Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Καιρός:Τρίτη 10-1-2017



Κακοκαιρία περιμένουμε την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Στην Κρήτη και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα είναι τοπικά ισχυρές, ενώ θα χιονίσει στα ορεινά της Κρήτης. Στις Κυκλάδες θα εκδηλωθούν βροχές ή χιονόνερο και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Στις Σποράδες και στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου αναμένονται κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις που βαθμιαία στα νότια πεδινά τμήματα θα μετατραπούν σε βροχή ή χιονόνερο.

Αλέξη να ξέρεις, ότι τα παιδιά μας πεινάνε και αυτό λέγεται πόλεμος!



Δεν ξέρω πως να το γράψω έτσι τρυφερά και χουχουλιάρικα, μην χαλάσω το θρησκευτικό mood της εθνοσωτηρίου, αλλά Αλέξη και σύντροφοι πλάι στον Αλέξη, ΑΝ, λέω ΑΝ, πεινάσουν τα παιδιά μας ή μείνουν ανασφάλιστα και χωρίς περίθαλψη, αυτό ξέρεις θα λέγεται πόλεμος.

Αυτοί οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ στηρίζουν το ΣΟΡΟΣ… ΕΓΓΡΑΦΑ


ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ... ΠΑΠΙΕΣ... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ...
ΚΑΙ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ, ΤΕΛΕΙΩΣ ΖΩΟΝ... εν γνώσει ή εν αγνοία του...

Καλλιόπη Σουφλή

Αποκάλυψη Βόμβα έκανε το Ίδρυμα Open Society του Τζωρτζ Σόρος.

Λέσβος: Πάνω από 1.000 φλαμίνγκο «αγκαλιάστηκαν» για να ζεσταθούν [ΦΩΤΟ]


Τα περισσότερα από 1.000 φλαμίνγκο (σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση 26 Δεκεμβρίου 2016) του υδροβιότοπου στην Καλλονή Λέσβου, αντιμετώπισαν την παγωνιά, με τον πιο απλό τρόπο.
Μαζεύτηκαν το ένα δίπλα στο άλλο.
«Ο χιονιάς είναι μια δύσκολη δοκιμασία για τα πουλιά που προφανώς προσπαθούν να προφυλαχθούν, πέρα από οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα όπως η λήψη τροφής» λέει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η περιβαλλοντολόγος Ελένη Γαληνού.

Έως και πέντε χρόνια "φρεσκάρει" τον εγκέφαλο των ηλικιωμένων μία ώρα μεσημεριανού ύπνου



Οι ηλικιωμένοι που κοιμούνται μια ωρίτσα τα μεσημέρια, τονώνουν τον εγκέφαλό τους, έχοντας καλύτερη μνήμη και πιο καθαρή σκέψη, σαν να είναι έως πέντε χρόνια νεότεροι, σύμφωνα με μια νέα αμερικανο-κινεζική επιστημονική έρευνα. Η μελέτη επιβεβαιώνει τα οφέλη του μεσημεριανού υπνάκου, αρκεί αυτός να μην διαρκεί υπερβολικά λίγο ούτε υπερβολικά πολύ.

Χαρά στην Βουλγαρία από την αύξηση των τιμών των καυσίμων στην ...Ελλάδα!

Mε τον τίτλο ΄΄Οι νέες τιμές των καυσίμων στην Κομοτηνή φέρνουν χαρά στο Κίρκοβο΄΄ βουλγαρική τοπική ιστοσελίδα της πόλης Κίρτζαλι περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί από την Πρωτοχρονιά στις συνοριακές περιοχές της Θράκης.

ΔΕΙΤΕ ΚΟΡΟΪΔΙΑ! Μάς έβαλλαν ΟΡΙΟ (για μετρητά) τα 500 ΕΥΡΩ; Στην Γερμανία ΔΕΝ υπάρχει ΚΑ-ΝΕ-ΝΑ όριο! Στήν Ιταλία, είναι ...3.000 ευρώ! Στην Ισπανία, 2.500 ευρώ! Και στην Πολωνία, είναι ...15.000 ευρώ !!!!!!!!!!


ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ π.χ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ...Κ Ρ Α Τ Η Θ Ε Ι Τ Ε !

100.000 ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ, ΗΤΟΙ 63.500 ΕΥΡΩ!!!!!!!

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Α Γ Ρ Ι Ω Σ;;;

Ή ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ;;;.................

