Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Καιρός:για Τετάρτη 19-10-2016



Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά, βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, το Ιόνιο και την Πελοπόννησο και νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά με πιθανότητα τοπικών βροχών στην Κρήτη περιμένουμε την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016. Παράλληλα, εξασθένηση θα παρουσιάσουν οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ «ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ – Η ΤΑΣΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΦΙΛΗ

http://www.ithesis.gr/wp-content/uploads/2016/10/2353010.jpg
Τα χτυπήματα κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας συνεχίζονται, καθώς μετά τον Ν. Φίλη, ο οποίος έχει σαν στόχο και σκοπό να εξαλείψει την Εθνική Παιδεία και την Θρησκευτική συνείδηση από τα σχολεία, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου, σε παρέμβασή της από το βήμα του 2ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, τάχθηκε υπέρ του Υπουργού Παιδείας, εκφράζοντας την πεποίθησή της ότι δεν μπορεί να φανταστεί κυβερνητικό ανασχηματισμό «και να μένει εκτός ο Νίκος Φίλης, για να γίνει το χατήρι της Εκκλησίας».

Ελληνική Αστυνομία προς γονείς: Τα παιδιά να μην κάνουν #checkin στα social media!

http://www.mothersblog.gr/media/k2/items/cache/aab3af436e306e68d2be8e97210f7530_L.jpg
Η Ελληνική Αστυνομία προτρέπει τα παιδιά να αποφεύγουν τα #checkin και την ανάρτηση φωτογραφιών με το σπίτι, το σχολείο και τα μέρη που συχνάζουν, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Μην κοινοποιείς την παρουσία σου στα social media, δεν τη βλέπουν μόνο οι φίλοι σου».

Μερίδες μουσακά και φιλέτων στα σκουπίδια από τους παράνομους μετανάστες

Μια εικόνα - μια λέξη: Ντροπή! Μετανάστες πετούν το φαγητό που τους δίνουν

Πεταμένες 100άδες μερίδες μουσακά και παναρισμένα φιλέτα από τους μετριοπαθείς ισλαμιστές ''πρόσφυγες'', επειδή αμφέβαλλαν πως ΙΣΩΣ δεν ήταν ''χαλαλ'' (δηλαδή ΙΣΩΣ να μην πληρούν τις προδιαγραφές του Κορανίου). Την ίδια ακριβώς ώρα χιλιάδες παιδιά στα σχολεία πεινούν γιατί χιλιάδες άνεργοι συμπολίτες μας δεν έχουν να πάρουν ένα πιάτο φαγητό στα παιδιά τους.
 http://thesecretrealtruth.blogspot.com/

Στα χέρια ξένων για 99 χρόνια η περιουσία της Ελλάδας – Ούτε ο Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος και ο Εδουάρδος Λω, πριν από 120 χρόνια, κατάφεραν να επιβάλουν τέτοιας έκτασης εποπτεία

Η μεγαλύτερη εταιρεία της χώρας με 4 θυγατρικές που όλες μαζί θαελέγχουν και θα διαχειρίζονται ολόκληρη την κρατική περιουσία, τα ακίνητα του Δημοσίου, δεκάδες ΔΕΚΟ που απασχολούν δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους, αλλά ακόμα και το νερό και το ρεύμα, ιδρύεται και επισήμως πλέον με διαδικασίες-εξπρές.

Προσλήψεις μονίμων στην Τράπεζα της Ελλάδας



  • Οι προσλήψεις αφορούν αποφοίτους Λυκείου (ΔΕ) και ΤΕΙ (ΤΕ).
  • Στις 25 Οκτωβρίου ξεκινούν οι αιτήσεις.


Μέσω ΑΣΕΠ προκηρύχθηκαν... 35 θέσεις για προσλήψεις μονίμων, σε τεχνικές θέσεις στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Ξεκίνησε η λειτουργία του «Ηλεκτρονικού Αστυνομικού Τμήματος»

Πρόκειται για τη νέα διαδικτυακή πύλη της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση πολιτών, επιχειρήσεων και Φορέων

Μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας επιτυγχάνεται η ταχύτερη διεκπεραίωση αιτημάτων

Ξεκίνησε η λειτουργία του «Ηλεκτρονικού Αστυνομικού Τμήματος», της νέας διαδικτυακής πύλης (Portal) της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μήπως θυμάστε Ποιος υποχρέωσε τον αρχιεπίσκοπο να βγάλει στον σταυρό του αν όχι η πολιτική εξουσία;

Στις 26 Σεπτεμβρίου στο Τυμπάκι της Κρήτης οι κάτοικοι είδαν τους τοίχους γεμάτους με ρήσεις του κορανίου. Είχαν γραφτεί από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα Κρήτης.
Έγραφαν: Μόνο η πίστη σας μετράει και κανείς άλλος δεν έχει δικαίωμα ζωής ή θανάτου και περιουσίας επί όποιου τολμά να σας προκαλεί και να μη δέχεται την πίστη σας.

Καταπληκτικό βίντεο παρουσιάζει πως οι λύκοι αλλάζουν το περιβάλλον..

http://www.dinfo.gr/wp-content/uploads/2015/08/lykos.jpg
Το καταπληκτικό βίντεο που ακολουθεί, δείχνει πώς ένα είδος ζώου, στην περίπτωση μας οι λύκοι, μπορεί να έχει τεράστια επίδραση σε ολόκληρο το οικοσύστημα στο οποίο ζει, και γιατί όχι, ακόμα και να αλλάξει τη γεωγραφία μιας περιοχής.

Όταν οι λύκοι τοποθετήθηκαν εκ νέου στο εθνικό πάρκο Yellowstone των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ απουσίαζαν για σχεδόν 70 χρόνια, συνέβη η πιο αξιοσημείωτη “τροφική μεταμόρφωση”.

Γιάννενα: Ο σεισμός μετακίνησε το βουνό Μιτσικέλι.





  • Ο σεισμός των 5,3 βαθμών την κλίμακας Ρίχτερ στα Γιάννενα, το βράδυ του Σαββάτου, είχε ως αποτέλεσμα να μετακινηθεί το επιβλητικό βουνό Μιτσικέλι προς τα Δυτικά!


Αυτό δήλωσε στην..  εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", ο γεωλόγος-σεισμολόγος, διευθυντής ερευνών του Ασεροσκοπείου Αθηνών, Θανάσης Γκανάς.

Στα 3,8 εκατομμύρια οι φτωχοί Έλληνες το 2015

Σε συνθήκες φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού ζουν πάνω από ένας στους τρεις κατοίκους στην Ελλάδα και κατά μέσο όρο ένας στους τέσσερις στην ΕΕ, σύμφωνα με τα στοιχεία του 2015, που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Eurostat.

Συγκεκριμένα στην Ελλάδα το 2015 βρισκόταν αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας ή του κοινωνικού αποκλεισμού το 35,7% του πληθυσμού (3,8 εκατ. άνθρωποι), έναντι 28,1% το 2008. Στην ΕΕ, το αντίστοιχο ποσοστό επανήλθε το 2015 στα επίπεδα του 2008, δηλαδή στο 23,7% (118,8 εκατ. άνθρωποι).

Οι 4 αλλαγές για είσοδο στα πανεπιστήμια -Οσα πρέπει να ξέρουν οι μαθητές λυκείου

Τέσσερις είναι οι βασικοί άξονες πάνω στους οποίους θα συζητήσει η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, σε μια προσπάθεια να καταλήξει σε λύση για το εξεταστικό σύστημα.
Αυτοί θα είναι: εξετάσεις για τα ΑΕΙ μετά το Απολυτήριο Λυκείου, δυνατότητα στους αποφοίτους να δοκιμάσουν την «τύχη» τους περισσότερες φορές σε σχέση με σήμερα,

Ποιοι κλειδώνουν σύνταξη πριν από τα 67 σε όλα τα Ταμεία

Σύνταξη με όριο ηλικίας κάτω των 67 ετών μπορούν να «κλειδώσουν» εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένοι σε όλα τα Ταμεία, αξιοποιώντας πλήθος μεταβατικών διατάξεων που ισχύουν έως το 2021.

H ηλικία εξόδου που κατοχυρώνουν οι ασφαλισμένοι ανάλογα με τα χρόνια εργασίας που έχουν σήμερα ή θα συμπληρώσουν έως το 2021 παραμένει κάτω από τα 67, ακόμη και μετά το 2022, σε όλα τα Ταμεία, πλην του Δημοσίου.

Οι πολιτικές εφημερίδες 18/10/2016

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων