Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Καιρός:για Σάββατο 15-10-2016



Λίγες νεφώσεις οι οποίες στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα θα είναι πυκνότερες, με πιθανότητα λίγων βροχών μικρής διάρκειας και πολύ τοπικού χαρακτήρα στα βόρεια, περιμένουμε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016.

Μια στοά γεμάτη εκπλήξεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!



Το πλακόστρωτο δάπεδο θυμίζει κάτι από τα Λαδάδικα, οι καλοσχηματισμένες καμάρες παραπέμπουν στην εμβληματική πλατεία Αριστοτέλους και οι μικρές στοές φέρνουν κάτι από τον αέρα των κρυμμένων γωνιών της πόλης. Κι όμως, όσο κι αν αυτό το σημείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης συνθέτει κάποια από τα γνώριμα και αγαπημένα σε όλους μας στοιχεία, καταφέρνει να τα αξιοποιεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μας παρουσιάσει ένα ολοκλαίνουριο concept, σε ευρωπαϊκά πρότυπα, αλλά με μπόλικο αέρα Θεσσαλονίκης.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ



Όπως κάθε τι ,όπως κάθε Ελληνική λέξη έχει παραποιηθεί εννοιολογικά,έτσι και αυτές οι τρεις λέξεις, ΔΕΝ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΤΟΥΣ ΕΝΝΟΙΑ.


Συνηθιζουμε να λεμε τα χαρτονομισματα ως χρηματα,τα μεταλλικα ως νομισματα,και το συνολο χαρτιων και νομισματων ως λεφτα.

Κατασκεύασε το δικό σου προτζέκτορα με μόλις 3 ευρώ...

Σήμερα θα σου δείξω ότι ναι μπορείς με πολύ λίγα ευρώ να φτιάξεις τον δικό σου προτζέκτορα με πολύ λίγες κινήσεις...
Όχι μην σου φαίνεται βουνό και αρχίσεις τα πως και γιατί. Αυτό που θέλω από εσένα είναι αγάπη και προσήλωση να κάνει επ’άκριβώς τα παρακάτω βήματα για να φτάσουμε στο πολυποθητο αποτέλεσμα που είναι να αποκτήσεις με πολύ λίγα λέφτα 3 ευρώ μόλις, δικό σου προτζέκτορα.

Όχι δεν είναι κάπου στη Μέση Ανατολή αλλά στα στενά του Πειραιά - «Ασούρα του Ισλάμ» και βάρβαρες σκηνές στο πρώτο λιμάνι της χώρας

Η Ασούρα, αποκαλείται «Θρήνος του Μουχαράμ». Είναι η επέτειος του θανάτου του Χουσεΐν Ιμπν Αλί, εγγονού του προφήτη Μωάμεθ, από το χαλίφη Γιαζίντ, στη μάχη της Καρμπάλα. το 680 μ.Χ., Ο Χουσεΐν αποκεφαλίστηκε και το πτώμα του ακρωτηριάστηκε, με αποτέλεσμα πολλοί Σιίτες να τιμούν την επέτειο με αυτομαστίγωση, μέχρι του σημείου να αιμορραγούν.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ! Δείτε τι έκανε ο «ψευτόμαγκας» Πολάκης σε καρκινοπαθή! (βίντεο)


polakis

Δείτε το βίντεο και θα φρίξετε ! Ένταση προκλήθηκε στην είσοδο του αεροδρομίου της Σύρου όταν η μια καρκινοπαθής ζήτησε απαντήσεις από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Η απάντηση, όμως, του κ. Πολάκη ήταν ένα ξερό «δεν μπορώ», φράση που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της γυναίκας.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! ΠΟΡΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ!!

1
ΠΟΡΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Η εκπαίδευση δυστυχώς όπως φαίνεται στρέφεται από το κακό στο χειρότερο καθώς το Hardcore-Sex έρχεται στους παιδικούς σταθμούς στην Γερμανία και την Αυστρία και σύντομα σε όλη την Ευρώπη.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ: ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 1922 [ΒΙΝΤΕΟ]

1Κυριολεκτικά σοκ προκαλεί στην τουρκική επικαιρότητα η δήλωση του Τούρκου ιστορικού, ερευνητή, νομικού και λογοτέχνη, Kadir Mısıroğlu, σε τηλεοπτική εκπομπή σε σχέση με τις πρόσφατες δηλώσεις του Ερντογάν που αμφισβήτησε την συνθήκη της Λοζάνης, ότι μακάρι να… νικούσαν οι Έλληνες στο πόλεμο της Μικράς Ασίας το 1924!



  • Σύμφωνα με την ΠΟΛ 1147/2016, το υπουργείο Οικονομικών θα προβεί σε νέα εκκαθάριση, υπολογίζοντας τον οφειλόμενο φόρο εισοδήματος μετά την αφαίρεση ποσοστού 25% από τις ακαθάριστες αποδοχές τους.

Το τυχόν αχρεωστήτως...καταβληθέν ποσό επιστρέφεται λαμβάνοντας υπόψη και τις διατάξεις περί παραγραφής.

Bloomberg: Η Ελλάδα πληρώνει την τρίτη ακριβότερη βενζίνη στον κόσμο



Η βενζίνη διεθνώς αυτή την εποχή είναι σχετικά φθηνή. Η επίμονη πτώση των τιμών του πετρελαίου τους τελευταίους τρεις μήνες όμως δεν φαίνεται να επηρεάζει το οικονομικό βάρος που σηκώνουν οι πολίτες σε όλο τον κόσμο για να γεμίσουν τα αυτοκίνητά τους γράφει το Bloomberg.

Ξεκινά το Σάββατο η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης -10 συμβουλές προς καταναλωτές

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι καταναλωτές, κατά την παραλαβή του πετρελαίου θέρμανσης, για την αποφυγή ελλειμματικών παραδόσεων που αυξάνουν περαιτέρω την επιβάρυνση των νοικοκυριών.

Οι πολιτικές εφημερίδες 14/10/2016

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.