NOVARTIS ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ… SIEMENS


Κατάθεση φωτιά μάρτυρα σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο των Αθηνών!

Εμπλέκονται και Υπουργοί Υγείας;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου*

Οι δικαστικές αρχές των ΗΠΑ έχουν ασκήσει έρευνα για το μεγάλο σκάνδαλο της ελβετικής πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρείας Novartis AG για αθέμιτες μεθόδους που χρησιμοποιούσε η εν λόγω εταιρεία στην Ελλάδα επί σειρά ετών, για τη βελτίωση της θέσης της στην ελληνική αγορά.

Δείτε τι θα υποστείτε αν δεν χρησιμοποιήσετε το πλαστικό χρήμα

Είναι πλέον γνωστό (σε πολλούς, αλλά όχι σε όλους) πως οι φορολογούμενοι μισθωτοί συνταξιούχοι και αγρότες μπορούν, αν συμπληρώσουν τα απαραίτητα όρια δαπανών με κάρτες ή άλλο ηλεκτρονικό μέσο, θα κερδίσουν φόρο από 1.900 ως 2.100 ευρώ.
Γνωρίζουμε επίσης (πολλοί, αλλά όχι όλοι) ότι ο φορολογούμενος που δεν θα συμπληρώσει τις απαραίτητες δαπάνες με πλαστικό χρήμα, θα πληρώσει πρόστιμο που είναι το 22% του ποσού που προκύπτει αν από το όριο των δαπανών που έπρεπε να συμπληρώσει, αφαιρεθούν εκείνες που πραγματικά συμπληρώθηκαν.

Ξέσπασε ο Στρατηγός Φράγκος… Βάλτε πλάτη για την Πατρίδα και αφήστε τις «Προβιές και τα Αρκουδοτόμαρα!»

Στο πλευρό της Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας για την Εφεδρεία & την Εθνοφυλακή ,τάσσεται ένας ακόμη Στρατηγός που ήταν από τους Πρώτους που είπε ότι …Έχω χιλιάδες Όπλα FN των 7,62 χιλ στις Αποθήκες του Στρατού και 15.000 χιλ. Ετοιμοπόλεμους Εφέδρους Καταδρομείς έτοιμοι να τα Κρατήσουν!

Πώς θα πληρώσουν 100% περισσότερο φόρο φέτος 575.000 αγρότες

Περισσότεροι από 575.000 φορολογούμενοι με έσοδα από γεωργικές δραστηριότητες θα πληρώσουν το 2017 υπέρμετρα αυξημένους φόρους εισοδήματος.

Ο λόγος είναι ότι ο συντελεστής φορολόγησης των αγροτικών εισοδημάτων τους θα αυξηθεί από το 13% στο 22%, ενώ ταυτόχρονα ο συντελεστής υπολογισμού της προκαταβολής φόρου εισοδήματος θα αυξηθεί από το 75% στο 100% του κύριου φόρου.

Τι συνιστά η Εταιρία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης για τον παγετό

Χωρίς νερό παραμένουν για δεύτερη ημέρα νοικοκυριά και καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, καθώς εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών πάγωσαν οι σωλήνες ύδρευσης, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έσπασαν τα υδρόμετρα.

Με ανακοίνωση της η Εταιρία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ) συνιστά στους καταναλωτές που δεν έχουν νερό λόγω του παγετού να ρίχνουν σταδιακά χλιαρό (όχι ζεστό) νερό αριστερά και δεξιά του υδρομέτρου (όχι επάνω του).

Η μισή Θεσσαλονίκη έμεινε από θέρμανση επειδή ..πάγωσαν οι σωλήνες στους καυστήρες φυσικού αερίου !



Εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες διαμερίσματα που τροφοδοτούνται από φυσικό αέριο, έμειναν από θέρμανση ! Τελείως απροετοίμαστοι για το κρύο οι Θεσσαλονικείς. Και τώρα όλοι ψάχνουν τεχνικούς να ρωτήσουν τι να κάνουν. Η τελευταία λύση....
, το air-condition δεν κάνει τίποτε σε αυτές τις θερμοκρασίες -εκτός από λίγα καλά inverter- και αναζητούν όλοι λύση.
Ένα "κόλπο" είναι να ζεστάνετε με σεσουάρ τις σωληνώσεις, που πάγωσαν κι ο Θεός βοηθός.

Οι πολιτικές εφημερίδες 9/1/2017

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων