Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Καιρός:για Κυριακή 23-10-2016


Τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες στο Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο, τη Θεσσαλία και πιθανόν την Κεντρική Μακεδονία και στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημεριανές ώρες περιμένουμε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΠΕΤΕΙΩΝ ΤΗΣ 26ΗΣ ΚΑΙ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για εθνικη εορτη οχι

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων των επετείων της 26ης Οκτωβρίου 1912 και της 28ης Οκτωβρίου 1940, που θα πραγματοποιηθούν και φέτος με ιδιαίτερη λαμπρότητα και επισημότητα, ανάλογη της σημασίας των επετείων αυτών με τη συμμετοχή σπουδαστών, μαθητών και συλλόγων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, ανακοινώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ΘΡΑΚΗ ΕΙΣ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΩΝ – ΟΙ ΠΟΜΑΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ

https://averoph.files.wordpress.com/2012/11/ce98cea1ce91ce9ace97.jpg?w=323&h=242

Οἱ ΕΟΖ στήν Θράκη, ἡ Μακεδονία, τά Σκόπια, κι΄ ἀπό πίσω οἱ Γερμανοί.

άρθρο του Γεωργίου Δημητράκη

Τους Πομάκους τους γνωρίζομε όλοι. Οι ανόητοι κυβερνούν το Κράτος των Αθηνών, και αυτό το γνωρίζομε. Αλλά πρώτα ας μείνομε εις τους Πομάκους μας. Είναι πράγματι γεγονός, ότι δεν υπάρχουν επιστημονικώς αδιάψευστα στοιχεία περί της καταγωγής των.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ 26ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΩΣ ΗΜΕΡΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΦΟΡΑ

Ως ημέρα υποχρεωτικής αργίας ορίζεται η 26η Οκτωβρίου, επέτειος της Απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κώστα Γιουτίκα.

Παγκόσμια Ελληνική πατέντα μειώνει κατά 80% την τιμή των αυτοκινήτων!

Μια πρωτοποριακή μέθοδο σχεδιασμού, που μπορεί να μειώσει το κόστος κατασκευής ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων κατά 50%-80%, επινόησε ο μηχανολόγος-μηχανικός δρ Δημήτρης Χατζηκακίδης. Η καινοτομία «κρύβεται» σε μια νέα διάταξη αναρτήσεως και …πλαισίου για ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα, που αποτελεί παγκόσμια ευρεσιτεχνία και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε κάποια συμβατικά αυτοκίνητα…

Δικαστές ΣτΕ για δημοσιεύματα: Στοχευμένα για να επηρεάσουν την Δικαιοσύνη



«Η διαρροή για τον δικαστή αποσκοπεί στην κάμψη του φρονήματος των δικαστών και στον επηρεασμό απονομής της Δικαιοσύνης» - Η εφημερίδα που αποκάλυψε το όνομα ήταν η «Αυγή»
Οι δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας με ένα σκληρό ψήφισμά τους καταδικάζουν τα «στοχευμένα» δημοσιεύματα του Τύπου

12 μυστικά κολπάκια για την αναζήτηση στη Google



Η μηχανή αναζήτησης της Google είναι ένα πολύ καλό εργαλείο και κρύβει πιο πολλά μυστικά από όσα γνωρίζουμε
Οι πιο πολλοί κάνουμε τις αναζητήσεις μας απλώς πληκτρολογώντας την λέξη ή φράση που θέλουμε να αναζητήσουμε. Υπάρχουν όμως κάποια κολπάκια πουμπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στις αναζητήσεις μας ώστε να κάνουμε πιο συγκεκριμένα τα αποτελέσματα, να πάρουμε περισσότερες παραπλήσιες αναζητήσεις και γενικά να κάνουμε την ζωή μας λιγάκι πιο εύκολη. . .

Ποιοι άνεργοι μπορούν να πάρουν επιδότηση έως και 20.000 ευρώ



Νέο πρόγραμμα που θα παρέχει επιδότηση σε ανέργους για να ξεκινήσουν δική τους επιχείρηση, ύψους ακόμη και 20.000 ευρώ, θα προκηρύξει ο ΟΑΕΔ προς το τέλος του χρόνου.

Μέχρι το τέλος του έτους, σε συνεργασία με τους κοινωνικούς εταίρους αναμένεται η προκήρυξη ενός ακόμη καινοτόμου προγράμματος, προώθησης της επιχειρηματικότητας των νέων,

Ένας αρχαίος Λεωνίδας ή ένας Καραϊσκάκης δε μπορεί να ξυπνήσει μέσα σε έναν πολιτικό μας και να του δείξει τα καρύδια του;

Ας του πει κάποιος επιτέλους του Ερντογάν !!!!!!!!!!! ότι και η Ελλάδα εγκλωβίστηκε λίγο πιο πριν στη Συνθήκη των Σεβρών(1920) που προέβλεπε:
"Στην Ελλάδα παραχωρούνταν τα νησιά Ίμβρος και Τένεδος και η ανατολική Θράκη μέχρι τη γραμμή της Τσατάλτζας κοντά στην Κωνσταντινούπολη. Η περιοχή θα διοικούνταν από Έλληνα Αρμοστή ως εντολοδόχο των Συμμάχων,

ΚΕΠΕ: Αυτές είναι οι 6 προϋποθέσεις για να αρθούν το συντομότερο τα capital controls


Τις 6 αναγκαίες προϋποθέσεις για να απαλλαχθεί οριστικά η ελληνική οικονομία από τα capital controls , αναφέρει το ΚΕΠΕ σε πρόσφατη ανάλυσή του.

Το τέλος του Χριστιανισμού στην Βρετανία: Πρόταση να μην λειτουργούν οι Εκκλησίες την Κυριακή!



Οι χριστιανικές εκκλησίες ενδεχομένως δε θα χρειάζεται πλέον να ανοίξουν τις πόρτες τους την Κυριακή, εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών για την επιβίωση του Χριστιανισμού στη Βρετανία λόγω της αυξανόμενης ενδυνάμωσης του μουσουλμανισμού γράφει με γλαφυρό τρόπο ο βρετανικός τύπος.

Οργή συνταξιούχων για τις επιστολές Κατρούγκαλου -Ετοιμάζουν προσφυγές για τις μειώσεις στις επικουρικές

Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει στους συνταξιούχους η επιστολή του υπουργού Εργασίας, με την οποία κάθε άλλο παρά ξεκαθαρίζει την κατάσταση με τις περικοπές στις επικουρικές συντάξεις.

Τα όσα αναφέρονται στις επιστολές δεν συμβαδίζουν με τα ενημερωτικά των ταμείων ενώ δεν ξεκαθαρίζεται ο τρόπος με τον οποίο έγιναν οι περικοπές, που φτάνουν και το 50%, γεγονός που αναμένεται να πυροδοτήσει κύμα προσφυγών από τους συνταξιούχους.

Οι πολιτικές εφημερίδες 22/10/2016

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων