές, οι ξηροί καρποί και οι σπόροι, το κακάο και, επίσης πολύ σημαντικά, τα βότανα και τα μπαχαρικά.

Για ποιον λόγο μας τσιμπούν τα κουνούπια;


2

Κάθε καλοκαίρι, δεχόμαστε …επίθεση από τα ενοχλητικά κουνούπια και επιστρατεύουμε διάφορους τρόπους για να προστατευθούμε.
Ωστόσο συχνά παρατηρούμε ότι εμφανίζουν και προτιμήσεις στα άτομα που επιλέγουν να τσιμπήσουν. Με ποιο κριτήριο όμως επιλέγουν το επόμενο «θύμα» τους;

Αυτός είναι ο πιο επικίνδυνος δρόμος στην Ελλάδα και ο 10ος παγκοσμίως (ΒΙΝΤΕΟ)

canyon
Είναι ένας από τος δρόμους που περιλαμβάνονται στη δεκάδα των πιο επικίνδυνων στον κόσμο και ο πιο επικίνδυνος στην χώρα μας και βρίσκεται στη Δυτική Ελλάδα.
Πρόκειται για την επαρχιακή οδό Πατιόπουλο – Περδικάκι στην Αιτωλοακαρνανία, σύμφωνα με το drivingexperiences.com. Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι στενός με λακκούβες, χωρίς προστατευτικές μπάρες και γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνος όταν βρέχει.
Δείτε το βίντεο που κόβει την ανάσα:

Kaspersky Lab: Σοβαρά προβλήματα στα παιδιά από το CyberBullying


Kaspersky Lab: Σοβαρά προβλήματα στα παιδιά από το CyberBullying

Σύμφωνα με την έρευνα GrowingUpOnline – ConnectedKids, η οποία πραγματοποιήθηκε από την Kaspersky Lab και το ινστιτούτο "iconKids&Youth", το cyberbullying αποτελεί μια πολύ πιο επικίνδυνη απειλή για τα παιδιά απ’ ό,τι πολλοί γονείς νομίζουν. Για την πλειοψηφία των νεαρών θυμάτων της διαδικτυακής παρενόχλησης, οι συνέπειες περιλαμβάνουν σοβαρά προβλήματα για την υγεία και την κοινωνικοποίηση.

Το Προεδρικό Διάταγμα για τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. -Τι αλλάζει σε τοποθετήσεις, μεταθέσεις και άδειες


Το Προεδρικό Διάταγμα για τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. -Τι αλλάζει σε τοποθετήσεις, μεταθέσεις και άδειες

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως Προεδρικό Διάταγμα με τις διατάξεις του οποίου ρυθμίζονται θέματα μεταθέσεων, αποσπάσεων και μετακινήσεων του ένστολου προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΟΑΕΔ: Nέα προγράμματα για ανέργους δίνουν δουλειά σε 13.000 ανθρώπους -


ΟΑΕΔ: Nέα προγράμματα για ανέργους δίνουν δουλειά σε 13.000 ανθρώπους

Δύο νέα προγράμματα που θα προσφέρουν τη δυνατότητα σε 13.000 άνεργουςνέους να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία τεσσάρων μηνών σε εργοδότες του ιδιωτικού τομέα προκειμένου να διευκολυνθεί η είσοδός τους στην αγορά εργασίας, θα υλοποιήσει στο προσεχές διάστημα ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Οργιο απάτης με το υγραέριο στα αυτοκίνητα -Θύματα τουλάχιστον 200.000 ιδιοκτήτες ΙΧ

Λαθρεμπορία, νοθεία και κλοπή στην αντλία καταγγέλλουν παράγοντες της αγοράς του υγραερίου κίνησης.
Θύματα των επιτήδειων οι καταναλωτές και στη συγκεκριμένη περίπτωση περίπου 200.000 ιδιοκτήτες ΙΧ, οι οποίοι μετέτρεψαν τους κινητήρες των οχημάτων τους, προκειμένου να γλιτώσουν από την ακριβή βενζίνη. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Εθνους», οι επιτήδειοι κλέβουν με πειραγμένες αντλίες και πωλούν επικίνδυνο νοθευμένο καύσιμο. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει πως υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους οι επιτήδειοι κλέβουν τους πελάτες:

Ηλεκτρονικό Πόθεν έσχες: Τι θα δηλώνεται, πώς και από πότε

Το πληροφορικό σύστημα είναι έτοιμο. Η ιστοσελίδα λειτουργεί ήδη. 
Από την 1η Οκτωβρίου χιλιάδες βουλευτές, δικαστικοί, αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, γιατροί, αστυνομικοί, διαιτητές και δημοσιογράφοι, όλοι όσοι είχαν υποχρέωση υποβολής πόθεν έσχες τα προηγούμενα χρόνια θα κληθούν για πρώτη φορά να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης, αποτυπώνοντας μάλιστα σε αυτές ακόμα και τα λεφτά στο στρώμα στον βαθμό που υπερβαίνουν τα 15.000 ευρώ.

Περπατήστε ξυπόλυτοι στην άμμο και δείτε 6 αλλαγές στο σώμα αλλά και στην υγεία σας!

http://www.queen.gr/media/com_news/story/2014/07/21/79832/main/08145422d72e194c4b211e560222df4a.jpg

Ετοιμάζεστε για τις διακοπές σας; Ακόμα καλύτερα, είστε ήδη στον προορισμό των ονείρων σας και απολαμβάνετε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας; Ναι, εντάξει, σας ζηλεύουμε λίγο, κυρίως όπως φροντίζουμε για εσάς, για αυτό και έχουμε να σας προτείνουμε κάτι που όχι μόνο θα σας χαλαρώσει ακόμα περισσότερο αλλά θα κάνει και θαύματα στην υγεία σας: περπατήστε ξυπόλυτοι στην άμμο! Σας φαίνεται απλό; Ναι, είναι, αλλά ταυτόχρονα είναι και θαυματουργό. Δείτε τους πιο σημαντικούς λόγους και θα καταλάβετε γιατί πρέπει να πάρετε τα παπούτσια στο χέρι και να ξεκινήσετε τη βόλτα στη πλησιέστερη χρυσαφένια αμμουδιά.

Το κόλπο φοροδιαφυγής ακόμη και με μηχανήματα POS

Παρά τα capital controls και την αύξηση των ηλεκτρονικών πληρωμών σε συνδυασμό με τον περιορισμό των μετρητών οι επιτήδειοι βρήκαν τρόπο να ξεγλιστρίσουν και πάλι από την εφορία μέσω των POS. 

Οι ελεγκτές της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και της Οικονομικής Αστυνομίας που βρίσκονται σε νησιά και περιοχές αυξημένης τουριστικής κίνησης εντόπισαν επιχειρήσεις που ενώ δέχονται πληρωμές με κάρτες μέσω των POS, δεν κόβουν αποδείξεις από τις ταμειακές μηχανές τους.

Κόντρα σε κάθε νόμο της φύσης: Εκκλησάκι βγαίνει αλώβητο από τις φλόγες!! (Εικόνα)

 
Το εκκλησάκι αυτό, κόντρα σε κάθε νόμο της φύσης δεν επηρεάστηκε από την πύρινη λαίλαπα!


Μια εικόνα γεμάτη ελπίδα, θαυμασμό αλλά και απορία, συγκεντρώνει τα βλέμματα όσων στο πρώτο φως της ημέρας έσπευσαν να δουν το μέγεθος της καταστροφής που...

50 δις! στοίχισε στην Ελλάδα η φυγή των νέων επιστημόνων! Συνεισφέρουν 12,9 δισ. ευρώ ετησίως στο ΑΕΠ των χωρών υποδοχής (κυρίως Γερμανία και Αγγλία)



Κοντά στους 500.000 νέους επιστήμονες, έχασε η Ελλάδα στα χρόνια της κρίσης…


Την προστιθέμενη αξία και τα φορολογικά έσοδα που δημιουργούν στις χώρες υποδοχής οι Έλληνες που έφυγαν για το εξωτερικό κατά τη διάρκεια της κρίσης (2008-2016) καταγράφει η Endeavor Greece, διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός στήριξης της επιχειρηματικότητας.

Οι πολιτικές εφημερίδες 3/8/2016

          

                       
                      
             Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.