Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Καιρός:για Παρασκευή 12-8-2016



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες και τις θερμές ώρες της ημέρας στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους ή καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ορεινά τμήματα περιμένουμε την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Το νησί των συναισθημάτων..


messinia island heart

Δεν γνωρίζουμε ποιος πραγματικά το έγραψε... Αρκετοί το αναφέρουν σαν δημιουργία του Μάνου Χατζιδάκι,  άλλοι σαν το Βιβλίο των δακρύων του Αργεντίνου Jorge Bucay όπως και να'χει είναι όμορφο και αξίζει να το διαβάσουν όσοι δεν το ξέρουν...

Φοβάμαι ότι όσοι θα κλάψουν διαβάζοντας το, ίσως τους λείπει ή έστω νομίζουν ότι τους λείπει η αγάπη...

Πως να κάνετε εύκολα το τέλειο παρκάρισμα!

Για τους περισσότερους από εμάς, η οδήγηση είναι σχεδόν... τυποποιημένη. Για τους νέους οδηγούς, όμως, μερικά πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ένα από αυτά είναι το παρκάρισμα.
Τις περισσότερες φορές η αιτία που προκαλεί άγχος στους νέους οδηγούς είναι το κορνάρισμα των υπολοίπων οδηγών που περιμένουν, μιας και ο νέος οδηγός δεν παρκάρει σε ελάχιστο χρόνο. Στην περίπτωση όμως που δεν έχετε ήδη βρεί έναν άλλο τρόπο που σας βολεύει, δείτε αυτόν τον εύκολο τρόπο για να υπολογίζετε πως θα κάνετε εύκολα ένα παρκάρισμα.

Θάνος Τζήμερος για το χρυσό μετάλλιο της Κορακάκη: Γιατί σε έκανε περήφανο είπαμε;




Αιχμηρό σχόλιο του Θάνου Τζήμερου με αφορφή το χρυσό μετάλιο της Άννας Κορακάκη.
Ο πρόδρος της Δημιουργίας Ξανά σχολιάσε στην προσωπική του σελίδα με τίτλο:

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟ, ΕΙΠΑΜΕ;

Η 20άχρονη σκοπεύτρια από τη Δράμα, ολυμπιονίκης πλέον, έκανε περήφανο τον πατέρα της που της έδειξε τον δρόμο της μείζονος προσπάθειας και της αριστείας, τους δικούς της

Αθώο (μετά θάνατον) έκρινε το Δικαστήριο της Χάγης τον Μιλόσεβιτς

Αθώο (μετά θάνατον) έκρινε το Δικαστήριο της Χάγης τον Μιλόσεβιτς
«Είναι εγκληματίας πολέμου», «προκάλεσε γενοκτονία στη Βοσνία», «είναι φονιάς, είναι ο χασάπης των Βαλκανίων».
Αυτοί δεν είναι παρά μερικοί μόνο από τους δεκάδες χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιήθηκαν απροκάλυπτα από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης της Δύσης, για τη δαιμονοποίηση του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς· ενός απολύτως δημοκρατικά εκλεγμένου ηγέτη, μιας χώρας στην οποία περισσότερα από 20 πολιτικά κόμματα λειτουργούν απολύτως ελεύθερα σεβόμενα τους νόμους και το Σύνταγμα, γράφει η εφημερίδα Δημοκρατία.

Εξωφρενικό - Δείτε πόσα χρήματα έβγαλε το Facebook τη φετινή χρονιά και θα τα χάσετε!

Υψηλότατα κέρδη παρουσίασε για άλλο ένα τρίμηνο
τοFacebook, της τάξης του +186% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι.
Το Facebook κέρδισε 2 δισ. δολάρια στην περίοδο Απριλίου-Ιουνίου 2016, τη στιγμή που το 2015 ήταν στα 719 εκατομμύρια δολάρια. Αναλυτές ανέμεναν έσοδα 5,8 δισ. δολαρίων, αλλά η εταιρεία κατάφερε να ξεπεράσει τις προβλέψεις, επιτυγχάνοντας έσοδα 6,4 δισ. δολαρίων.

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ......ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ !!!! Δύο χρυσά και δύο αργυρά μετάλλια.!!!



Διάκριση για την ομάδα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας 
στον διαγωνισμό Seemous 2016

H ομάδα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας στον διαγωνισμό Seemous 2016 διέπρεψε για άλλη μια φορά κατακτώντας δύο χρυσά και δύο αργυρά μετάλλια.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων στην Παναγία Σουμελά για τον 15αύγουστο

Χιλιάδες ευλαβείς προσκυνητές καθώς και εκπρόσωποι Ομοσπονδιών και Ποντιακών Σωματείων από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα ζήσουν ανεπανάληπτες στιγμές θρησκευτικής κατάνυξης

Tο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα και το Σωματείο «Παναγία Σουμελά» διοργανώνουν στην Καστανιά Ημαθίας, την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Αυγούστου 2016 την 1604η Πανηγυρική Εορτή του 15 Αυγούστου, η οποία αποτελεί συνέχεια της εθνικό-θρησκευτικής παράδοσης του Ελληνισμού στον Αλησμόνητο Πόντο. 

Πειθαρχική δίωξη από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σε βάρος τριών εισαγγελέων για τη Siemens



Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρου Ντογιάκου, του εισαγγελέα Εφετών Γεώργιου Γεράκη και της εισαγγελέως Εφετών Αθηνάς Θεοδωροπούλου, ασκήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τη μη μετάφραση του βουλεύματος για την υπόθεση της Siemens.

"Όχι" των Τούρκων για τη φετινή λειτουργία στην Παναγία Σουμελά, στην Τραπεζούντα



Η λειτουργία στο ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά στην Τραπεζούντα, που συνήθως χοροστατεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, δε θα πραγματοποιηθεί φέτος.
Έπειτα από πέντε συνεχή χρόνια που επιτράπηκε από τις τουρκικές αρχές η λειτουργία ανήμερα της Παναγίας, φέτος η σχετική άδεια ανακλήθηκε.

Οι πολιτικές εφημερίδες 11/8/2016

            

                       
                  Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.