Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Καιρός:για Τετάρτη 23-11-2016



Νεφώσεις, αυξημένες στα ανατολικά και στο Αιγαίο, με λίγες βροχές στη Βόρεια και ορεινή Κρήτη και πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών σε περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, περιμένουμε την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες οι οποίες ενδέχεται κατά τόπους να είναι πυκνές.

Ο δεκάλογος της θεωρίας της Μοντεσσόρι που πρέπει να γνωρίζουν γονείς και παιδαγωγοί

Μοντεσσόρι
1. Μην αγγίζετε ένα παιδί παρά τη θέλησή του.
2. Μην μιλάτε με άσχημο τρόπο σε ένα παιδί και μην χρησιμοποιείτε άσχημα λόγια όταν αναφέρεστε σε αυτό κατά την απουσία του.
3. Επικεντρωθείτε στο να ενισχύσετε και να βοηθήσετε να αναπτυχθούν τα Θετικά στοιχεία και οι υπάρχουσες ικανότητες του παιδιού ώστε να μην αφήνουν χώρο για το «κακό».

Οι Ολλανδοί χτίζουν μια γέφυρα νερού που σπάει τους νόμους της φυσικής



Υπάρχουν τόσα πολλά καταπληκτικά πράγματα στον κόσμο που μερικές φορές δεν ξέρετε πού να δούμε πρώτα. Εμείς στο  Bright Side είναι γοητευμένος από την ανθρώπινη ευφυΐα, και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία μιας γέφυρας που πήρε την αναπνοή μας μακριά.
Το 2002, ο κόσμος θαύμασε το Veluwemeer Υδραγωγείο - το αριστούργημα από τους καλύτερους μηχανικούς που συνέδεε την Ολλανδία ηπειρωτική χώρα και Φλέβολαντ, ένα τεχνητό νησί.

Συγκλονίζει η επιστολή πατέρα ΑΜΕΑ -Το σπίτι του βγαίνει για 4η φορά στο «σφυρί»


Συγκλονίζει η επιστολή πατέρα ΑΜΕΑ -Το σπίτι του βγαίνει για 4η φορά στο «σφυρί»

Ξανά σε πλειστηριασμό για τέταρτη φορά βγαίνει το σπίτι πολυμελούς οικογένειας ΑΜΕΑ την ερχόμενηΤετάρτη. Πρόκειται για την περίπτωση στην οποία πριν από δύο μήνες μέλη συλλογικοτήτων είχαν «πλημμυρίσει» το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εμποδίσουν την εκδίκαση της υπόθεσης. Τώρα σε μια συγκλονιστική επιστολή του πατέρα Μιχάλη Π. προς τον Συντονισμό Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, ιδιοκτήτη του σπιτιού που η τράπεζα ξαναβγάζει στις 23 Νοεμβρίου σε πλειστηριασμό, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

ΑΝΕΚΔΟΤΟ – Ο μαρτυριάρης!



Ήταν ένας κύριος που κάθε πρωί που πήγαινε στη στάση να πάρει το λεωφορείο να πάει στη δουλειά του, τον περίμενε ένας τύπος που του έπιανε το μάγουλο και του έλεγε σιγανά:
– Α! ρε κερατούκλη…
Αυτό γινόταν κάθε μέρα, ώσπου ο 
άνθρωπος ανήσυχος ρωτάει τη γυναίκα του τι μπορεί να συμβαίνει.
– Και πού θέλεις να ξέρω εγώ; του απαντάει εκείνη εκνευρισμένη και εκείνος ησύχασε.

Προσοχή: Νέος ιός αναστατώνει το facebook! – Μην ανοίξετε αυτό το αρχείο (Εικόνα)

post-feature-image

Ένας νέος ιός κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο facebook, ο οποίος διαδίδεται μέσω του τσατ και δείχνει ένα αρχείο φωτογραφίας, το οποίο έχει σταλεί από φίλο σας. 
Αρχικά δείχνει «αθώο», αλλά για να ανοίξει ζητάει ένα ειδικό πρόγραμμα, το οποίο όταν το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας στέλνει το αρχείο αυτό σε όλους τους φίλους σας.

«Βόμβα»: Καταργούνται οι Πανελλαδικές Εξετάσεις!

747454-panelladikes-exetaseis-2016.jpg
Την κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή στα ανώτατα ιδρύματαέχει προτείνει με επιστολή του στους εκπροσώπους των θεσμών, τουπουργείο Παιδείας.
Στο πεντασέλιδο κείμενο που έχουν στα χέρια τους οι δανειστές από την περασμένη βδομάδα και στο οποίο παρουσιάζεται ο σχεδιασμός του υπουργείου Παιδείας για τα επόμενα τρία χρόνια με την υπογραφή του υπουργού Κώστα Γαβρόγλου, αναφέρεται ανοιχτά η ανάγκη κατάργησης των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Δεν θα πληρώνουν διόδια στα όρια του δήμου τους οι μόνιμοι κάτοικοι


Φωτογραφία: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Τέλος βάζει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στα διόδια που βρίσκονται μέσα στα όρια Καλλικρατικών Δήμων.
Με αυτό τον τρόπο χιλιάδες κάτοικοι περιοχών, που έχουν στα όρια του δήμου τους διόδια και αναγκάζονται να τα πληρώνουν καθημερινά για μερικά χιλιόμετρα, θα πάρουν ανάσα.

Θαυμαστό γεγονός! Μπλοκάρουν τα ηλεκτρονικά συστήματα και αναδύεται άρωμα στον Πανάγιο Τάφο που ερευνούν οι επιστήμονες

Ανεξήγητα φαινόμενα διαπιστώνουν οι μελετητές μέσα στον Πανάγιο Τάφο κατά τις εργασίες που λαμβάνουν χώρα εκεί το τελευταίο διάστημα…

Ως γνωστόν επιστήμονες ανάμεσά τους και Έλληνες αποκάλυψαν πρόσφατα την επιφάνεια που παραδοσιακά θεωρείται ο τάφος του Ιησού Χριστού. Χτισμένος στην Εκκλησία του Παναγίου Τάφου στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, ο τάφος έχει καλυφθεί από μάρμαρο τουλάχιστον από το 1555 μ.Χ., και πιθανότατα και πολλούς αιώνες νωρίτερα.

ΞΕΝΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ… ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Παρά την γνωστή μας θέση για τον Οικουμενισμό αλλά και για τα άλλες χριστιανικές αιρέσεις, δεν μπορούμε να μη σταθούμε σε ένα θαρραλέο λόγο που έρχεται από άλλο θρησκευτικό ηγέτη, την ίδια ώρα που οι δικοί μας ποιμένες μπροστά στην καταστροφή της χώρας και του ελληνορθόδοξου ποιμνίου, συνήθως… «ποιούν την νήσσαν».

ΑΡΓΗΣΕ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ! ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΤΩΝ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ! ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΛΥΣΕΙ Η ΕΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!


Με καθυστέρηση πολλών χρόνων, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δείχνει να αντιλαμβάνεται τι παιχνίδια παίζονται σε βάρος της Ορθοδοξίας από τη Νέτα Τάξη Πραγμάτων. Όπως γράφαμε και χθες εδώ, η ΕΕ ετοιμάζεται να καταργήσει τις ονομασίες "πατέρας" και "μητέρα" με τους όρους "γονέας Α" και "γονέας" Β", λόγω της εφαρμογής του συμφώνου συμβίωσης μεταξύ των ομοφυλόφιλων και της υιοθεσίας παιδιών από μέρους τους!

Οι πολιτικές εφημερίδες 22/11/2016

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων