Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Καιρός: για Δευτέρα 22-8-2016



Τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2016 αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά σταδιακά στα κεντρικά και βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες. Τα φαινόμενα τα οποία τοπικά θα είναι έντονα και ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλαζόπτωση στη συνέχεια θα επηρεάσουν ορεινά κυρίως τμήματα της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας. Τις βραδινές στη Βόρεια Ελλάδα θα εκδηλωθούν εκ νέου τοπικά έντονα φαινόμενα.

"Ελληνίδα μάνα"...




  • Η viral φωτογραφία του καλοκαιριού με την θρυλική "ελληνίδα μάνα" και το ...ταπεράκι με το φαγητό ακόμη και μέσα στη θάλασσα!


Η φωτογραφία μίας..
 Ελληνίδας μάνας που κυνηγάει το παιδί της στην θάλασσα με ένα ταπεράκι για να το ταΐσει,

ΔΟΓΜΑ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ: ΩΣ ΤΟ 2018 ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ!



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έλληνας Φοιτητής που έτυχε να σπουδάζει προ δεκαετιών στις ΗΠΑ, έμεινε εμβρόντητος όταν ο Καθηγητής του στο Χάρβαρντ, του ζήτησε να κάνει μια εργασία για τις συνέπειες ένταξης της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ, την μετέπειτα Ευρωπαϊκή Ένωση.

Και ελονοσία! – Η εξαφανισμένη επιδημία κτύπησε ξανά την Ελλάδα!

LATHRO (11)_4
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΧΩΡΑ
Υγειονομικός συναγερμός έχει σημάνει στη χώρα καθώς 12 δήμοι βρίσκονται σε καραντίνα λόγω ελονοσίας. Σε προσωρινό αποκλεισμό από οποιαδήποτε αιμοδοσία βρίσκονται οι κάτοικοι, εργαζόμενοι αλλά και επισκέπτες των περιοχών αυτών. Στην Ελλάδα η νόσος εκριζώθηκε το 1974 έπειτα από εντατικό και επίπονο πρόγραμμα καταπολέμησης όμως επανεμφανίστηκε.

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΝΑ ΤΩΝ ΟΧΤΩ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΣΥΛΟ!


ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΝΑ ΤΩΝ ΟΧΤΩ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΣΥΛΟ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Έξαλλοι οι Τούρκοι με την Ελληνίδα δικηγόρο των οχτώ Τούρκων στρατιωτικών που ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα, Σταυρούλα Τομαρά, γιατί τους γύρισε την πλάτη κατάμουτρα, όπως υποστηρίζουν, όταν της ζήτησαν να κάνει δηλώσεις στις τουρκικές κάμερες για την υπόθεση.

ΒΟΜΒΑ!! ΚΟΡΙΟΣ… ΠΑΝΤΟΥ!!!

ΒΟΜΒΑ!! ΚΟΡΙΟΣ… ΠΑΝΤΟΥ!!!
ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ…ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
Κοριός Εφορίας σε όλες τις συναλλαγές
Σε ταυτοποίηση των φορολογουμένων που χρησιμοποιούν «ηλεκτρονικό πορτοφόλι», κάθε είδους κάρτες και e -banking για τις συναλλαγές τους προχωρά το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να κλείσει τα παράθυρα

Νύχτα τρόμου για μαθήτρια σε πάρτι για… κυνήγι Pokemon


Νύχτα τρόμου για μαθήτρια σε πάρτι για… κυνήγι Pokemon

Τα έκτροπα με αφορμή το Pokemon Go, το παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας που έχει τρελάνει εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο συνεχίζονται.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν βρετανικά Μέσα, το βράδυ του Σαββάτου μία νεαρή μαθήτρια έπεσε θύμα βιασμού κατά τη διάρκεια ενός πάρτι για κυνήγι Pokemon.

Μοσκοβισί: Απόφαση της Ελλάδας η επιβολή φόρου στο κρασί



  • Στην αποκάλυψη ότι το μέτρο του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί ήταν μία απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης, προέβη ο Ευρωπαίος Επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του ευρωβουλευτή του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Βάσεις 2016: Ποιες σχολές ανεβαίνουν και ποιες κάνουν «βουτιά»

Διαφοροποιήσεις σε σχέση με την περσινή χρονιά θα παρουσιάσουν οι βάσεις του 2016. 

Στο 1ο Επιστημονικό Πεδίο (Ανθρωπιστικές, Νομικές και Κοινωνικές Επιστήμες) οι βάσεις εισαγωγής θα παρουσιάσουν μικρές αυξομοιώσεις σε σχέση με πέρυσι, ενώ αναμένεται να κρατήσουν ψηλά τη θέση τους οι Νομικές Σχολές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.
Πάνω από τα 18.000 μόρια εκτιμάται ότι θα παραμείνουν η Νομική Αθήνας και Θεσσαλονίκης, χωρίς μεγάλες αυξομειώσεις σε σχέση με πέρυσι.

Μαζικές προσφυγές απειλούν να γκρεμίσουν τον ΕΝΦΙΑ

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20160814/engine/newego_LARGE_t_420_54746866_type13145.jpg

Με κατάρρευση απειλούνται ο ΕΝΦΙΑ και οι νέες αντικειμενικές αξίες που παραμένουν «φουσκωμένες», καθώς οι σχετικές υποθέσεις «βασανίζονται» ήδη έντονα στο Συμβούλιο της Επικρατείας, το οποίο γίνεται παράλληλα αποδέκτης (όπως και πολλά άλλα διοικητικά δικαστήρια της χώρας)

Οι πολιτικές εφημερίδες 21/8/2016

          

                       
                  Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.