Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Καιρός:για Τετάρτη 31-8-2016



Την Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Από το μεσημέρι, όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά όπου και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Στις νησιωτικές περιοχές αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες κατά τόπους νεφώσεις το απόγευμα.

Σε χρόνο ρεκόρ, ετοιμάστηκε το νέο στολίδι της Χαλκιδικής


post-feature-image

Σαράντα πολυτελείς βίλες, δίπλα στο πεντάστερο Eagles Palace Hotel στην Ουρανούπολη της Χαλκιδικής περιμένουν να δεχτούν από τον Μάιο του 2017 τους πρώτους επισκέπτες. To Eagles Villas αποτελεί το νέο απόκτημα του ξενοδοχειακού ομίλου Tor Hotel Group της οικογένειας Τορνιβούκα από τη Θεσσαλονίκη, που διαθέτει επίσης το τετράστερο City Hotel στο κέντρο της πόλης, το Boutique Hotel πέντε αστέρων Excelsior -απέναντι από το City- και το πολυτελές Eagles Palace.

ΔΕΝ θέλουν ΤΥΧΑΙΑ την ΕΛΛΑΔΑ! Η Μακεδονία είναι το πιο ακριβό «ΦΙΛΕΤΟ» του ΚΟΣΜΟΥ! Το ΣΚΑΝΔΑΛΟ που «τρώει» τη χώρα εκ των έσω…


ΔΕΝ θέλουν ΤΥΧΑΙΑ την ΕΛΛΑΔΑ! Η Μακεδονία είναι το πιο ακριβό «ΦΙΛΕΤΟ» του ΚΟΣΜΟΥ! Το ΣΚΑΝΔΑΛΟ που «τρώει» τη χώρα εκ των έσω…

«Η πρώτη έρευνα για ουράνιο στην Ελλάδα ξεκίνησε το 1953. Το 1954 ιδρύθηκε στη χώρα η Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ή ΕΑΕ) και το 1960 δημιουργήθηκε το Γεωλογικό Τμήμα της ΕΑΕ, με σκοπό την έρευνα για τον προσδιορισμό κοιτασμάτων ουρανίου.
Στο διάστημα 1971-1976, ξένοι επιστήμονες πραγματοποιούν έρευνα για ουράνιο στην περιοχή Παρανεστίου και προσδιορίζουν σημαντικές περιεκτικότητες ουρανίου στους λιγνίτες της Δράμας. Είναι γνωστό στους…

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ




Στις εκτιμήσεις τους κάνουν λόγο για «ώριμα ρήγματα» και για «συσσώρευση ενέργειας», επισημαίνουν ότι στατιστικά έχει καθυστερήσει κατά πολύ η...
εκδήλωση ενός ισχυρού σεισμού και καλούν την πολιτεία να αφυπνιστεί, λαμβάνοντας άμεσα μέτρα πρόληψης όπως ο προσεισμικός έλεγχος των κτιρίων.

Έχετε Πόνους στη Μέση; Δείτε Τρεις Απλούς τρόπους για να απαλλαγείτε!


Έχετε Πόνους στη Μέση; Δείτε Τρεις Απλούς τρόπους για να απαλλαγείτε!

Ο πόνος που περιλαμβάνει το ισχιακό νεύρο, το οποίο ξεκινά από την μέση και φτάνει στα πόδια, είναι γνωστός ως ισχιαλγία. Ωστόσο, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, η ισχιαλγία δεν αποτελεί διάγνωση.
Στην πραγματικότητα είναι σύμπτωμα που προκαλείται από πόνο στην μέση, ο οποίος με την σειρά του προκαλείται από 3 διαφορετικές παθήσεις: δισκοκήλη, σπονδυλική στένωση ή απιοειδές σύνδρομο.

Απίστευτο πείραμα: Πως «απενεργοποιείται» μια γάτα!



Προσοχή: Το πείραμα έγινε από ειδικό κτηνίατρο και δεν πρέπει να το δοκιμάσετε στο σπίτι, καθώς υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού της γάτας.

ΕΝΦΙΑ: Δείτε πόσα θα πληρώσετε

723575-enfia.jpg
Αν και η κυβέρνηση υποσχόταν ότι θα τον καταργήσει, ο ΕΝΦΙΑ τελικά είναι και φέτος εδώ και μάλιστα πιο τσουχτερός από τις προηγούμενες χρονιές.
Σήμερα ξεκίνησε η έκδοση των περίπου 7,5 εκατ. εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ.

Απίστευτη αποκάλυψη: Δείτε πόσα Ρίχτερ αντέχει η Ακρόπολη!



ak-708
Ποιο είναι το μυστικό του Παρθενώνα που αντέχει 25 αιώνες σεισμικών δονήσεων; Το ερώτημα έχει απασχολήσει και εξακολουθεί να απασχολεί την Επιστήμη, που αναζητεί το μυστικό της άψογης σεισμικής συμπεριφοράς της Ακρόπολης

ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΟΡΑΣΗ ΘΑ ΑΝΑΚΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΣΟΙ ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΓΛΑΥΚΩΜΑ

Τη χαμένη τους όραση θα ανακτούν στο μέλλον, οι άνθρωποι που τυφλώθηκαν από γλαύκωμα, με αναγέννηση των προσβεβλημένων κυττάρων του οπτικού νεύρου!

Η ευχάριστη και συνάμα επαναστατική εξέλιξη έρχεται από την Αμερική όπου ερευνητές από το διάσημο πανεπιστήμιο Στάνφορντ ανάκτησαν, εν μέρει , σε ποντίκια την χαμένη τους όραση με αναγέννηση των προσβεβλημένων νευρικών κυττάρων του οπτικού νεύρου!

ΚΟΤΖΙΑΣ: “Παίρνουμε από τους συνταξιούχους και δίνουμε στους λαθρομετανάστες”…



Αποκαλυπτικός ο Κοτζιάς: “Παίρνουμε από τους συνταξιούχους και δίνουμε στους λαθρομετανάστες”… Μία εξόχως αποκαλυπτική συνέντευξη για τα σχέδια της Proti fora aristera, παραχώρησε ο χορευτής και, για κακή μας τύχη, Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, στην γερμανική εφημερίδα Tageszeitung.
Ας δούμε τι απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου:

Τα σούργελα που μας κυβερνούν, έβαλαν ΕΝΦΙΑ 57 χιλιάρικα, στο «Χαμόγελο του παιδιού»

post-feature-image
Ανοικτές επιστολές διαμαρτυρίας στον Αλέξη Τσίπρα από δύο παιδιά που μεγάλωσαν στον Οργανισμό 
ΕΝΦΙΑ που αγγίζει τα 57.000 ευρώ καλείται να πληρώσει το «Χαμόγελο του παιδιού» σύμφωνα με το εκκαθαριστικό σημείωμα που έλαβε σήμερα η Οργάνωση.

Οι πολιτικές εφημερίδες 30/8/2016

            

                       

                  Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.