Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Καιρός:για Πέμπτη 3-11-2016



Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016, στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα και στο Αιγαίο αναμένονται νεφώσεις με βροχές στα δυτικά οι οποίες θα συνοδευτούν και από λίγες καταιγίδες. Πρόσκαιρες βροχές είναι επίσης αρκετά πιθανόν να εκδηλωθούν στη Χίο, τη Λέσβο και τις Νότιες Κυκλάδες. Παράλληλα σε ολόκληρη τη χώρα αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας και αυξημένες τιμές υγρασίας. Τις πρωινές και βραδινές κατά τόπους θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ νωρίς το πρωί στη Δυτική Μακεδονία θα εκδηλωθεί παγετός.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – ΔΕΙΤΕ τι παθαίνει το σώμα σας αν πίνετε με το που ξυπνάτε νερό – Θα το κάνετε ΣΥΝΗΘΕΙΑ! (Bίντεο)

nero-deiteΣτη βιομηχανία ομορφιάς η αποτοξίνωση του σώματος είναι συχνά μία διαδικασία ιδιαίτερα ακριβή. Κάποιοι χρεώνουν πάρα πολλά
για τσάι ή για χυμούς με τέτοιες ιδιότητες και πολλά από αυτά δεν έχουν καν αποτέλεσμα και ίσως κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.

ΠΡΟΣΟΧΗ - Η Κίνα φτιάχνει Ρύζι από Πλαστικό και είναι ο,τι Χειρότερο για την Υγεία μας.

Μερικές φορές σκεφτόμαστε πόση ζάχαρη, λιπαρά ή χοληστερόλη μπορεί να περιέχεται σε ένα τρόφιμο πριν το καταναλώσουμε – κι
αυτό σημαίνει ότι είμαστε έξυπνοι και υγιείς καταναλωτές.

Οι παραγωγοί πρέπει να μας δίνουν λεπτομερείς λίστες με τα υλικά στο πλάι της συσκευασίας τροφίμων, για να μπορούμε να αποφασίσουμε από μόνοι μας αν θέλουμε να καταναλώσουμε κάτι ή όχι. Έχουμε το δίκιο να είμαστε ενημερωμένοι, σωστά;

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


1


Οι Άγιοι Ανάργυροι, Άγιοι Κοσμάς και Δαμιανός κατάγονταν από την Ασία – Οι γονείς τους ήταν άριστο πρότυπο χριστιανών συζύγων – Εορτάζουν 01 Νοεμβρίου
Ο κ. Βασίλειος Κέκης, καθηγητής της χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής χειρουργός του “Ιατρικού Κέντρου Αθηνών”, έζησε στη Βοστόνη Αμερικής το 1962, μια έντονη θρησκευτική εμπειρία, σε σχέση με θαυμαστές θεραπείες των Αγίων Αναργύρων, τις οποίες αναφέρουμε στη συνέχεια, όπως τις κατέγραψε ο ίδιος, προς δόξαν του Θεού και τιμή των Αγίων Κοσμά και Δαμιανού.

Το αιώνιο ερώτημα .... Γιατί οι άντρες πεθαίνουν πριν από τις γυναίκες;

Οι άντρες πεθαίνουν πιο γρήγορα από τις γυναίκες, για το λόγο αυτό άλλωστε, υπάρχουν περισσότερες χήρες στον πλανήτη από… χήρους (στατιστικά αποδεδειγμένο)!
Πολλές έρευνες έχουν διεξαχθεί ανά τον κόσμο που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, παρουσιάζοντας κατά καιρούς ένα πλήθος επιστημονικών λόγων επί του θέματος. Εγώ δεν θα σας κάνω ανάλυση ιατρική ούτε πολιτισμική ούτε καν… ψυχολογική για να σας καταδείξω την ισχύ της ρήσης αυτής, αφού την αποδέχομαι πλήρως!

Προς Ρ. Τ. Ερντογάν: Τα σύνορα της δικής μας καρδιάς

του Λεωνίδα Κουμάκη*
Ο ψευτο – σουλτάνος της Άγκυρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει πρόσφατα καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα καταλαβαίνει ο ίδιος, που δεν ταυτίζονται βέβαια με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να στριμωχτούν σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές φαντασιώσεις του. Αυτοδιαφημίζεται μάλιστα, πως τάχα, παραδίδει και «μαθήματα ιστορίας». 

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΛΑ ΣΥΡΙΖΑ: Έρχονται 5 νέα υπουργεία, μετονομάζονται άλλα 6 – Οι πλήρεις κινήσεις της κυβέρνησης

Προ των πυλών είναι ο… συθέμελος  ανασχηματισμός της κυβέρνησης, με το ΣτΕ να ανάβει χθες πράσινο φως για τη δημιουργία των νέων υπουργείων.

Με απόφασή του το 5ο τμήμα του ΣτΕ κρίνει νόμιμα κρίθηκαν δύο Προεδρικά Διατάγματα με τα οποία, σύμφωνα με τα οποία θα ορκιστούν επιπρόσθετα 5 νέοι υπουργοί, αφού δημιουργούνται ή αυτονομούνται πέντε υπουργεία, ενώ σε άλλα υπουργεία αφαιρεί ή δίνει αρμοδιότητες κι άλλα τα μετονομάζει.

Ουδείς ένοχος για το έγκλημα στη Marfin.



  • Οι ένοχοι για το έγκλημα της Marfin που στοίχισε τη ζωή σε τρεις υπαλλήλους της Τράπεζας στην οδό Σταδίου, τον Μάιο του 2010 παραμένουν τελικά άγνωστοι.


Έπειτα από έξι ολόκληρα χρόνια, εξακολουθούν να... αναζητούνται οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης και του εμπρησμού στο υποκατάστημα της τράπεζας όπου έχασαν τη ζωή του η έγκυος Αγγελική Παπαθανασοπούλου και οι συνάδελφοί της Παρασκευή Ζούλια και Επαμεινώνδας Τσάκαλης, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειές τους.

5 τιπς που θα σε βοηθήσουν να κόψεις το κάπνισμα



Όπως όλοι οι καπνιστές, έτσι κι εσύ που μπήκες στη διαδικασία να διαβάσεις αυτό το κείμενο, θα γνωρίζεις το πόσο εθιστικό είναι το κάπνισμα από τη μια πλευρά, ενώ από την άλλη είναι η πιο δύσκολη συνήθεια για να κόψεις οριστικά.

Έχεις προσπαθήσει πάμπολλες φορές αλλά μάταια. Και παρά τις ενδείξεις επάνω στις συσκευασίες, που αφορούν στις βλάβες που προκαλεί στην υγεία γενικότερα, επιμένεις να καπνίζεις καθημερινά.

Αυτό αν δεν το έχετε δεί ΠΡΕΠΕΙ να το διαβάσετε!!!! [Αν είναι δυνατόν] -ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ, ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Μύθος το αλβανικό έπος, απλή διέλευση η εισβολή των Ιταλών 
Η εφημερίδα Αυγή, κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύει άρθρο όπου το στέλεχος του κόμματος, Νάσος Θεοδωρίδης, χαρακτηρίζει το Αλβανικό έπος «μύθο» και ότι η Ελλάδα μπήκε σε ένα ιμπεριαλιστικό πόλεμο.
Μετά το συνωστισμό της Ρεπούση μας προέκυψε νέος...

Προς τους μαλάκες κατσαπλιάδες και νεογενίτσαρους διεθνιστές σχετικά με την Ελληνική Σημαία και ποιοι μπορούν να τη σηκώνουν στις Εθνικές Επετείους.



Η Ελληνική σημαία δεν είναι έπαθλο ούτε μαθητικό αριστείο για να
τη σηκώνουν αλλοδαποί, ειδικά στις εθνικές μας επετείους προς τιμήν των προγόνων μας που έχυσαν τον αίμα τους για μας και την Πατρίδα. Η σημαία είναι για κάθε χώρα ότι πιο ιερό και σεβαστό και αποτελεί Εθνικό και Θρησκευτικό σύμβολο (θρησκευτικό όταν φέρει πάνω της πχ το σταυρό) συνεπώς μόνο Έλληνας και χριστιανός μπορεί να σηκώνει την Ελληνική σημαία.

Εσύ ξέρεις πόσο ευφυής είσαι; -Τεστ IQ στη Θεσσαλονίκη για την εισαγωγή στη MENSA

Η διεξαγωγή στην Θεσσαλονίκη των επόμενων ομαδικών τεστ IQ για την εισαγωγή στη MENSA, θα γίνει την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 16:00 και στις 17:30 μμ, στο Αμφιθέατρο 3 του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας, οδός Εγνατία 156.

Η επιλογή του γκρουπ είναι ελεύθερη για τους υποψήφιους.

Οι πολιτικές εφημερίδες 2/11/2016

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων