Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Καιρός:για Δευτέρα 31-10-2016



Την Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο, το νότιο Ιόνιο και το Αιγαίο. Σταδιακά από το μεσημέρι, οι νεφώσεις και τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Πελοπόννησο, την κεντρική και ανατολική Στερεά και το κεντρικό και νότιο Αιγαίο. Καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν αρχικά στην νοτιοδυτική Πελοπόννησο, στη συνέχεια σε όλη τη νότια Πελοπόννησο, τις νότιες Κυκλάδες και την Κρήτη, και προς το βράδυ στην ανατολική Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Οι καταιγίδες θα συνοδεύονται από ισχυρές ριπές ανέμου.

Ο πιο απλός & φθηνός τρόπος να κάνετε τον παλιό, αργό υπολογιστή σαν καινούργιο

Μια νέα, έξυπνη συσκευή σωτήρια για εκατοντάδες (ίσως και χιλιάδες) ανθρώπους, που κάνει τις μεγάλες εταιρείες υπολογιστών να μην είναι και πολύ χαρούμενες γι ‘αυτό!
Είναι ο υπολογιστής σας οδυνηρά αργός; Έχετε εξετάσει την αγορά ενός νέου «πιο γρήγορου» υπολογιστή, αλλά η τιμή του ακόμη και η βασική σας κάνει να μαζεύεστε; Υπάρχει ένας φθηνότερος, πιο προσιτός τρόπος για να πάρετε ένα νέο υπολογιστή; (Συμβουλή: δεν υπάρχει – συνεχίστε την ανάγνωση.)

Ανατροπές φέρνει η κινητικότητα στο Δημόσιο από το 2017



Ανατροπές στο Δημόσιο φέρνει η κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων μετά από το πράσινο φως που άναψαν τα στελέχη των θεσμών στο νομοσχέδιο για την κινητικότητα, το οποίο αναμένεται να κατατεθεί τις επόμενες ημέρες στο Κοινοβούλιο για έγκριση, καθώς ο στόχος είναι να ξεκινήσει η εφαρμογή της διαδικασίας από την 1η Ιανουαρίου 2017.

Συγκλονιστική αποκάλυψη: Άνοιξαν μετά από αιώνες τον τάφο του Χριστού - Δείτε τι βρήκαν (vids+pics)

http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2016/10/28/740657/main/4096.jpg

Για πρώτη φορά εδώ και αιώνες, επιστήμονες μετακίνησαν την μαρμάρινη πλάκα του Πανάγιου Τάφου, αποκαλύπτοντας, σε κλίμα δέους και ιερής κατάνυξης, την επιφάνεια στην οποία πιστεύεται ότι τοποθετήθηκε το σώμα του Ιησού Χριστού μετά τη σταύρωση.

Ξεκινά δεκαήμερο εκπτώσεων: Ανοιχτά την άλλη Κυριακή τα καταστήματα

Δεκαήμερο εκπτώσεων ξεκινά από την Τρίτη 1η Νοεμβρίου. Η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος θα διαρκέσει έως τις
10 Νοεμβρίου. Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά από τις 11:00 έως τις 20:00.

Η ΕΣΕΕ εξέδωσε εγκύκλιο με οδηγίες για τους καταστηματάρχες:

Αυτός ο χαβαλές με τη σημαία σε άσχετα χέρια θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει και να αρχίσουμε να σεβόμαστε

 
Eλένη Παπαδοπούλου

Αυτός ο χαβαλές με τη σημαία σε άσχετα χέρια θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει και να αρχίσουμε να σεβόμαστε.

Πρώτον σε οποιοδήποτε σχολείο, αν είχε εμφανιστεί άλλη σημαιοφόρος με παντελόνι αντί με φούστα και με μαντίλια στο κεφάλι, θα είχε πάει σπίτι της να αλλάξει. Αν δεν είχε οικονομήσει και καμία αποβολή για το ρεζιλίκι που έκανε στο σχολείο.

Ανατιμήσεις - σοκ έρχονται σε 54 νησιά του Αιγαίου



  • Ανατιμήσεις-σοκ στα περισσότερα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης αναμένεται να προκαλέσει από την 1η/1/2017 η κατάργηση των μειωμένων κατά 30% συντελεστών ΦΠΑ σε 54 νησιά του Αιγαίου.
Οι τιμές της βενζίνης θα αυξηθούν κατά 10-15%, οι τιμές του... καφέ θα ακριβύνουν κατά 20-25%, ενώ σε πολλά άλλα είδη πρώτης ανάγκης θα σημειωθούν αυξήσεις τιμών από 3,7% έως 6%.

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ

Σοκ και δέος από τη νέα αποκάλυψη για την Αμφίπολη
«Ξεκλειδώνει» τα μυστικά του το μνημείο της Αμφίπολης που πριν δύο χρόνια μονοπωλούσε το ενδιαφέρον της επιστημονικής και όχι μονό κοινότητας.
Νέα κομμάτια του πολύπλοκου -και γεμάτου αμφισβητήσεων- παζλ που συνθέτει την ανασκαφή στην Αμφίπολη έρχονται να προσδώσουν μια ακόμη πιο εντυπωσιακή εικόνα του λόφου Καστά. Δεν είναι μόνο ο λέοντας πάνω στο επιβλητικό βάθρο στην κορυφή του Τύμβου της Αμφίπολης και ο περίβολος του μισού χιλιομέτρου που προκαλούσε δέος.

Ερχεται από το 2017 το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο -Τι θα πρέπει να δηλωθεί

Σε εφαρμογή θα τεθεί από το 2017 το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο, στο οποίο θα πρέπει να δηλώνονται συμμετοχές σε εταιρείες του εξωτερικού, ακίνητα, κεφάλαια στο εξωτερικό, ενώ σε αυτό θα μπαίνουν και όλα τα δεδομένα που έχει η εφορία.

Διάταξη – παγίδα κόβει τα επιδόματα τέκνων σε χιλιάδες οικογένειες

politeknΤην στέρηση των επιδομάτων τέκνων από χιλιάδες οικογένειες και τη σημαντική μείωση στα ποσά των επιδομάτων τέκνων που δικαιούνται χιλιάδες άλλες οικογένειες εξακολουθεί να προκαλεί η διάταξη του άρθρου 65 του νόμου 4170/2013 με την οποία προβλέπεται ότι στο συνολικό ποσό του ετήσιου οικογενειακού εισοδήματος το οποίο λαμβάνεται υπόψη ως κριτήριο για τη χορήγηση των συγκεκριμένων επιδομάτων

Πότε θα πιστωθεί το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης


740795-epidoma2.jpg

Tην Τρίτη 1 Νοεμβρίου θα καταβληθεί στους 39.359 δικαιούχους το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης για τον Οκτώβριο, συνολικού ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι πολιτικές εφημερίδες 30/10/2016

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων